خانه » آخرین اخبار » رونمایی ایسوس از Zenfone Selfie
Code: AZ50
Code: AZ50

با 50% تخفیف در خرید رام همین الان گوشی‌تو آپدیت کن !

1- به بخش رام رسمی بروید.

2- در باکس زیر اسم دستگاه خود را جستجو کنید.

official-rom

3- آموزش آپدیت و فلش رام رسمی را دنبال کنید.

رونمایی ایسوس از Zenfone Selfie

شرکت ایسوس این غول کامپیوتری تایوانی  در کنفرانس مطبوعتی شرکت خود اقدام به رونمایی از تلفن هوشمند جدید خود به نام Zenfone Selfie کرد. ایسوس که تا پارسال علاقه ای به ارائه تلفن هوشمند نداشت و فقط در حوزه تبلت و قطعات کامپیوتری کار می کرد و همکاری هایی نیز با شرکت گوگل برسر نکسوس داشت ، دست به تولید گوشی هوشمند زده و قصد ورود به این بازار را دارد. این گوشی در ژانویه سال جاری وارد بازار می شود.

البته نمی شود گفت که اسم این دستگاه ، دوربین هوشمند است یا گوشی هوشمند.

اگر شما برای خرید گوشی که مناسب برای عکس های سلفی باشد قصد خرید  Xperia C3  با 5 مگاپیکسل دوربین جلو را داشتید . باید کمی دست نگه دارید زیرا  Zenfone  Selfie با دوربین جلو 13 مگاپیکسلی به زودی وارد بازار می شود.

از دیگر ویژگی های دوربین جلوی این Zenfone Selfie می توان به وجود دو فلش LED  ، دیافگرام 2.2 ، 88 درجه زاویه دید دوربین و همچنین یک حالت پانوراما که می تواند باعث افزایش درجه تا 140 شود و به راحتی بتوانید عکس گروهی سلفی بیندازید. همچنین برای ساده تر گرفتن عکس های عمودی یک کلید kickstand نیز بر روی گوشی قرار دارد و امکانات نرم افزاری وافکت های زیادی نیز بر روی دوربین جلوی این گوشی قرار داده شده است.

دوربین عقب این گوشی نیز با دوربین جلوی آن تفاوت زیادی ندارد و دارای همان لنز 13 مگاپیکسلی و دو فلش LED  و همان  امکانات دوربین جلو است. ولی یکی از  قابلیت های  دوربین عقب این گوشی وجود لیزر فوکوس خودکار است که این ویژگی در الجی جی 4 نیز دیده می شد.

این گوشی برای پردازنده خود از Qualcom’s Snapdragon 615 octa-core که یک پردازنده 8 هسته است استفاده می کند، هنوز اطلاعات دیگری راجب سخت افزار این گوشی به بیرون درز نکرده است.

صفحه نمایش این گوشی نیز از نوع پنل IPS  با رزولیشن 1080*1920 ( فول اچ دی ) و با تراکم پیکسلی 403 ppi  است.

سیستم عامل این گوشی نیز به گفته ایسوس اندروید می باشد با رابط کاربری اختصاصی و زیبا ایسوس  ، ولی ایسوس هنوز خبری از استفاده از کدام نسخه اندروید را نداده است که به احتمال زیاد اندروید 5 ( آبنبات چوبی) می باشد.

Zenfone Selfie با اینکه به تازگی توسط ایسوس معرفی شده و هنوز اطلاعات زیادی از آن به دست نیامده و همچنین قیمت آن نیز مشخص نیست ، ولی با این اطلاعات منتشر شده مشخص می شود که ایسوس قصد ورود قدرتمند به بازار گوشی های هوشمند را دارد.

Zenfone Selfie - www.androidzoom.ir (1)

منبع : cnet