خانه » آموزش » نکات و ترفندهای دوربین گلکسی اس 8
دوربین گلکسی اس 8
دوربین گلکسی اس 8

نکات و ترفندهای دوربین گلکسی اس 8

گلکسی اس 8 آخرین پرچمدار کره ای ها امسال با ویژگی های متمایز کننده از بقیه رقبا معرفی شد. صفحه نمایش بدون حاشیه با تکنولوژی افزایش طول صفحه نمایش ، اضافه شدن امکانات امنیتی جدید مانند شناسایی عنبیه و همینطور تغییراتی در طراحی و جای گیری جدید دکمه ها از جمله امکانات جدیدی است که در اس 8 شاهد آن هستیم. اما دوربین این گوشی هم در بخش نرم افزاری و ررابط کاربری کمی دچار تغییر شده است وگرنه از لحاظ سخت افزار شاهد همان لنز موجود در اس 7 هستیم. اما پیشتر هرچه که لازم بود درباره دوربین گلکسی اس 8 بدانید را برایتان نوشتیم اما در این پست میخواهیم کمی بیشتر به رابط کاربری دوربین این گوشی نفوذ کنیم و ببین شاهد چه امکانات جدیدی خواهیم بود پس با اندرویدزوم همراه باشید.

برنامه جدید دوربین

galaxy s8 new camera app
galaxy s8 new camera app

در گلکسی اس 8 شاهد تغییرات چشمگیری در بخش رابط کاربری نسبت به اس 7 نیستیم ولی میتوان گفت با تغییرات کوچکی که داده شده کمی کار با آن راحتتر و به قولی یوزر فرندلی تر شده است. بعنوان مثال در زمان عکسبرداری با چرخاندن دکمه شاتر به چپ و راست میتوانید زوم کنید که این دو عمل بسیار مهمی هستند که حالا به سادگی و بسیار در دسترس انجام میشوند.

تغییر دوربین

اینبار سامسونگ یک ترفند ساده که پیشتر در دیوایس های الجی شاهد آن بودیم را به رابط کاربری دوربین خود افزوده است و آنهم تغییر دوربین با کشیدن صفحه از پایین به بالاست که بروی دوربین جلو و بالعکس تغییر وضعیت میدهد و دیگر لازم نیست آیکونی را برای تغییر دوربین لمس کنیم.

استفاده از فیلترها

galaxy s8 camera filters
galaxy s8 camera filters

اگر در محیط اطراف دکمه شاتر صفحه را به چپ بکشید شاهد فیلترهایی هستید که میتوانید جهت سرگرمی از آنها استفاده کنید .

مود های مختلف دوربین چه کار میتوانند انجام دهند؟

galaxy s8 camera modes
galaxy s8 camera modes

اگر در صفحه دوربین صفحه را به راست بکشید مود هایی را مشاهده میکنید که پیشتر هم در گوشی های سامسونگ شاهد تعدادی از انها بوده ایم اما در زیر ببینید هرمود میتواند برای شما چه کار کند :

Auto :

این همان حالتی است که اغلب شما با گلکسی s8 خود عکسبرداری میکنید. در حالت خودکار شاهد بهترین تنظیمات برای شرایط فعلی هستیم.

Pro :

این همان حالت دستی است که اگر به عکاسی علاقه مند هستید میتوانید از امکانات جالب آن استفاده کنید در این حالت شما میتوانید میزان سفیدی ، سرعت شاتر ، میزان ایزو و میزان اکسپوژر را به صورت دستی تنظیم کنید . همچنین در این حالت امکان تنظیم دستی فوکوس هم هست که برای عکس برداری ماکرو بسیار به کار می‌آید.

Panorama :

این مود را هم که احتمالا میشناسید تصویر برداری 360 درجه یا همان پانوراما که در گلکسی اس 8 هم وجود دارد.

selective focus :

فوکوس انتخابی همانطور که از نامش پیداست به شما امکان تعیین فوکوس بعد از عکس برداری را میدهد یعنی وقتی دوربین را در این حالت قرار میدهید زمانی که شاتر را میزنید چندین عکس تهیه میشود که میتوانید به گالری بروید و تعیین کنید بروی کدام شی تمرکز انجام شود و سپس آنرا ذخیره کنید.

slow motion :

در این حالت هم ابتدا تصویربرداری خود را انجام میدهید سپس به گالری رفته و تعیین میکنید ویدیوی ضبط شده در این مود با چه سرعتی نمایش داده شود.

hyperLaps :

گوشی خود را بروی یک استند قرار دهید و آنرا رو به پنجره و هنگام غروب آفتاب قرار دهید سپس بعد از مدتی که خورشید غروب کرد میتوانید ویدیوی کوتاه و سریع شده خود را تماشا کنید که چطور آفتاب غروب میکند و براحتی آنرا در اینستاگرام به اشتراک بگذارید.

food :

در این حالت هم میتوانید بروی اشیای ثابت و نزدیک فوکوس کنید و با بهترین رنگ تصویر آنها را به ثبت برسانید که حالا این اشیا میتواند یک ماکارانی خوشمزه و خوشرنگ باشد.

virtual shot :

عکس مجازی که قبلا هم در سری های قبلی گلکسی دیده بودیم اینبار هم در نرم افزار دوربین دیده میشود. این مود به این صورت عمل میکند که یک شی یا هرچیزی که میتواند ثابت بایستد را در مرکز صفحه قرار میدهید و به صورت 360 درجه دور آن میچرخید و پس از ذخیره عکس خواهید دید که با تکان دادن گوشی میتوانید دورتادور تصویر را مشاهده کنید و این میتواند در نشان دادن یک مکان و یا یک شی کوچک از همه جهات به شخصی که پیش ما نیست کمک کند.

galaxy s8 Virtual shot
galaxy s8 Virtual shot

صورت خود را محو کنید

البته گفتنی است این عنوان کمی کنایه آمیز و طنزآلود است و میخواهد قدرت دوربین جلوی گلکسی اس 8 را با امکان فوکوس خودکار را بیان کند چرا که اس 8 اولین گوشی است که به این ویژگی مجهز شده است. پس اگر جایی و یا با شخصی هستید که نمیخواهید صورت شما واضح باشد با امکان فوکوس میتوانید چهره خود را محو و تار کنید.

با اس 8 سلفی هایی با زاویه دید بالا بگیرید

با استفاده از آپشن wide-angle میتوانید سلفی هایی با زاویه بسیار بالا بگیرید به طوری که همه اشخاص حاضر در جمع در عکس حضور داشته باشند . البته این آپشن را پیشتر در گوشیهای الجی دیده بودیم که حالا در اس8 شاهد آن هستیم.

اضافه شدن بخش فیلترهای بامزه

galaxy s8 fun filter
galaxy s8 fun filter

همانند ویژگی جالب اسنپ چت در اس 8 هم در بخش مود ها شاهد فیلترهای بامزه تشخیص چهره هستیم که کاربردی شبیه اسنپ چت دارند ولی فیلترها متفاوتند. با انتخاب هرماسک میتوانید آنرا بروی چهره خود ببینید حتی با بعضی از آنها صدای شما را نیز تغییر میدهند که میتواند بسیار جالب باشد. شاید تنها چیز اذیت کننده عدم توانایی اعمال چند فیلتر بروی هم هست و شما تنها میتوانید یک فیلتر را انتخاب و بروی چهره خود اعمال کنید.

دستیار صوتی بیکسبی در برنامه دوربین

bixby assistant
bixby assistant

دستیاز صوتی هوشمند جدیدی که در اس 8 یاری رسان کاربران است بیکسبی نام دارد که البته هنوز نوپا و ناپخته است و باید منتظر آپدیت های بعدی برای این سیستم هوشمند باشیم. اما سامسونگ در اپلیکیشن دوربین آیکون بیکسبی را قرار داده است که قرار است به شما کمک کند. بعنوان مثال اگر آیکون دستیار هوشمند را بزنید و سپس از یک شی یا وسیله یا هرچیزی عکس بگیرید بیکسبی سریعا عکس های مرتبط و لینک های خرید را به شما نشان میدهد. این عمل برای کسانی که قصد خرید یک محصول را دارند ولی قبل از آن تمایل دارند با محصولات همرده آنرا مقایسه کنند میتواند بسیار مفید باشد.

bixby assistant
bixby assistant

چه تنظیماتی را در اپلیکیشن دوربین فعال کنیم

camera settings
camera settings

اما جدا از همه آپشن های بالا ویژگی های کوچیکی هم در بخش تنظیمات دوربین وجود دارند که میتوانید موارد زیر را فعال و استفاده کنید :

Tracking AF

این آپشن را زمانی فعال کنید که میخواهید دوربین بطور مداوم بروی یک شی یا یک شخص فوکوس کند حتی اگر در حال حرکت است.

Shape correction

این مورد هم میتواند به صورت اتوماتیک نویزهایی که قرار است اعمال شوند را حذف و یا اصلاح کند.

Ways to take pictures

همانطور که از نام این آپشن پیداست در اینجا میتوانید حالت هایی را که میخواهید با آن سلفی بگیرید مشخص کنید بعنوان مثال بروی صفحه ضربه بزنید ویا دستتان را بالا بگیرید و یا بروی سنسور ضربان قلب ضربه بزنید.

Motion photo

با فعال کردن این آپشن یک ویدیوی کوتاه قبل از لحظه گرفتن عکس گرفته میشود که میتواند بسیار سرگرم کننده باشد.

Review pictures

با فعال کردن این گزینه بعد از گرفتن هرعکس میتوانید آن را بررسی کنید و سپس ذخیره کنید تا در گالری قرار بگیرد.

Quick launch

با فعال کردن این آپشن با دوبار زدن دکمه پاور دوربین فعال میشود.

Floating Camera button

با فعال کردن این گزینه یک آیکون کوچک دوربین به صورت شناور بروی صفحه نمایش قرار میگیرد که میتوانید آنرا هرجا که میخواهید به منظور دسترسی سریع قرار دهید. این گزینه میتوانید برای گلکسی اس 8 پلاس که سایز بزرگتری هم دارد بسیار مفید و کاربردی باشد.

iro

همینطور بررسی کنید

s8-vs-oneplus5

مقایسه گوشی های هوشمند OnePlus 5 و Samsung Galaxy S8

کمپانی وان پلاس در سال 2017 را عرضه ی گوشی وان پلاس 5 که لقب flagship ...