خانه » مقایسه » مقایسه گوشی های LG V30 و گلکسی اس 9 پلاس

آپدیت نسخه اندروید گوشی شما در 3 حرکت!

how-to-update-android

1- مدل دقیق دستگاه خود را در بخش آپدیت اندرویدزوم سرچ کنید.

2- پکیج فایل آپدیت مخصوص دستگاه خود را دریافت کنید.

3- به کمک آموزش آنرا نصب و نسخه اندروید را ارتقا دهید.

به همین سادگی از نسخه بالای اندروید لذت ببرید!

وی 30 و اس 9 پلاس
وی 30 و اس 9 پلاس

مقایسه گوشی های LG V30 و گلکسی اس 9 پلاس

گوشی ال جی وی 30 یکی از بهترین گوشی هایی است که کمپانی ال جی تا کنون دست به طراحی و تولید آن زده است. از طرفی دیگر، گوشی گلکسی اس 9 پلاس، جدیدترین محصول کمپانی سامسونگ است که بدون شک فروش بالایی را تجربه خواهد کرد. هر دو گوشی جزو گوشی های رده بالای موجود در بازار به شمار می روند. از همین رو هم امروز قصد داریم تا آن ها را در بخش های متفاوت در مقابل یکدیگر موردبررسی قرار دهیم.

مشخصات گوشی ال جی وی 30

  • ابعاد کلی گوشی برابر با 151.7×75.4×7.4 میلی متر با وزن 158 گرم
  • دریافت گواهینامه های MIL-STD-810G و IP68 ( مقاومت در برابر آب )
  • مجهزشده به صفحه نمایش 6 اینچی با رزولوشن QHD و نسبت 18:9 با تراکم پیکسلی 537 پیکسل بر هر اینچ با پوشش 81 درصدی پنل جلویی
  • پوشش محافظ گوریلا گلس 5 به همراه پشتیبانی از HDR10 و قابلیت صفحه نمایش همیشه روشن برای نمایشگر
  • استفاده ی پیش فرض از اندروید 7.1 نوقا به همراه رابط کاربری +LG UX 6.0
  • بهره مندی از چیپ اسنپدراگون 835 با هشت هسته ی پردازشی
  • چهار گیگابایت حافظه ی رم به همراه عرضه ی دستگاه در دو نسخه با حافظه های داخلی 64 و 128 گیگابایت با قابلیت استفاده از مموری کارت تا 256 گیگابایت
  • دوربین دوگانه با سنسور 16 مگاپیکسلی و لنز f/1.6 برای اولین اول و سنسور 13 مگاپیکسلی با لنز زاویه باز f/1.9 برای دوربین دوم
  • قابلیت ضبط ویدئو در رزولوشن و فریم ریت های: 3840×2160 (4K), 1920×1080 (1080p HD), 1280×720 (720p HD) به همراه قابلیت ضبط صدا به صورت استریو
  • دوربین سلفی با سنسور 5 مگاپیکسلی و لنزی با گشودگی f/2.2 و سایز 1.2 میکرون برای هر پیکسل
  • استفاده از پورت USB-C
  • استفاده از یک باتری با ظرفیت 3300 میلی آمپر ساعت

مشخصات فنی گوشی اس 9 پلاس

  • بدنه ی طراحی شده با نسبت تقریبی دو به یک برای طول و عرض با ابعاد 158.1×73.8×8.5 میلی متر به همراه وزن 189 گرم و پوشش آلومینیوم برای فریم دستگاه و شیشه برای قاب پشتی دستگاه
  • دریافت گواهینامه ی IP68 برای مقاومت دستگاه در برابر آب و گرد و خاک
  • مجهزشده به یک صفحه نمایش 6.2 اینچی با پنل سوپر امولد و رزولوشن QHD با تراکم پیکسلی 537 پیکسل بر هر اینچ و نسبت تصویر 18.5:9 با پوشش 83.6 درصدی پنل جلویی
  • بهره گیری از دوربین دوگانه برای دوربین اصلی: دوربین اول مجهزشده به یک سنسور 12 مگاپیکسلی با قابلیت بهره گیری از گشودگی دریچه ی دیافراگم دوگانه با گشودگی های F1.5 و F2.4 و سایز هر پیکسل برابر با 1.4 میکرون ؛ دوربین دوم مجهز شده به یک سنسور 12 مگاپیکسلی به همراه گشودگی دریچه ی دیافراگم F2.4 . همراه با قابلیت لرزشگیر اپتیکال تصویر و لایو فوکوس
  • امکان ضبط ویدئو در رزولوشن و فریم ریت های: 3840×2160 (4K) (60 fps), 1920×1080 (1080p HD), 1280×720 (720p HD) (960 fps)
  • دوربین سلفی بهره مند شده از یک سنسور 8 مگاپیکسلی به همراه قابلیت فوکوس اتوماتیک
  • تامین توان سخت افزاری دستگاه با استفاده از چیپ جدید و قدرتمند اکزینوس 9810 با بهره گیری از لیتوگرافی 10 نانومتری و هشت هسته ی پردازشی با حداکثر قدرت پردازشی 2.9 گیگاهرتز همراه با استفاده از پردازنده ی گرافیکی Mali-G72 MP18 و شش گیگابایت رم به همراه 64 گیگابایت حافظه ی داخلی ( در نسخه ی پایه )
  • استفاده از یک باتری با ظرفیت سه هزار و پانصد میلی آمپر ساعت

مقایسه طراحی، کیفیت ساخت و صفحه نمایش

مقایسه گوشی های LG V30 و گلکسی اس 9 پلاس
مقایسه گوشی های LG V30 و گلکسی اس 9 پلاس

در هر دو گوشی هوشمندی که امروز قصد مقایسه ی آن ها با یکدیگر را داریم، از طراحی های بسیار جذابی استفاده شده است که آن ها را برای بیشتر کاربران جذاب کرده است.

در گوشی گلکسی اس 9 پلاس، از طراحی بسیار نزدیکی به نسل پیشین استفاده شده است که با وجود تکراری بودن این طراحی، همچنان جذابیت فوق العاده ای را از آن شاهد هستیم. در این طراحی، حاشیه ی موجود در اطراف صفحه ی نمایش، بیش از هر زمانی کاهش یافته است. از همین رو هم شاهد استفاده از یک صفحه نمایش بزرگ 6.2 اینچی در این گوشی هستیم. در این نمایشگر از نسبت تصویر 18.5:9 استفاده شده است که باعث می شود تا با داشتن طول بیشتر و عرض کمتر در مقایسه با نمایشگرهای قدیمی تر، کاربر در زمان کار با دستگاه احساس راحتی بیشتری داشته باشد.

در گوشی اس 9 پلاس از یک نمایشگر 6.2 اینچی استفاده شده است که این نمایشگر بیش از 84.3 درصد از پنل جلویی دستگاه را پوشش داده است که بیشترین نسبت صفحه نمایش به پنل جلویی در تمامی گوشی های هوشمند به شمار می رود. همانطور که انتظار دارید، در این نمایشگر از پنل های بسیار باکیفیت سوپر امولد استفاده شده است که باعث می شود تا کاربر نزدیک ترین رنگ ها به واقعیت را مشاهده کند. این نمایشگر از رزولوشن QHD بهره می برد که یک رزولوشن بسیار عالی برای تماشای فیلم یا اجرای بازی های باکیفیت اندرویدی به شمار می رود. همچنین، در اس 9 پلاس از نمایشگری استفاده شده است که بروی لبه های عمودی خود از طراحی خمیده بهره می برد. استفاده از این طراحی باعث می شود تا کاربران بتوانند صفحه نمایش کاملاً بدون حاشیه را بروی حاشیه ی عمودی دستگاه تجربه نمایند.

مقایسه گوشی های LG V30 و گلکسی اس 9 پلاس
مقایسه گوشی های LG V30 و گلکسی اس 9 پلاس

قاب پشتی گوشی اس 9 پلاس، میزبان یک پوشش شیشه ای می باشد. این پوشش، خود میزبان دوربین های اصلی گوشی اس 9 پلاس می باشد که از دو دوربین اصلی با چینش عمودی استفاده شده است. همچنین، یک سنسور اثر انگشت هم در قسمت زیرین دوربین ها قرار گرفته است.

در طرف مقابل، کمپانی LG هم از بهترین و جدیدترین طراحی خود در گوشی V30 استفاده کرده است. این گوشی هم همانند اس 9 پلاس، از یک طراحی بهینه بهره می برد که به لطف کاهش حاشیه های موجود در اطراف صفحه نمایش برای آن فراهم شده است.

بروی پنل جلویی V30 هم شاهد وجود هیچ دکمه ی فیزیکی نیستیم و به جای آن از دکمه های نرم افزاری و لمسی استفاده شده است. پنل جلویی این گوشی میزبان یک صفحه نمایش 6 اینچی می باشد که این نمایشگر هم از رزولوشن QHD بهره مند شده است. پنل مورداستفاده قرار گرفته در این نمایشگر، P OLED است که از دید فنی، عملکردی کاملاً مشابه با پنل های سوپر امولد دارد. این نمایشگر بیش از 81 درصد از پنل جلویی دستگاه را پوشش داده است.

قاب پشتی گوشی V30 هم میزبان دوربین های دوگانه ی این گوشی می باشد. در قسمت میانی این قاب، از دو دوربین با چینش افقی استفاده شده است که سنسور اثر انگشت دایره ای شکل این گوشی هم در زیر آن ها قرار گرفته است.

طراحی استفاده شده در گوشی V30 باعث شده است تا این گوشی، بهینه ترین و زیباترین طراحی را در میان تمامی محصولات کمپانی LG در سال 2017 داشته باشد. از همین رو هم این گوشی می تواند رقابت نزدیکی در این بخش با S9 Plus داشته باشد.

نکته ی قابل توجه در مقایسه ی این دو گوشی این است که با وجود صفحه نمایش بزرگتر موجود در گوشی اس 9 پلاس، ابعاد V30، بزرگتر از ابعاد اس 9 پلاس می باشد که دلیل اصلی آن هم حاشیه های کمتر موجود در گوشی اس 9 پلاس می باشد.

مقایسه سخت افزار بکارگیری شده در اس 9 پلاس و V30

مقایسه گوشی های LG V30 و گلکسی اس 9 پلاس
مقایسه گوشی های LG V30 و گلکسی اس 9 پلاس

گوشی اس 9 پلاس در حال حاضر یکی از قدرتمندترین گوشی های عرضه شده در سال 2018 می باشد و از همین رو هم پرچمدار ال جی رقابت سختی را در این بخش با آن خواهد داشت.

کمپانی سامسونگ در گوشی جدید خود از جدیدترین نسل پردازنده های خود با نام چیپ اکزینوس 9810 بکارگیری کرده است که این چیپ شامل هشت هسته ی پردازشی با حداکثر قدرت پردازشی 2.9 گیگاهرتز می باشد. پردازنده ی گرافیکی مورداستفاده قرار گرفته در این چیپ هم  Mali-G72 MP18 می باشد که شش گیگابایت رم به همراه 64 گیگابایت حافظه ی داخلی در نسخه ی پایه، پکیج سخت افزاری این گوشی را تکمیل می کنند.

در طرف دیگر، گوشی V30 میزبان آخرین چیپ کمپانی کوالکام در سال 2017، چیپ اسنپدراگون 835 می باشد که بدون شک هنوز هم جزو قدرتمندرین چیپ های موجود در بازار به شمار می رود. این چیپ هم میزبان هشت هسته ی پردازشی می باشد که حداکثر قدرت 2.45 گیگاهرتز را در اختیار کاربران قرار می دهند. پردازنده ی گرافیکی استفاده شده در این چیپ هم آدرنو 540 می باشد و چهار گیگابایت رم به همراه 64 گیگابایت حافظه ی داخلی هم در این گوشی بکارگیری شده اند.

به صورت کلی هر دو گوشی جزو پرچمدارهای موجود در بازار به شمار می روند و از همین رو هم در عملکرد بی نقص آن ها هیچ تردیدی نیست. اما از آن جایی که اس 9 پلاس، چند ماه پس از V30 عرضه شده است و در حقیقت پرچمدار سال 2018 سامسونگ خواهد بود، می توان انتظار داشت که بازدهی سخت افزاری بالاتری را از این گوشی شاهد باشیم.

مقایسه سخت افزار بکارگیری شده در اس 9 پلاس و V30
مقایسه سخت افزار بکارگیری شده در اس 9 پلاس و V30

همانطور که در تصویر بالا هم مشاهده کنید، گوشی اس 9 پلاس در تست بنچمارک انتوتو موفق به کسب امتیاز 247 هزار شده است که یک امتیاز فوق العاده به شمار می رود. در طرف دیگر، گوشی وی 30 در همین تست امتیاز 174 هزار را به خود اختصاص داده است که بازهم یک امتیاز بسیار عالی برای یک گوشی هوشمند به شمار می رود. اما بدون شک اختلاف امتیازی موجود میان این دو گوشی را نمی توان نادیده گرفت.

هر چند تقریباً در تمامی تست ها، عملکرد بهتری را از Galaxy S9 Plus شاهد هستیم، اما این به این معنا نیست که V30 عملکرد ضعیفی دارد. بلکه این گوشی همچنان می تواند به عنوان یکی از گزینه های مناسب برای خرید یک گوشی رده بالا به شمار برود که با استفاده از آن می توانید به بهترین شکل تا سال ها از اجرای بی نقص اپلیکیشن ها و بازی های اندرویدی لذت ببرید.

مقایسه ی دوربین های اس 9 پلاس و V30

مقایسه گوشی های LG V30 و گلکسی اس 9 پلاس
مقایسه گوشی های LG V30 و گلکسی اس 9 پلاس

در هر دو گوشی شاهد استفاده از دوربین های دوگانه هستیم که البته کاربر کمپانی های سازنده از دوربین دوم کاملاً متفاوت از هم می باشد. در حالی که سامسونگ از دوربین دوم اصلی این گوشی برای ثبت عکس های پرتره و زوم اپتیکال استفاده کرده است، ال جی همانند نسل پیشین گوشی های خود، در وی 30 نیز از دوربین دوگانه برای ثبت عکس هایی با زاویه ی دید بیشتر استفاده نموده است. احتمالاً شما هم با ما موافق هستید که کاربر دوربین دوگانه ی اس 9 پلاس بسیار بیشتر از دوربین های V30 می باشد.

در گوشی جدید سامسونگ از یک سنسور 12 مگاپیکسلی برای دوربین اول اصلی استفاده شده است. بروی این سنسور از پوشش لنزی استفاده شده است که از گشودگی دوگانه ی دریچه ی دیافراگم بهره می برد و می تواند متناسب با شرایط عکاسی، گشودگی مناسب تر را به صورت خودکار انتخاب نماید. این لنز از دو گشودگی F1.5 و F2.4 بهره مند شده است که گشودگی بیشتر، باعث می شود تا عکس هایی بسیار عالی در محیط های کم نور به ثبت برسند. دوربین دوم اصلی اس 9 پلاس هم به یک سنسور 12 مگاپیکسلی دیگر مجهز شده است که علاوه بر کمک در تشخیص عمق سوژه ها، به لطف فاصله ی کانونی دو برابری در مقایسه با لنز اول، زوم اپتیکال دو برابری را در اختیار این گوشی قرار می دهد.

در گوشی V30 شاهد استفاده از یک سنسور 16 مگاپیکسلی به عنوان دوربین اصلی هستیم که بروی این سنسور از پوشش لنزی با گشودگی دریچه ی دیافراگم F1.6 استفاده شده است. دوربین اصلی دیگری که در این گوشی وجود دارد، به یک سنسور 13 مگاپیکسلی به همراه یک لنز زاویه باز بهره می برد. V30 هم به لطف گشودگی دیافراگم مناسب خود، می تواند تصاویر بسیار رضایت بخشی را در محیط های کم نور به ثبت برساند.

در ویدئوی زیر می توانید عکس های ثبت شده به وسیله ی دو گوشی LG V30 و گلکسی اس 9 پلاس را مشاهده و آن ها را با یکدیگر مقایسه نمایید.

جمع بندی

امروز با دو گوشی هوشمندی سروکار داشتیم که در بخش های مختلف عملکرد بی نظیر آن ها را شاهد بودیم. از آن جایی که دو گوشی جزو دستگاه های رده بالای موجود در بازار هستند، ممکن است اندکی تصمیم گیری برای کاربران مشکل باشد.

گوشی V30 در حال حاضر در بازار ایران قیمتی در حدود چهار میلیون تومان را دارد. از طرف دیگر، گوشی گلکسی اس 9 پلاس با قیمتی در حدود چهار میلیون و چهار صد هزار تومان در حال پیش فروش شدن می باشد. حالا این پرسش مطرح می شود که آیا خرید اس 9 پلاس ارزش پرداخت مبلغ بیشتر را دارید یا خیر؟

در پاسخ باید گفت که حتماً همینطور است. گوشی اس 9 پلاس از صفحه نمایش بزرگتر، طراحی بهینه تر، سخت افزار قدرتمندتر و دوربین های بهتر بهره مند شده است که این موارد، بدون شک آن را در مقایسه با V30، به گوشی برتر تبدیل کرده است.

مقایسه گوشی های LG V30 و گلکسی اس 9 پلاس

مقایسه عملکرد دوربین گوشی های +Galaxy S9 و iPhone X و Pixel 2 XL و Note 8

با عرضه ی هر گوشی هوشمند جدید، کاربران علاقه ی شدیدی به مقایسه ی آن …

یک نظر

  1. سری گالکسی سامسونگ به حدکمال وطراحیش رسیده ولی الجی هنوز مشکل برد وسوختن برد رودارهاصلا به ریسکش نمیرزه که ازالجی بخری….