در این آموزش باز قصد معرفی برخی قابلیت های بسیار جالب از اندروید oreo را داریم. با اینکه Android Oreo نسخه خاص و هیجان انگیز از اندروید نیست، اما ویژگی های بسیار جالبی دارد که آن را کاربردی تر و جذاب تر کرده است. یکی از ضروری ترین ویژگی ها در این زمینه، حالت PIP یا همان “Picture-In-Picture” است.
فعال کردن ویژگی PIP (تصویر در تصویر) در اندروید Oreo
حالت PIP) Picture-In-Picture) یا به زبان خودمان، حالت تصویر در تصویر اساسا یک پنجره شناور است که قسمت های دیگر سیستم را پوشش می دهد. علاوه بر فیلم هایی که می توانید در حالی که در بروزر خود در حال جست و جو در سایت ها هستید، مشاهده کنید بلکه حتی می توانید در برنامه هایی مانند نقشه ها و تماس های ویدئویی نیز از این قابلیت استفاده کنید.
شما می توانید این گزینه را در Android Oreo با رفتن به تنظیمات (Setting) و قسمت برنامه ها، فعال کنید. برای این منظور، به عنوان مثال ، به نرم افزار یوتیوب (یا هر برنامه که از این قابلیت پشتیبانی می کرد) مراجه کرده و با کلیک بر روی برنامه، وارد تنظیمات آن برنامه (App info) خواهیم شد، در قسمت انتهایی App info و در بخش Advanced گزینه Picture in picture را پیدا کرده و وارد آن بخش شده و نرم افزار را بر روی فعال قرار دهید.
طریقه استفاده
تا به این قسمت از آموزش، ظریقه فعال سازی این حالت فوق العاده را به شما آموزش دادیم، اما اینکه این حالت در کدام نرم افزارها فعلا در دسترس می باشد را نیز معرفی خواهیم کرد. قابل ذکر است که در حال حاضر لیست برنامه های سازگار بسیار محدود است، اما قطعا با فراگیرتر شد Oreo برخی از قابلیت های آن نیز رشد خواهد کرد.
با این وجود، از همین حالا نیز استفاده از آن بسیار آسان است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک برنامه سازگار را باز کنید و در طول یک تماس ویدیویی یا تصویری، حالت تمام صفحه را باز کنید و سپس دکمه Home را بزنید. آیا کار کرد؟ بله، پس شما از این امکان بهره مند شدید.
برنامه های سازگار با حالت Picture-In-Picture
یوتیوب
حالت PIP در YouTube فقط برای YouTube Red در دسترس است که یک سرویس پرداختی است که به طور انحصاری برای کاربران در ایالات متحده، استرالیا، مکزیک، نیوزیلند و کره جنوبی در دسترس است.
Google Duo
آیا کسی از Google Duo استفاده می کند؟ اگر نه، قطعا پس از تست و استفاده از آن، از امکانات آن احساس رضایت خواهید کرد. حتی باید بگوییم که با استفاده از این نرم افزار، شما می توانید در طول تماس های ویدئویی از حالت PIP استفاده کنید. هنگامی که شما در حالت تمام صفحه قرار دارید، کافیست دکمه Home را فشار دهید، بدون مشکل این قابلیت برای شما کار می کنم.
Google Maps
PIP در Maps فعلا تنها با حالت ناوبری صوتی سازگاری دارد، که برای افرادی که از برنامه استفاده می کنند برای استفاده از حمل و نقل عمومی مناسب است. به نظر می رسد که پنجره PIP برای Google Maps واقعا کوچک است و تنها در دو اندازه می آید.اما همه چیز به طور صحیح کار می و کافیست پس از شروع مسیر، بر روی دکمه Home را کلیک کنید.
Netflix
Netflix هم جزو برنامه هایی است که از این قابلیت پشتیبانی می کند، فقط باید بگوییم که فعلا برای اندروی 8 نه و برای اندروید 8.1 بتا در دسترس می باشد، اما به زودی این قابلیت به طور کامل فعال خواهد شد.
WhatsApp
WhatsApp یکی از اولین برنامه هایی بود که با حالت PIP در Android Oreo سازگاری کاملی داشت. با این حال باید بگوییم که این امکان فقط برای تماس های ویدئویی کار می کند، درست مانند Dou، فقط کافیست پس از برقراری تماس بر روی دکمه Home کلیک کنید.
VLC
VLC همراه با یک ویژگی به نام “پنجره پاپ آپ” (pop-up floating window) شناخته می شود که سه اندازه پنجره های شناور سازگار با PIP را فعال می کند. برای این کار، حالت تمام صفحه را باز کنید، گزینه Option در منو نرم افزار کلیک کزده و سپس ویژگی PIP را انتخاب کنید. از تمامی برنامه های ذکر شده، VLC تنها نرم افزاریست که اندازه های استاندار، مناسب و معقولی در اختیار شما قرار می دهد.
تا بدین لحظه، این نرم افزار ها از این قابلیت پشتیبانی می کنند، اما در آینده نه چندان دور، قطعا این قابلیت کاربردی، بیشتر و بیشتر خواهد شد.
قوانین بخش نظرات در اندرویدزوم