آخرین خبرها
خانه » آموزش » آموزش نحوه اضافه کردن اکانت دوم گوگل به گوشی اندرویدی
اضافه کردن اکانت گوگل به گوشی اندرویدی
اضافه کردن اکانت گوگل به گوشی اندرویدی

آموزش نحوه اضافه کردن اکانت دوم گوگل به گوشی اندرویدی

سیستم عامل اندروید خیلی وقت است که با نرم افزار ها و سرویس های گوگل یکپارچه شده است و زمانی که یک گوشی اندرویدی خریداری میکنیم اگر سرویس های چون جیمیل و یا گوگل کروم را نداشته باشیم استفاده از آن گوشی برایمان دشوار خواهد بود. اما یک عامل بسیار مهم که در هنگام راه اندازی گوشی ها از ما خواسته میشود دادن یک اکانت گوگل به دستگاه است که هم میتواند اطلاعات شما را سینک کند و هم از لحاظ امنیتی بعدا به درد شما میخورد و همانطور که میندانید در بازی ها تمامی اطلاعات شما در اکانت گوگلتان ذخیره میشود.

اما شما میتوانید بروی یک دستگاه اندرویدی همزمان  چند اکانت گوگل ایجاد و استفاده کنید و همه اطلاعات آن اکانت را در لحظه دسترسی داشته باشید. نحوه اضافه کردن اکانت دوم گوگل را در ادامه بخوانید.

آموزش اضافه کردن اکانت گوگل به گوشی اندرویدی

1. وارد صفحه تنظیمات گوشی خود شوید.

2. به سمت گزینه آخر پیش بروید و Account را پیدا کنید.

3. بروی Add account بزنید.

4. گزینه Google را انتخاب کنید .

5. در صفحه جدید اکانت گوگل خود را وارد کنید و یا حتی میتوانید اکانت جدیدی را در همان لحظه بسازید.

6. بعد از وارد کردن اکانت بروی Next بزنید.

7. پسورد را وارد کنید و سپس مجدد Next را بزنید.

8. مانند تصویر زیر گزینه ها را به ترتیب انتخاب و مراحل را انجام دهید.

پسورد
پسورد

آموزش حذف اکانت گوگل به گوشی اندرویدی

1. مانند تصاویر زیر به تنظیمات و سپس account مراجعه کنید.

 

2. در بخش account گزینه google را انتخاب کنید.

3. در اینجا همه اکانت ها را مشاهده میکنید که میتوانید هرکدام را که میخواهید حذف کنید انتخاب کنید.

حذف اکانت گوگل
حذف اکانت گوگل

 

4. بعد از ورود به صفحه اکانت مانند تصاویر زیر عمل کنید و بعد از انتخاب آیکن سه نقطه گزینه remove account را زده و آنرا تایید کنید تا از این حساب کاربری از گوشیتان حذف گردد.

حذف اکانت گوگل
حذف اکانت گوگل

توجه : هنگام حذف یک اکانت گوگل کلیه اطلاعات مرتبط و سینک شده با آن اکانت از گوشی شما حذف میشوند بعنوان مثال اگر با آن اکانت بازی کردید و مراحل را در آن سیو دارید دیگر اطلاعات شما بروی این اکانت ذخیره نمیشود و اطلاعاتتان بروی اکانت دیگری سیو خواهد شد. و البته این به این معنا نیست که بطور کل اکانت شما از سرورهای گوگل حذف شده باشد و با اضافه کردن مجدد اکانت اطلاعاتتان باز میگردد.

توجه: 
برای هرگونه سوال درباره این مطلب یا موارد دیگر در زمینه گوشی و تبلت و برنامه‌های موبایل، می‌توانید با همکاران ما در "موبایل کمک" تماس حاصل نمایید.
تماس از سراسر کشور: 9099071015 (بدون پیش شماره و از تلفن ثابت)
تماس از استان تهران: 9092305296 (بدون پیش شماره و از تلفن ثابت)

قوانین بخش نظرات در اندرویدزوم

  1. 1. نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  2. 2. نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  3. 3. نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  4. 4. برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  5. 5. نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  6. 6. نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *