خانه » آخرین اخبار » اطلاعات کامل درباره گوشی htc desire eye
Code: AZ50
Code: AZ50

با 50% تخفیف در خرید رام همین الان گوشی‌تو آپدیت کن !

1- به بخش رام رسمی بروید.

2- در باکس زیر اسم دستگاه خود را جستجو کنید.

official-rom

3- آموزش آپدیت و فلش رام رسمی را دنبال کنید.

htc desire eye
htc desire eye

اطلاعات کامل درباره گوشی htc desire eye

کمپانی بزرگ htc که به تازگی دستگاه قدرتمند خودش یعنی htc one m8 را معرفی کرده بود در کمتر از 6 ماه دست به اقدام عجیبی زده و در 8 اکتبر در نیویورک از دو دستگاه جدید خود رونمایی کرد، اولی گوشی هوشمند desire eye و دومی دوربینی با ظاهری عجیب و شبیه دوربینهای زیردریایی ها که بیشتر در کارتون ها دیده میشد با نام دوربین ری (re camera).

قبل از ارائه مشخصات فنی میتوان درباره این دو دستگاه گفت که اچ تی سی سعی کرده است بیشتر به سمت یک وسیله کاربردی پیش برود و امکاناتی را در زمینه عکاسی برای دوستداران آن فراهم آورد به عنوان مثال امکان سلفی گرفتن بدون فشار دادن شاتر و یا اینکه شما یکبار شاتر را بزنید و چندین عکس از شما بگیرد برای انتخاب بهترین و امکانات دیگری که در دوربین دیزایر آی قرار داده شده نشان از این فلسفه htc در این دو وسیله بوده است.

مشخصات فنی htc desire eye :

  • صفحه نمایش : 5.2 اینچ با رزولوشن 1080*1920 با ساخت super LCD 3 و محافظ شیشه ای گوریلا 3
  • پردازنده : 4 هسته ای اسنپ دراگون 801 با کلاک 2.3 گیگاهرتز
  • حافظه رم : 2 گیگابایت
  • حافظه داخلی : 16 گیگابایت
  • دوربین اصلی : 13 مگاپیکسل با قابلیت autofocus و دو فلش led و قابلیت فیلمبرداری فول اچ دی
  • دوربین جلو : 13 مگاپیکسل با قابلیت autofocus و دو فلش led، زاویه دید گسترده و قابلیت فیلمبرداری فول اچ دی
  • باتری : 2400 میلی آمپر
  • سیستم عامل : اندروید 4.4.2 کیت کت
  • رنگ : سفید مایل به قرمز و خاکستری تیره با زمینه آبی
  • جنس بدنه : پلاستیک

با توجه به مشخصات بالا میبینیم که desire eye نام خوبی است برای این دستگاه و اینکه مشخصا برای selfie برنامه ریزی شده است. اما از مشخصات جالب دوربین جلو که کمپانی نام آنها را مجموعه ابزار ها و اپلیکیشنها برای تعامل با دوربین قرار داده است به چند مورد اشاره میکنیم :

1.شما میتوانید به طور همزمان با دوربین جلو و پشت فیلمبرداری و عکسبرداری کنید به صورتی که تصویر صفحه به دو قسمت تقسیم میشود.

split capture
split capture

2.قابلیت گرفتن سلفی بدون فشردن شاتر و با لبخند به دوربین و یا به زبان آوردن کلمه ای خاص مانند : chees,smile

3.قابلیتی با نام face fusion یا morphing که شما میتوانید تصویر صورت خود را با صورتی دیگر ترکیب کنید و یک عکس جالب برای خود طراحی کنید. همچنین یک دکمه اسلایدر در کنار این ویژگی قرار داده شده که با کشیدن آن به بالا و پایین میتوانیم مشخص کنیم چهره نهایی نزدیکتر به عکس اول باشد یا عکس دوم.

face fusion
face fusion

4.قابلیت دیگر photo kiosk یا photo booth نام دارد که این ویژگی 4 عکس متوالی از شما می اندازد که میتوانید حالت های مختلفی در آنها برای خود ایجاد کنید سپس آنها را در قالب یک عکس دریافت کنید که میتواند بسیار جالب باشد.

photo booth
photo booth

5.قابلیت چت همزمان با 4 نفر در اپلیکیشنهایی مانند اسکایپ بطوری که صفحه به 4 قسمت تقسیم میشود.

group video calls
group video calls

6.بعد از گرفتن عکس سلفی شما میتوانید به راحتی با قابلیت crop تصویر خود را به ناحیه دیگری از پس زمینه منتقل کنید.

crop me in
crop me in

قرار است این امکانات دوربین htc eye به زودی در دوربین گوشی های دیگر این کمپانی نیز به صورت آپدیت قرار بگیرد مانند وان m8.

هنوز اطلاعات دقیقی از زمان در دسترس بودن htc eye و قیمت آن موجود نیست.