خانه » آخرین اخبار » جزئیات دوربین گلکسی s5 : دوربین 16 مگاپیکسلی، دکمه خازنی و عکاسی سه بعدی
Code: AZ50
Code: AZ50

با 50% تخفیف در خرید رام همین الان گوشی‌تو آپدیت کن !

1- به بخش رام رسمی بروید.

2- در باکس زیر اسم دستگاه خود را جستجو کنید.

official-rom

3- آموزش آپدیت و فلش رام رسمی را دنبال کنید.

سامسونگ گلکسی s5
galaxy s5

جزئیات دوربین گلکسی s5 : دوربین 16 مگاپیکسلی، دکمه خازنی و عکاسی سه بعدی

خبرهای جدیدی که از گوشی گلکسی s5 به گوش میرسد در رابطه با دوربین آن و امکانات مختلف آن است که نشان از قدم بزرگی در راستای ساخت گوشی های هوشمند میباشد و جذابیت خاصی نیز دارد .

بر طبق اخبار منتشر شده دوربین پشتی گلکسی s5 دارای سنسور 16 مگاپیکسلی با قابلیت فیلم برداری 4k با قدرت 30 فریم بر ثانیه و فیلم برداری 1080p با 60 فریم بر ثانیه میباشد. طبق گزارشات منتشر شده نکته جالب دیگری که درباره دوربین گلکسی s5 وجود دارد دکمه تاچی است که در کنار سمت راست آن تعبیه شده است و مخفی نیز هست ولی متواند با یک ضربه فعال شود که اساسا یک دکمه خازنی را معرفی میکند . اما زمانی که میشنویم دکمه خازنی فورا به فکر انداختن عکس های ناگهانی توسط گوشی می افتیم ولی مثل اینکه سامسونگ برای این مشکل هم فکری اندیشده یعنی تا زمانی که برنامه مخصوص دوربین درحالت پرتره و یا حالت استفاده آسان ویا در حالت فیلم برداری قرار دارد این دکمه غیر فعال میشود و تا حد زیادی از گرفتن عکس به عنوان مثال در جیب جلوگیری میشود . اما گفته میشود که سامسونگ به تنظیمات دوربین خود حالت عکس برداری سه بعدی را نیز اضافه کرده است که شما با آن میتوانید یک عکس زیبا از محیط اطراف خود تهیه کنید و اما از دیگر نکات مربوط به دوربین گلکسی s5 میتوان به حالت انتخاب فوکوس اشاره کرد که شما میتوانید در هنگام عکس برداری روی هر شی که میخواهید تمرکز کنید که به عکس شما عمق و زیبایی میدهد و تعدادی از تنظیمات که ممکن است در نسخه نهایی نرم افزار مربوط به دوربین وجود داشته باشد مثل عکس برداری در هنگام لبخند ، عکس برداری تکه ای ، حالت انیمیشن ، عکس برداری زیر آب ، اضافه کردن صوت به تصویر ، حالت شب و دیگر امکاناتی که همگی بی صبرانه منتظر دیدن آنها هستیم .

منبع 

extra camera mode for s5 and note 4

نحوه افزودن مودهای عکسبرداری جدید به دوربین گلکسی اس5 و نوت 4

یکی از امکاناتی نرم افزاری جالبی که در گوشی های سامسونگ و اینترفیس دوربین این ...