ways to reduce mobile data usage

11روش برای کاهش مصرف دیتا در اندروید

می دانید که خرید دیتای نامحدود برای تلفن های همراه بسیار گران قیمت است و همیشه در حین استفاده از اینترنت استرس داریم که حجم مصرفی دیتای ما تمام شود و مجبور به خرید دوباره و پرداخت هزینه زیاد شویم. اما آیا تا به حال به شما گفته ایم که می توانید با چند روش ساده و راحت استفاده دیتای گوشی خود را به کمتر از نصف برسانید؟ در این مقاله 11 روش ساده برای کمتر کردن مصرف دیتا را در اختیارتان قرار می دهیم.

فشرده سازی صحفات کروم

اگر بیشترِ حجم ترافیک خود را صرف وب گردی می کنید، این روش به شما کمک خواهد کرد تا به راحتی حدود 30 تا 50 درصد از مصرف دیتای خود را کاهش دهید. در واقع در این روش از مصرف بهینه دیتا پیش از لود شدن صفحات مختلف اول حجم آن ها کم می شود و سپس برای کاربر بارگذاری می شود. البته اجرای فشرده سازی صفحات کروم و بهینه سازی مصرف دیتای موبایل باعث می شود که سرعت لود شدن صفحات مختلف کمی کند شود. اما به کم شدن مصرف دیتای شما خیلی کمک می کند. برای این کار ابتدا گروم را باز کنید و بر روی سه نقطه عمودی که در بالای صفحه گوشه سمت راست قرار دارند، کلیک کنید. بخش ستینگ را باز کنید و Data Saver را فعال کنید. کمی منتظر شوید تا گراف پس انداز و جلوگیری از مصرف دیتای شما افزایش یابد.

Compress Chrome pages

از فشرده سازی ویدئوی اپرا استفاده کنید

مرورگر اندرویدی اپرا گزینه های فشرده سازی ویدئو دارد، که حجم زیادی از اطلاعات و داده ها را ذخیره می کند . برای این کار به راحتی مرورگر اپرا را دانلود کنید به ستینگ آن بروید و در بخش Data savings گزینه Video compression را تیک بزنید.

این تنظیم نه تنها موجب کمتر شدن مصرف دیتای شما می شود، بلکه به آن معنی است که از طریق آن فیلم های شما زودتر بارگذاری می شوند.

Opera's video compression

اپلیکیشن فیس بوک را ببندید یا حذف کنید

تقریبا همه می دانند که برنامه فیس بوک اندروید یکی از پرمصرف ترین اپلیکیشن های اندرید است. و علاوه بر مصرف بلای دیتا، باتری زیادی هم مصرف می کند. پس چرا این برنامه رو با یک برنامه دیگر که مصرف کمتری دارد، جایگزین نمی کنید؟

در حال حاضر برنامه های زیادی وجود دارند که می توان آن ها را جایگزین فیس بوک کرد. که به نسبت نسخه اصلی خیلی خوب عمل می کنند. البته فیس بوک لایت ادعا کرده است که در تلاشتند تا مصرف دیتای این برنامه را تا 50 درصد کاهش دهند. اما با این اوصاف این برنامه همچنان به طور ماهیانه حجم زیادی از دیتای دیوایس شما را می بلعد.

Facebook app

بنابراین پیشنهاد ما استفاده از برنامه جایگزین مثل Tinfoil است. که به جای استفاده از برنامه فیس بوک از یه لایه نازکتر از آن استفاده می کند. این برنامه یک برنامه وب است که وبسایت فیس بوک را نمایش می دهد و همچنان می تواند نوتیفیکیشن ها را با استفاده از  IFTTT به کاربر نشان دهد. حتی در روشی دیگر، می توانید به سادگی با ایجاد یک شورت کات از فیس بوک خود در مرورگر کروم خود به راحتی به فیس بوک دسترسی پیدا کنید. بطوری که تنها با باز کردن فیس بوک در کروم می توانید یک شورت کات از آن را در صفحه اصلی گوشی خود قرار دهید. می توانید با استفاده از تصویر زیر این کار را به راحتی انجام دهید.

Facebook app

مصرف دیتای بکگراند را محدود کنید

یکی از ساده ترین راه ها برای کاهش مصرف دیتا در دیوایس های اندرویدی امکان کاهش مصرف دیتای برنامه های بکگراند یا پس زمینه وجود دارد. در واقع مصرف دیتای پس زمینه شامل آن بخش از مصرف دیتا توسط دیوایس است، که شامل استفاده کاربر از دستگاه نمی شود. همگام سازی ایمیل، به روز رسانی مطالب جدید، ویجت های  آب و هوا و برنامه های شبیه به این ها در صورت عدم استفاده شما از دستگاه دیتا مصرف می کنند.

Restrict background data

در واقع یکی از خوبی های سیستم عامل اندروید همین کنترل و محدود کردن داده های پس زمینه است که می توان این کار را از طریق رفتن به ستینگ و پس از آن بازکردن Data usage گزینه Restrict Background Data را انتخاب کرد و اگر می خواهید هر برنامه را بطور جداگانه محدود کنید. می توانید در ستینگ قسمت  Apps را باز کنید ( بسته به اینکه از کدام نسخه از اندروید استفاده می کنید ممکن است این گزینه متفاوت باشد). البته این امکان را هم دارید که تنظیمات همگام سازی برای سرویس های گوگل را از طریق  Settings > Accounts > Google همگام سازی اکانت و یا سرویسی که نمی خواهید را  از حالت همگام سازی خودکار خارج کنید.

غیر فعال کردن به روز رسانی خودکار برنامه ها

یکی دیگر از راه هایی که به جلوگیری از مصرف دیتای دیوایس شما کمک می کند. آپدیت های برنامه های Google Play است. بنابراین اگر پلی استور شما در حالت به روز رسانی خودکار برنامه ها تنظیم شده است، حتی با یک اتصال کوتاه به اینترنت تمام دیتای شما را می بلعد و بدون اینکه شما متوجه شوید حجم دیتای شما به پایان می رسد.

Disable auto-updating apps

برای جلوگیری از این اتفاق به Play Store بروید و کشویی که در سمت چپ صفحه نمایش قرار دارد را باز کنید. بر روی گزینه ستینگ کلیک کنید. حالا گزینه Auto-Update Apps را می بینید. می توانید به روز رسانی خودکار هر برنامه را برای همه برنامه ها را روی حالت وای فای قرار دهید. و برای مدیریت تک تک برنامه ها باید به بخش My Apps بروید و برنامه مورد نظر خود را انتخاب کنید. سپس با کلیک بر روی گزینه menu to check یا un-check به روز رسانی خودکار کلیک کنید.

آهنگ ها و فیلم ها مورد علاقه تان را در حافظه گوشی نگداری کنید

سرویس های در جریان مثل یوتیوب، اسپوتیفای، واین و سایر سایت های برنامه هایی که ویدئو و موزیک دارند، یکی از بزرگترین نابود کننده های دیتا هستند. پس اگر آلبوم آهنگ و یا ویدئویی وجود دارد که هر روزه در هر جایی امکان دارد از آن ها بازدید کنید، بجای بارگذاری هر روز آن ها و دسترسی آنلاین، آن ها را دانلود کنید و اگر گوشی شما فضای کافی برای نگهداری آن ها دارد این آهنگ ها و ویدئوها را از طریق حافظه دیوایس خود ببینید و بشنوید. با این روش دیگر نیازی به صرف دوباره و یا چندباره دیتا برای بارگذاری مجدد داده ها ندارید.

اگر دیوایس شما فضای کافی برای ذخیره اطلاعات را ندارد می توان از طریق یک کارت حافظه میکرو SD این آهنگ ها و ویدئو ها را در دیوایس خود نگهداری کنید و اگر مقدور نیست، از یک آداپتور حافظه میکرو SD استفاده کنید. و به همین راحتی از مصرف حجم بالای داده ها جلوگیری کنید.

 music on your phone

برنامه های پرمصرف را شناسایی و سپس محدود یا حذف کنید

در بخش تنظیمات Settings > Data usage  می توانید مصرف دیتای هر یک از برنامه های خود را شناسایی کنید. و به راحتی برنامه های پر مصرف را بشناسید و به راحتی تصمیم بگیرید که مصرف دیتای کدام برنامه را محدود و یا اگر از این برنامه ها استفاده نمی کنید آن ها را حذف کنید.

Identify and limit/remove high consuming apps

مسیریابی آفلاین

برنامه گوگل مپ بدون اینکه شما متوجه آن شوید، می تواند حجم زیادی از مصرف دیتای شما را به خود اختصاص دهد. اما خوشبختانه می توان در چنین مواقعی از گوگل مپ به صورت آفلاین استفاده کرد که طریقه استفاده آفلاین از گوگل مپ را می توانید در همین لینک مطالعه کنید.

استفاده آفلاین از گوگل داکیومنت

نقشه های گوگل تنها بخشی از گوگل نیستند که می توانید از آن ها به طورآفلاین استفاده کنید. در واقع شما این امکان را دارید تا اسناد مهم خودتان را در گوگل داکیومنت بطور آفلاین ویرایش کنید. می توانید از طریق همین لینک روش استفاده آفلاین از گوگل داکس را مطالعه کنید.

تا جاییکه ممکن است از آپلود ، دانلود و یا ارسال عکس و فیلم خودداری کنید

دانلود یک فیلم با کیفیت بالا  در گوشی های هوشمند حدود 200 مگابایت ترافیک دیتا را مصرف می کند. و آپلود و یا دانلود یک عکس گاهی تا حدود 40 مگابایت حجم را به خود اختصاص دهد. پس تا جاییکه ممکن است از آپلود این عکس ها به فیس بوکتان خود داری کنید. مگر اینکه محدودیت حجم دیتا نداشته باشید.

Don't upload, download or send pictures or videos

منبع: androidpit

قوانین بخش نظرات در اندرویدزوم

  1. 1. نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  2. 2. نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  3. 3. نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  4. 4. برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  5. 5. نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  6. 6. نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.