خانه » آموزش » 5 ویژگی برتر دوربین الجی V30

5 ویژگی برتر دوربین الجی V30

الجی وی 30 یکی از پرچمداران فوق العاده امسال در بازار موبایل است این گوشی که خود را در رقابت با گلکسی نوت 8 سامسونگ و آیفون 8 اپل میبیند از کیفیت ساخت فوق العاده ، صفحه نمایش بدون حاشیه ، پردازنده اسنپ دراگون 835 و 4 گیگ رم بهره میبرد. اما اصلی ترین بخش و بولدترین ویژگی در وی 30 به نظر ما دوربین آن است.

بررسی تخصصی گوشی LG V30

V30 از دوربین دوگانه با یک لنز 16 مگاپیکسلی F1.6 و یک لنز واید 13 مگاپیکسلی F1.9 بهره میبرد. این دوربین که نسبت به الجی G6 بهبود هایی را به خود میبیند از ویژگی هایی چون HDR ، OIS و سیستم فوکوس خودکار استفاده میکند. همچنین در لنز واید شاهد نویز کمتر و کیفیت بهتر تصاویر هستیم. در ویدیوی مورد نظر 5 ویژگی برتر دوربین فوق العاده الجی V30 را مشاهده میکنید.

  1. دوربین اصلی با دیافراگم F1.6
  2. دوربین واید با لنز 13 مگاپیکسل و دیافراگم F1.9 که نسبت به دوربین واید در G6 با کیفیت تر شده است و امکان عکس برداری بهتر در محیطهای کم نور را دارید
  3. مود Graphy
  4. مود سینمایی (Cine)
  5. زوم نقطه ای و روان که میتوانید بروی هربخشی از تصویر که میخواهید ضربه بزنید و بروی آن زوم کنید.

همچنین اگر تمایل دارید با زیر نویس انگلیسی ویدیو مورد نظر را تماش کنید از طریق لینک زیر وارد یوتیوب شوید و از تنظیمات گزینه CC را روشن کنید.

لینک یوتیوب