Sony Xperia XZs
Sony Xperia XZs

بررسی خرید گوشی Sony Xperia XZs

سونی ماه گذشته از پرچمدار جدید خود با نام Sony Xperia XZs رونمایی کرد. در نگاه اول، این گوشی هم همانند سایر گوشی های این کمپانی به نظر می رسد. ما در این مقاله می خواهیم بررسی کنیم که آیا Xperia XZs تنها یک نسخه ی کپی شده از Xperia XZ است یا امکانات جدیدی در آن وجود دارد. پس در این بررسی ما را همراهی کنید.

سونی در گوشی Xperia XZs خود از سخت افزار قدرتمند و دوربینی با سنسور IMX400 و رزولوشن 19 مگاپیکسل استفاده کرده است که این دوربین قابلیت های بسیار هیجان انگیزی را در اختیار کاربران قرار می دهد.

نکات مثبت در مورد Sony Xperia XZs:

  • صفحه نمایش 5.2 اینچی با رزولوشن 1920×1080، تراکم پیکسلی 424 پیکسل بر هر اینچ و قابلیت های X-Reality for Mobile و Triluminos technology با پوشش گوریلا گلس برای محافظت هرچه بیشتر
  • بهره گیری از اندروید 7.1.1 نوقا به همراه رابط کاربری Xperia launcher
  • استفاده از چیپ Qualcomm Snapdragon 820 با بهره گیری از چهار هسته ی پردازشی ( دو هسته با فرکانس 2.15 گیگاهرتز و دو هسته ی دیگر با فرکانس 1.6 گیگاهرتز ) به همراه پردازشگر گرافیکی آدرنو 530 و 4 گیگابایت حافظه ی رم
  • دوربین اصلی با سنسور IMX400 با رزولوشن 19 مگاپیکسل و لنزی با گشودگی دیافراگم f/2.0 و قابلیت های: پیش بینی ثبت عکس، تشخیص فاز با استفاده از لیزر، سنسور مادون قرمز برای تعیین بالانس سفیدی عکس، SteadyShot، فلش LED و قابلیت ضبط ویدئو با رزولوشن 4K
  • دوربین سلفی با سنسور 13 مگاپیکسلی و قابلیت ضبط ویدئو با رزولوشن Full HD
  • وجود 32 یا 64 گیگابایت حافظه ی داخلی در نسخه های مختلف دستگاه به همراه قابلیت استفاده از مموری کارت
  • پشتیبانی از دو سیمکارت ( در زمان استفاده از سیمکارت دوم، امکان استفاده از مموری کارت وجود نخواهد داشت )
  • پشتیبانی از شبکه های  ارتباطی LTE Cat.9 (450/50 Mbps); Dual-band Wi-Fi a/b/g/n/ac; GPS/GLONASS/Beidou, Bluetooth v4.2
  • قابلیت کاهش نویز هوشمند در میکروفون
  • باتری 2900 میلی آمپر ساعتی غیرقابل تعویض به وسیله ی کاربر با قابلیت پشتیبانی از شارژ سریع نسل 3.0
  • دریافت گواهینامه ی IP68 و مقاومت دستگاه در برابر گردوخاک و مایعات
  • سنسور اثر انگشت، پورت USB-C و جک 3.5 میلی متری هدفون

نکات منفی در مورد Sony Xperia XZs:

  • استفاده از طراحی کاملاً مشابه با گوشی Xperia XZ
  • عدم وجود سنسور اثر انگشت در گوشی های سفارش برخی مناطق مانند آمریکا
  • عدم استفاده از صفحه نمایش با رزولوشن QHD با توجه به سایز نمایشگر
  • استفاده از پورت USB 2.0 بروی کانکتور پورت USB-C

طراحی و ساخت Xperia XZs:

سونی در این گوشی از طراحی یکسانی در مقایسه با Xperia XZ استفاده کرده است که لزوماً طراحی چندان بدی نیست. پیش از این کمپانی دیگر چون اپل، LG و … نیز از طراحی محصولات پیشین خود در گوشی های جدید خود استفاده کرده اند و این مورد مسئله ی جدیدی نیست.

Sony Xperia XZs Design
Sony Xperia XZs Design

سونی تلاش کرده است تا به جای استفاده از بهبودهای ظاهری در گوشی جدید خود، بهبودهای سخت افزاری در آن ایجاد کند و قابلیت های جدیدی را به آن بیفزاید.

Sony Xperia XZs Design
Sony Xperia XZs Design

سونی در این گوشی از قاب جلویی با پوشش گوریلا گلس برای محافظت آن در برابر خط و خش و ضربه استفاده کرده است. همانند سایر دستگاه های سونی، در این گوشی نیز شاهد لبه های بزرگ بالا و پایین صفحه نمایش هستیم. استفاده از این طراحی، ابعاد نسبتاً بزرگی را در مقایسه با دستگاه های دیگر هم سایز ( از نظر سایز صفحه نمایش ) به این گوشی بخشیده است.

Sony Xperia XZs Design
Sony Xperia XZs Design

Xperia XZs هرچیزی که Xperia XZ دارد را به خود دیده است. پوشش محافظ صفحه نمایش، فریم از جنس پلی کربنات و قاب پشتی از جنس ALKALEIDO ( آلیاژ اختصاصی کمپانی سونی ) در این گوشی هم وجود دارند.

Sony Xperia XZs Design
Sony Xperia XZs Design

با در دست گرفتن این گوشی می توانید احساس راحتی داشته باشید. همچنین، استفاده از ALKALEIDO برای ساخت قاب اصلی دستگاه، حس خوبی را در زمان در دست گرفتن دستگاه به شما منتقل می کند.

همانطور که احتمالاً می دانید، سونی یکی از کمپانی های پیشرو در زمینه ی تولید گوشی های هوشمند ضدآب می باشد. طبیعی است که در Xperia XZs نیز از این قابلیت استفاده شده است و این گوشی گواهینامه ی IP68 را دریافت کرده است.

Sony Xperia XZs Design
Sony Xperia XZs Design

بروی قاب جلویی این گوشی شاهد یک اسپیکر در بخش بالایی صفحه ی نمایش و یک اسپیکر دیگر در پایین صفحه ی نمایش هستیم. در حقیقت، این دو اسپیکر سیستم پخش استریو این گوشی را تشکیل می دهند. به علاوه ی این اسپیکر، در بالای صفحه ی نمایش از یک سنسور 13 مگاپیکسلی به عنوان دوربین سلفی استفاده شده است. در کنار آن نیز از یک نوتیفیکیشن LED برای آگاه ساختن کاربر از آخرین نوتیفیکیشن های دریافتی استفاده شده است.

Sony Xperia XZs Design
Sony Xperia XZs Design

لبه ی سمت چپ Xperia XZs میزبان شیار هیبریدی سیمکارت و مموری کارت دستگاه می باشد. در این شیار می توانید از دو سیمکارت و یا از یک سیمکارت و مموری کارت استفاده کنید. هر زمانی که اقدام به خارج کردن این شیار کنید، دیوایس به صورت اتوماتیک ریستارت می شود.

سونی اکسپریا XZs
سونی اکسپریا XZs

لبه ی سمت راست هم میزبان دکمه ی تنظیم صدای گوشی و دکمه ی شاتر دوربین می باشد. در بالای این دو دکمه هم دکمه ی پاور دستگاه جای گرفته است.

سونی اکسپریا XZs
سونی اکسپریا XZs

بروی لبه ی بالایی این گوشی هم از جک 3.5 میلی متری هدفون و میکروفون دوم دستگاه استفاده شده است. بروی لبه ی پایینی نیز شاهد وجود پورت USB-C و میکروفون اول گوشی هستیم.

سونی اکسپریا XZs
سونی اکسپریا XZs

قاب پشتی این گوشی هم میزبان لنز جدید دوربین سونی با نام Motion Eye camera lens می باشد که برآمدگی اندکی نسبت به سطح قاب پشتی دارد. همچنین، در زیر آن از فلش LED و تعداد سنسور استفاده شده است.

صفحه نمایش Xperia XZs:

به نظر می رسد که کمپانی سونی تنها از نمایشگرهای QHD در دستگاه های رده اول خود استفاده می کند. با این وجود، XZs به یک صفحه نمایش با رزولوشن 1080p و پنل IPS مجهز شده است که می تواند تمامی نیازهای یک کاربر را برطرف کند.

سونی اکسپریا XZs
سونی اکسپریا XZs

این نمایشگر از تراکم پیکسلی 424 پیکسل بر هر اینچ بهره می برد که قابلیت هایی چون X-Reality color و contrast enhancements تصاویر نمایش داده شده را بهبود می بخشند.

این نمایشگر توانست امتیاز بسیار خوبی در تست ها دریافت کند. البته دقت رنگ نمایش داده شده به وسیله ی این نمایشگر می توانست بهتر نیز باشد. حداکثر روشنایی استفاده شده برای صفحه نمایش Xperia XZs برابر با 564 نیت می باشد. همچنین، رنگ های سیاه نمایش داده شده غلظت مناسبی دارند ولی به پای نمایشگر Xperia XZ نمی رسند.

سونی اکسپریا XZs
سونی اکسپریا XZs

پردازش و نمایش رنگ ها در این صفحه نمایش به خوبی انجام نمی شود؛  با وجود این که DeltaE این نمایشگر برابر 6.2 است که مقدار بسیار خوبی می باشد، ولی رنگ آبی در این نمایشگر تحریف می شود و رنگی مایل به سفید و خاکستری نمایش داده می شود. سونی در تنظیمات گوشی خود از اسلایدرهایی استفاده کرده است که می تواند این مشکل را برطرف کند.

یکی از نقاط قوت نمایشگر این گوشی، عملکرد آن در زیر نور مستقیم خورشید است. این گوشی توانسته است با نسبت 3.818 در جایگاه سوم گوشی های هوشمند قرار گیرد.

سخت افزار و عملکرد:

Sony Xperia XZs Performance
Sony Xperia XZs Performance

Sony Xperia XZs به چیپی مشابه با آنچه پیشتر در Sony Xperia XZ دیده بودیم، مجهز شده است. در این گوشی از چیپ اسنپدراگون 820 استفاده شده است. در این چیپ از چهار هسته ی پردازشی استفاده شده است. دو هسته از آن مجموع فرکانسی برابر با 2.15 گیگاهرتز و دو هسته ی دیگر آن فرکانسی برابر با 1.6 گیگاهرتز را در اختیار شما قرار می دهند. هر چند که در حال حاضر از چیپ های قدرتمندتری چون 821 و 835 هم رونمایی شده است ولی 820 همچنان عملکرد فوق العاده ای را دارد و برای استفاده در یک گوشی هوشمند، انتخاب مناسبی می باشد. همچنین، پردازشگر گرافیکی Adreno 530 همراه با چهار گیگابایت حافظه ی رم، پکیج سخت افزاری این گوشی را تکمیل می کنند.

همانطور که از این گوشی با توجه به هسته های Kryo آن انتظار می رفت، چیپ 820 توانست عملکرد بسیار خوبی از خود در تست تک هسته ای GeekBench 4 به نمایش بگذارد.

در تست چند هسته ای GeekBench 4 نیز شاهد عملکرد بسیار خوب این گوشی هستیم. البته طبیعی است که گوشی هایی با چیپ 821، امتیاز اندک بیشتری را در مقایسه با Xperia XZs کسب کرده اند.

در تست GFX 3.1 Manhattan وضعیت برای این گوشی حتی از پیش هم بهتر شد. از آن جا که در این گوشی از پردازنده ی گرافیکی مدل Adreno 530 استفاده شده است و صفحه نمایش آن رزولوشن 1080p را دارا می باشد، از GPU آن می توان انتظار عملکرد فوق العاده ای را داشت. به گونه ای که در این تست، Sony Xperia XZs توانست 34 فریم بر ثانیه را نمایش دهد و پس از آیفون 7 در رتبه ی دوم قرار گیرد که در نوع خود فوق العاده می باشد.

تست GFX 3.1 Car scene نیز نتیجه ای بی نظیر برای این گوشی را به همراه داشت. در این تست، XZs توانست امتیاز 21 را کسب کند و در رتبه ی اول لیست جای گیرد.

تست جامع AnTuTu 6 که به صورت کامل بخش های مختلف سخت افزاری دستگاه را موردبررسی قرار می دهد نیز عملکرد مناسب این گوشی را تایید می کند. در این تست، Xperia XZs توانست امتیاز 133 هزار را کسب کند و پس از LG G5 در رتبه ی هفتم لیست جای گیرد.

در گالری زیر می توانید نتایج کامل بنچمارک های اجرا شده بروی Sony Xperia XZs را مشاهده کنید و آن را با سایر پرچمداران موجود در بازار مقایسه کنید.

دوربین:

سونی در دوربین XZs برای کاربران خود سورپرایزهای ویژه ای قرار داده است که می تواند دوربین آن را به جذابترین بخش آن تبدیل کند. در این گوشی پس از مدت ها که سنسورهای 23 مگاپیکسلی استفاده می شد، از سنسور 19 مگاپیکسلی استفاده شده است. نام دوربین این گوشی هم Motion Eye در نظر گرفته شده است.

Sony Xperia XZs Camera
Sony Xperia XZs Camera

در دوربین این اسمارت فون از خلاقیت های زیادی استفاده شده است. علاوه بر استفاده از طراحی معمول 2 لایه ای در این دوربین، از یک RAM اختصاصی نیز برای آن استفاده شده است. این حافظه این امکان را در اختیار دوربین قرار می دهد تا بتواند عکس ها و ویدئوها را به صورت موفقتی در خود نگه داشته و آن ها را پردازش نماید. پیش از استفاده از این حافظه، تصاویر به وسیله ی پردازشگر به حافظه ی RAM اصلی دستگاه منتقل می شدند ولی از این پس، تصاویر در خود دوربین موردپردازش قرار می گیرند.

یکی از ویژگی های این دوربین، سرعت 5 برابر آن است. قابلیت فوق العاده جذاب بعدی، امکان ضبط ویدئوهای اسلوموشن با فریم ریت 960 فریم بر ثانیه می باشد که بیشترین مقدار در میان تمامی گوشی های هوشمند می باشد.

سونی از سنسور IMX400 Exmor RS برای دوربین این دیوایس استفاده کرده است که این سنسور 4 مگاپیکسل رزولوشن کمتری در مقایسه با نسل پیشین خود دارد ولی از آن جا ابعاد آن ثابت مانده است، ابعاد پیکسل های ثبت شده به وسیله ی آن 19 درصد افزایش یافته است. این افزایش سایز پیکسل می تواند در ثبت عکس در محیط های تاریک بسیار موثر باشد.دریچه ی دیافراگم این دوربین هم همانند گذشته، f/2.0 می باشد.

یکی دیگر از قابلیت هایی که RAM اختصاصی دوربین در اختیار شما قرار می دهد، Predictive Capture یا پیش بینی ثبت عکس نام دارد. با استفاده از این قابلیت، زمانی که دوربین سوژه را شناسایی می کند، لحظاتی پیش از این که شما شاتر را فشار دهید، مشغول به ثبت عکس می شود. بنابراین، می توانید بهترین عکس را از میان عکس های ثبت شده انتخاب کنید.

البته در تست های انجام شده، این قابلیت آنطور که باید عملکرد مناسبی نداشت. یکی از دلایل آن، عدم کنترل کاربر بروی فعالیت این قابلیت است. ولی همچنان از این قابلیت می توان به عنوان یک قابلیت کاربردی یاد کرد.

رابط کاربری اپلیکیشن دوربین استفاده شده در این گوشی هم امکانات مناسبی را در اختیار شما قرار می دهد. این رابط حالت های عکاسی اتوماتیک و دستی را به شما ارائه می کند که با استفاده از حالت دستی آن می توانید المان های عکاسی شامل: سرعت شاتر، exposure، بالانس سفیدی عکس و فوکوس دستی را تنظیم کنید.

در گالری زیر می توانید نمونه عکس های ثبت شده با استفاده از دوربین XZs را در شرایط مختلف مشاهده کنید. برای مشاهده ی هریک از عکس ها در سایز اصلی 19 مگاپیکسلی، بروی آن عکس کلیک کنید.

با توجه به رزولوشن بالای این سنسور، طبیعی است که جزئیات عکس ها بسیار زیاد باشند. همچنین، رنگ ها کاملاً نزدیک به واقعیت ثبت می شوند و به صورت کلی دوربین این گوشی عملکرد بسیار خوبی در محیط هایی با نور مناسب دارد.

برخلاف آن اما، تصاویر ثبت شده در محیط های کم نور با دوربین این گوشی اصلاً رضایت بخش نیستند. در این تصاویر، جزئیات کمی وجود دارد و lens flare ( پخش شدن نور در لنز ) در آن ها قابل مشاهده است. با وجود این که در Xperia XZs از پیکسل هایی با ابعاد بزرگتر که جذب نور بیشتری را به همراه دارند، استفاده شده است ولی عملکرد آن از دوربین Xperia XZ بهتر نیست.

دوربین سلفی این گوشی هم به یک سنسور 13 مگاپیکسلی با سایز 1.306 اینچ و دیافراگم f/2.0 مجهز شده است. در برخی از تصاویر ثبت شده با استفاده از این دوربین، شاهد وجود اندک نویزی بوده ایم ولی به هر حال عملکرد این دوربین رضایت بخش است و می توانید تصاویری با جزئیات بالا و رنج دینامیکی مناسب را در اختیار شما قرار دهد. همانند دوربین اصلی، عملکرد این دوربین هم در محیط های کم نور به خوبی عکس های آن ها در نور روز نیست.

برای بخش فیلم برداری هم رابط کاربری و دوربین این گوشی امکانات جذابی را در اختیار شما قرار می دهند. با استفاده از این بخش می توانید ویدئوهایی با رزولوشن 4K را با استفاده از SteadyShot ثبت کنید. این قابلیت در ضبط ویدئوهای هرچه بهتر به شما کمک بزرگی می کند. همانند سایر دستگاه های Xperia، در این گوشی هم از لرزشگیر اپتیکال تصویر استفاده نشده است و به جای آن از SteadyShot استفاده شده است که می تواند در 5 جهت لرزش های ایجاد شده را خنثی کند. علاوه بر آن، دوربین XZs می تواند ویدئوهایی با رزولشن 1080p با فریم ریت های 30 و 60 فریم بر ثانیه را ثبت کند. شاید جذابترین قابلیت موجود در این بخش را بتوان فریم ریت فوق العاده ی 960 فریم بر ثانیه در رزولوشن 720p دانست. با استفاده از این فریم ریت می توانید تصاویر اسلوموشن را با فریم ریتی 4 برابر فریم ریت معمول در گوشی های هوشمند، ثبت کنید. این قابلیت، به شما این اجازه را می دهد تا سریعترین سوژه ها را نیز بتوانید با گوشی خود ثبت کنید و آن ها را به صورت آهسته مشاهده کنید.

در بخش نرم افزاری رابط کاربری دوربین، امکانی در اختیار شما است تا بتوانید کدک موردنظر برای ضبط ویدئوهای خود را انتخاب کنید. در این بخش می توانید برای کاهش حجم ویدئوها، از کدک جدید H.265 استفاده کنید که می تواند بدون کاهش کیفیت ویدئو، حجم آن را تا 50 درصد کاهش دهد. برای نمونه، سه دقیقه ویدئوی ضبط شده در رزولوشن 4K با کدک H.264 در این گوشی، حجمی برابر با 1.24 گیگابایت داشت در حالیکه همین مدت ویدئو در کدک H.265 حجمی برابر با 790 مگابایت را داشت. البته هنوز بسیاری از پلیرها و سرویس های پخش ویدئو مثل یوتیوب از این کدک پشتیبانی نمی کنند ولی بدون شک بزودی این قابلیت به آن ها نیز افزوده خواهد شد.

Sony Xperia XZs Camera Codecs
Sony Xperia XZs Camera Codecs

نرم افزار و باتری اکسپریا ایکس زد اس:

Xperia XZs به صورت پیش فرض از آخرین نسخه ی سیستم عامل اندروید، اندروید 7.1.1 نوقا، بهره می برد. این سیستم عامل با رابط کاربری اختصاصی سونی، همراه شده است تا بتواند تجربه ی خوبی در اختیار کاربران خود قرار دهد. قابلیت هایی چون Stamina battery saving mode در این رابط وجود دارند که می توانند بسیار مفید و کاربردی باشند.

سنسور اثر انگشت استفاده شده در این گوشی، با دکمه ی پاور آن یکپارچه شده است و می تواند عملکرد بی نقصی داشته باشد.

صفحه ی هوم این گوشی هم تغییری نسبت به سایر دستگاه های سری X را به خود ندیده است. app drawer نیز در رابط کاربری سونی وجود دارد و می توانید به صورت بهتری اپلیکیشن های خود را مدیریت کنید.

در بخش باتری اما، در این گوشی از یک باتری 2900 میلی آمپر ساعتی استفاده شده است؛ چیزی که پیشتر در XZ نیز شاهد آن بودیم.

در تست های انجام شده، بازدهی باتری این گوشی در تماس های صوتی فوق العاده بود. این گوشی توانست با شارژ کامل به مدت 23 ساعت بصورت مداوم مکالمه داشته باشد. در بخش های دیگر اما، تفاوت باتری این گوشی با سایر دستگاه های موجود در بازار، چندان زیاد نیست. در تست وبگردی، این گوشی توانست بازدهی 8 ساعته ای را با یکبار شارژ کامل داشته باشد. در پخش ویدئو نیز توانست به مدت 9 ساعت یک ویدئو را پخش کند و سپس خاموش شود.

در بخش نرم افزاری باتری این گوشی، سونی سنگ تمام گذاشته است. در این بخش قابلیت هایی چون Qnovo adaptive charging technology و  Battery Care وجود دارند. Qnovo در حقیقت این امکان را به شما می دهد تا نظارت کاملی بر عملکرد باتری در زمان شارژ شدن آن داشته باشید. قابلیت دیگر، Battery Care که با عملکردی هوشمندانه عمر باتری دستگاه شما را افزایش می دهد. عملکرد Battery Care بسیار جالب است و با هوش مصنوعی می تواند عملکرد مناسبی داشته باشد. برای مثال، فرض کنید که شما به صورت منظم گوشی خود را قبل از خواب شب به شارژ می زنید و سپس در سال 8 صبح آن را از شارژ خارج می کنید. Battery Care با شناسایی زمان شارژ دستگاه، ابتدا آن را 90 درصد شارژ می کند و تا ساعت 7.30 صبح بروی همین مقدار نگه می دارد. سپس از ساعت 7.30 تا 8، ده درصد باقیمانده را شارژ می کند. انجام این کار می تواند تاثیر مثبتی در عمر باتری گوشی داشته باشد. این باتری همچنین، از فناوری شارژ سریع نسل 3.0 پشتیبانی می کند.

Ultra Stamina یکی دیگر از قابلیت های نرم افزاری برای مدیریت باتری XZs می باشد. با فعال کردن این قابلیت، فعالیت تمامی اپلیکیشن ها متوقف می شود و شما تنها به امکانات پایه ای شامل: ارسال پیامک، تماس، دوربین و ساعت دسترسی خواهید داشت. این قابلیت در حقیقت چیزی همانند Ultra Power Saving است که برای اولین بار در S5 از آن استفاده شد.

جمع بندی:

بدون هیچ مقدمه ای، Xperia XZs پرچمداری موقتی برای سال 2017 می باشد و بدون شک در سطح بهترین دستگاه های این سال قرار نمی گیرد. دلیل اصلی آن هم استفاده از سخت افزار گوشی XZ که مربوط به سال 2016 می باشد، در این گوشی است. البته در این گوشی شاهد وجود قابلیت های بسیار جذابی نیز هستیم. برای نمونه، در بخش دوربین آن پیشرفت های بزرگی حاصل شده است. در این بخش از دوربین جدیدی با نام Motion Eye استفاده شده است. یکی از هیجان انگیزترین قابلیت های این دوربین، امکان ضبط ویدئو با فریم ریت 960 فریم بر ثانیه می باشد که هیچ گوشی هوشمندی تا به این لحظه نتوانسته است چنین فریم ریتی را ثبت کند.

XZs
XZs

در این گوشی از سخت افزار سال 2016 استفاده شده است؛ البته این به معنی عملکرد مناسب آن نیست؛ بلکه این گوشی می تواند به سادگی تمامی خواسته های شما را پردازش کند.

همانطور که پیشتر هم اشاره شد، شباهت های بسیار زیادی بین این گوشی و Xperia XZ وجود دارد؛ بنابراین، اگر دوربین جدید XZs چندان برای شما مهم نیست، می توانید XZ را با قیمت 200 دلار ارزانتر نسبت به XZs خریداری کنید و انتظار عملکردی یکسان از آن را داشته باشید.

منبع: gsmarena

 

قوانین بخش نظرات در اندرویدزوم

  1. 1. نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  2. 2. نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  3. 3. نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  4. 4. برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  5. 5. نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  6. 6. نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.