خانه » آموزش » ترفندهای استفاده بهتر از دوربین نوت 8
نوت 8
نوت 8

ترفندهای استفاده بهتر از دوربین نوت 8

سامسونگ با معرفی و عرضه ی گوشی گلکسی نوت 8، وارد رقابت با سایر تولیدکنندگان گوشی های هوشمند بهره مند از دوربین دوگانه شده است. در این گوشی از دو سنسور 12 مگاپیکسلی استفاده شده است که سنسور اول از لنزی با گشودگی دیافراگم f/1.7 و سنسور دوم از لنزی با گشودگی f/2.4 بهره می برند. هر دو دوربین هم به قابلیت لرزشگیر اپتیکال تصویر تجهیز شده اند و قابلیت های جذابی را در اختیار کاربران قرار می دهد. امروز قصد داریم تا ترفندهایی برای استفاده از بهتر از دوربین نوت 8 و ثبت عکس هایی بهتر به وسیله ی آن را با شما درمیان بگذاریم.

از قابلیت Live Focus استفاده نمایید:

در دو تصویر بالا، از یک سوژه با دو گوشی مختلف عکاسی شده است. عکس سمت راست مربوط به گوشی آیفون 7 پلاس و حالت پرتره ی آن می باشد و عکس سمت چپ با استفاده از گوشی نوت 8 و با قابلیت لایو فوکوس آن به ثبت رسیده است.

همانطور که در تصاویر بالا هم مشخص است، در عکس های ثبت شده به وسیله ی آیفون 7 پلاس، شاهد وجود ماتی بیشتر بروی سوژه های پس زمینه هستیم که همین مورد باعث جذابیت بیشتری عکس های پرتره ی ثبت شده به وسیله ی این گوشی می شود. اما خبر خوب برای طرفداران نوت 8 این است که کاربران می توانند به صورت زنده و با استفاده از قابلیت لایو فوکوس، میزان ماتی سوژه ها را تنظیم نمایند.

حالت لایو فوکوس استفاده شده در نوت 8، از دوربین اصلی دوم دستگاه برای ساخت عمق سه بعدی مناسب از سوژه ها استفاده می کند که باعث تمایز یافتن سوژه های موجود در پیش زمینه و سوژه های موجود در پس زمینه می شود. البته فناوری استفاده شده در این دوربین های گوشی های هوشمند در مقایسه با دوربین هایی دیگر متفاوت می باشد. چراکه در گوشی ها، کمپانی ها ناچار به استفاده از سنسورهایی با ابعاد کوچک و لنزهایی با ابعاد نه چندان بزرگ هستند.

با وجود این که نوت 8 نخستین گوشی هوشمند سامسونگ می باشد که از قابلیت دوربین دوگانه بهره می برد اما، باید سامسونگ را برای ساخت چنین دوربینی تحسین کرد. البته وجود مشکلاتی چون کلیپ شدن سوژه های موجود در گوشی های تصویر را نیز نمی توان نادیده گرفت. بخشی که در آیفون 7 پلاس در آن عملکرد بهتری را از خود به نمایش گذاشته است.

بدون افت کیفیت زوم کنید:

به لطف استفاده از دوربین های دوگانه در گوشی های هوشمند، در بیشتر آن ها قابلیت زوم اپتیکال دو برابری وجود دارد. بنابراین، کاربران می توانند بدون افت کیفیت و رزولوشن تصویر، با استفاده از لنز دستگاه خود زوم اپتیکال دو برابری را تجربه نمایند.

در نوت 8 نیز شاهد چنین موردی هستیم. لنز دوربین دوم اصلی این گوشی، یک لنز تله فوتو می باشد که البته فاصله ی کانونی دوبرابری در مقایسه با دوربین اصلی را دارا است. استفاده از این لنز امکان نمایش سوژه ها در فاصله ی نزدیکتر برای دوربین را فراهم خواهد کرد.

به عبارتی دیگر، با استفاده از گوشی نوت 8 نباید از بابت زوم کردن بروی سوژه ها ترسی داشته باشید. هرچند که این فناوری هم همچنان نیاز به پیشرفت در گوشی های هوشمند دارد اما، در مقایسه با گوشی های تک دوربین عملکرد بسیار بهتری را در بخش زوم در اختیار کاربران قرار می دهد.

از قابلیت ثبت ویدئوهای اسلوموشن استفاده نمایید:

گوشی گلکسی نوت 8 همانند بیشتر رقبای موجود در بازار خود، امکان ضبط ویدئوهایی در رزولوشن HD و با فریم ریت 240 فریم بر ثانیه را در اختیار کاربران قرار می دهد. این فریم ریت در حال حاضر می تواند ویدئوهای بسیار جذابی را برای شما به ثبت برساند.

اما سامسونگ علاوه بر در اختیار کاربران گذاشتن این قابلیت، آن را تا حد ممکن برای کاربران خود ساده سازی کرده است. همچنین، در مقایسه با پرچمداران پیشین سامسونگ، بخش ویرایش ویدئوی موجود در گالری این گوشی، امکانات بیشتری را نیز در اختیار کاربران نوت 8 قرار می دهد.

استفاده از ویرایشگر عکس پیش فرض نوت 8:

سامسونگ هم همانند سایر تولیدکنندگان گوشی های هوشمند، بخش گالری دستگاه های خود را شخصی سازی کرده است و ویرایشگرهای مناسبی را به آن افزوده است. در حالی که در منوی اصلی بخش ویرایش عکس این گوشی، قابلیت های چرخش تصویر، برش و فیلترها در اختیار شما می باشد، با ضربه زدن بروی گزینه ی منو، شما می توانید به قابلیت های پیشرفته تری دسترسی پیدا کنید. برای مثال، می توانید به صورت دستی تنظیمات مربوط به المان های عکس خود را ویرایش نمایید. یا با استفاده از حالت پرتره، در صورتی که تصویر شما شامل چهره ی فرد یا افرادی باشد، می توانید چهره ی افراد موجود در عکس را زیباسازی کنید.

از ثبت تصاویر در نور کم ترسی نداشته باشید:

نوت 8 به یک سنسور 12 مگاپیکسلی به همراه لنزی با گشودگی دیافراگم f/1.7 مجهزشده است و دوربین دوم آن هم از یک سنسور 12 مگاپیکسلی دیگر به همراه لنزی با f/2.4 استفاده می کند که هر دو به قابلیت لرزشگیر اپتیکال تصویر تجهیز شده اند.

این به این معنا خواهد بود که نوت 8 قادر به ثبت تصاویر فوق العاده در محیط های تاریک می باشد. حتی با وجود لرزش دست، به لطف بهره گیری هر دو دوربین از لرزشگیر اپتیکال می توانید نتیجه ای مناسب را دریافت کنید. یا زمانی که از زوم اپتیکال استفاده می کنید، می توانید انتظار ثبت تصاویری مناسب و رضایت بخش را داشته باشید.

بت تصاویر در نور کم
بت تصاویر در نور کم

از حالت های دیگر استفاده نمایید:

از حالت های دیگر استفاده نمایید
از حالت های دیگر استفاده نمایید

اگر در اپلیکیشن دوربین نوت 8 به سمت راست انگشت خود را سوایپ نمایید، شما به قابلیت های بیشتری دسترسی پیدا خواهید کرد. در این بخش حالت هایی چون: غذا، ورزش، هایپرلپس و قابلیت جذاب اسلوموشن وجود دارند. اما علاوه بر این موارد، قابلیتی به نام Animated GIF نیز موجود می باشد که با استفاده از آن می توانید گیف های جذابی بسازید.

در صورتی که نمی خواهید از اپلیکیشن های متعدد که هریک عملکرد متفاوتی دارند، برای ثبت تصاویر مختلف، از جمله Animated GIF، استفاده نمایید، اپلیکیشن دوربین پیش فرض استفاده شده در نوت 8 بهترین گزینه ی پیش روی شماست. البته برای دسترسی به قابلیت های کامل این اپلیکیشن نیاز است تا فایل های موردنیاز به وسیله ی خود اپلیکیشن دوربین و با استفاده از Galaxy Apps store دانلود شوند.

اطمینان حاصل کنید که قابلیت اجرای سریع دوربین در گوشی شما فعال می باشد:

قابلیت اجرای سریع دوربین
قابلیت اجرای سریع دوربین

این قابلیت به شما این امکان را می دهد تا در هر شرایطی که هستید، خواه در حالت صفحه نمایش خاموش دستگاه هستید، خواه در حال استفاده از اپلیکیشن های دیگر، بتوانید به سرعت به دوربین دستگاه خود دسترسی داشته باشید. به صورت پیش فرض، با دوبار فشردن پشت سرهم دکمه ی پاور دستگاه می توانید وارد اپلیکیشن دوربین دستگاه خود شوید و عکس یا فیلم موردنظر را ثبت نمایید. همچنین، به لطف بهره مندی نوت 8 از شش گیگابایت رم، بازشدن دوربین باید بسیار سریع صورت گیرد.

جمع بندی:

گلکسی نوت 8 یک دستگاه قدرتمند در بخش دوربین می باشد که به لطف استفاده از دوربین دوگانه در این گوشی، کاربران می توانند قابلیت های جذابی را با استفاده از آن تجربه نمایند. در صورتی که یکی از خریداران نوت 8 هستید، سعی کنید که با بخش های مختلف دوربین آن آشنا شوید تا بتوانید از حداکثر قابلیت های آن استفاده نمایید. با استفاده از این گوشی می توان تصاویر بسیار جذاب پرتره را به ثبت رساند که تا پیش از معرفی گوشی هایی با دوربین های دوگانه، امکان ثبت این نوع تصاویر تنها با استفاده از دوربین های حرفه ای و گران قیمت امکان پذیر بود.

منبع: androidcentrals

همینطور بررسی کنید

مقایسه Galaxy S8 Plus و Galaxy Note 8

مقایسه گوشی های گلکسی اس 8 و گلکسی نوت 8

کمپانی سامسونگ امسال در گوشی های سری اس و سری نوت خود تغییرات گسترده ای ...