گوگل پلی به عنوان منبعی موثق و قابل اعتماد برای اندرویدداران حساب میشود به طوری که احتمال دریافت برنامه ای با کدهای مخرب و مشکل دار در این مارکت بسیار کم است.اما بنا به دلایلی ایران جز کشورهای تحریمی از سوی آمریکاس که باعث اثر گذاری در سیاست های کمپانی ها در ارائه سرویسهایشان به کشورمان نیز شده است. بعنوان مثال سرویس گوگل را تا حدی میتوانیم استفاده کنیم ولی سرویس های جانبی مانند سیستم آمارگیر گوگل و یا بخش توسعه دهندگان اندروید و … تحریم است که قابلیت استفاده از آنها را نداریم.
اما در همین حدی هم که گوگل پلی برای ما در دسترس است میتوانیم از ترفندهای مختلف برای کار با آن استفاده کنیم که در این پست تعدادی از آنها را اشاره میکنیم.
روشهای دور زدن تحریم برای دانلود
حتما شده که گاهی برای دانلود یک اپلیکیشن به اپ play store مراجعه کرده باشید و با عبارت در کشور شما موجود نمیباشد رو به رو شده باشید اما برای دانلود چنین اپ های راههای مختلفی وجود دارد که در زیر به چند مورد از آنها اشاره میکنیم :
1. استفاده از برنامه رد تحریم و دانلود از طریق همان اپ موبایل
2. استفاده از سایت های واسط و لیچر مانند apkleecher , apk evozi و یا apkpure که البته مورد آخر فیلتر است و روال کار آنها بدین صورت است که پس از ورود به این سایت ها در باکس مشخصی که دارند آدرس اپ مربوطه در گوگل پلی را وارد کرده و منتظر میمانید تا لینک دانلود به شما تحویل بدهد.

مدیریت برنامه ها در پلی استور
در پلی استور شما قادر هستید کلیه برنامه های نصب شده و دانلود شده روی گوشی خود را مدیریت کنید برای اینکار منو را از سمت چپ صفحه نمایش بیرون بکشید و با لمس my apps & games میتوانید کلیه برنامه هایی که همین حالا بروی گوشی دارید و یا پیش از این بروی گوشیهای قبلی خود داشته اید را یکجا ببینید ، دانلود و یا آپدیت کنید.

فعال کردن آپشن parental control
شاید یکی از آپشنهایی که خیلی از افراد از وجود آن در پلی استور بیخبرند همین parental control هست. گفتنی است تمامی اپ های داخل پلی استور دارای یک رنج بندی سنی مثلا +3 ، +12 ، + 16 و … میباشند که برای شما مشخص میکند که آیا این برنامه مناسب سن شما هست یا خیر.اما اگر والدینی هستید که نگران فرزندان خود هستید که به چه برنامه هایی دسترسی داشته باشند و یا هربرنامه ای را نتوانند دانلود کنند میتوانید از طریق این آپشن آنها را محدود کنید.

برای فعالسازی parental control از طریق منو به تنظیمات رفته و سپس گزینه parental control را انتخاب کنید و آن را فعال کنید سپس از شما رمزی درخواست میشود که در هنگام دانلود اپ های ممنوعه باید از آن استفاده کنید بنابراین با خیال راحت میتوانید تبلت کودکانتان را کنترلی عمیق داشته باشید که هر اپی را نتوانند دانلود کنند.

indie corner چیست ؟

مدتی است گوگل برای داشتن اکوسیستمی قوی تر توجه خود را به دلوپرهای خرده پا و کوچک تر بیشتر کرده است از این رو بخشی را با نام indie corner قرار داده است که بازی های کوچک و نو را در آنجا ارائه میکند که دانستن و سر زدن به آن بد نیست. برای رسیدن به این صفحه اختصاصی در گوگل پلی کافی است indie corner را درگوگل سرچ کنید و لینک پلی استور را وارد شوید.
قوانین بخش نظرات در اندرویدزوم