خانه » بررسی تخصصی » بررسی تخصصی گوشی گلکسی A8 Plus 2018

آپدیت نسخه اندروید گوشی شما در 3 حرکت!

how-to-update-android

1- مدل دقیق دستگاه خود را در بخش آپدیت اندرویدزوم سرچ کنید.

2- پکیج فایل آپدیت مخصوص دستگاه خود را دریافت کنید.

3- به کمک آموزش آنرا نصب و نسخه اندروید را ارتقا دهید.

به همین سادگی از نسخه بالای اندروید لذت ببرید!

ای 8 پلاس
ای 8 پلاس

بررسی تخصصی گوشی گلکسی A8 Plus 2018

کمپانی سامسونگ چند ماه پیش از گوشی های جدید خود در سری A8 2018 رونمایی کرد. در این میان گوشی های A8 2018 و A8 Plus 2018 قرار داشتند. با عرضه ی این گوشی ها و موجودشدن آن ها در بازار، فرصت بررسی آن ها به دست آمده است و قصد داریم امروز در مقاله ای به بررسی تخصصی گوشی A8 Plus 2018 بپردازیم.

مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری گوشی A8 Plus 2018

  • ابعاد کلی بدنه ی دستگاه برابر با 159.9×75.7×8.3 میلی متر و وزن برابر با 191 گرم
  • استفاده از آلومینیوم به عنوان پوشش اصلی بدنه و استفاده از پوشش شیشه ی مقاوم بروی قاب پشتی دستگاه
  • مقاوم در برابر آب و گرد و خاک با دریافت گواهینامه ی IP68
  • تجهیزشده به یک صفحه نمایش بزرگ 6 اینچی با پنل سوپر امولد و رزولوشن Full HD با تراکم پیکسلی 411 پیکسل بر هر اینچ و نسبت صفحه نمایش به پنل جلویی 75.43 درصد
  • مجهزشده به قابلیت صفحه نمایش همیشه روشن
  • استفاده ی پیش فرض از اندروید 7.1.1 نوقا و قابل آپدیت به اندروید 8.0 اوریو
  • مجهزشده به چیپ هشت هسته ای اکزینوس 7885 شامل دو هسته ی پردازشی با قدرت 2.2 گیگاهرتز و شش هسته ی پردازشی با قدرت 1.6 گیگاهرتز به همراه پردازشگر گرافیکی Mali-G71
  • عرضه شده در دو نسخه در ظرفیت های 32 و 64 گیگابایت به همراه چهار گیگابایت رم
  • دوربین اصلی با سنسور 16 مگاپیکسلی و بهره مند از لنزی با گشودگی دریچه ی دیافراگم f/1.7
  • دوربین سلفی دوگانه با دو سنسور 8 و 16 مگاپیکسلی به همراه لنزهایی با f/1.9 و قابلیت ضبط ویدئو در رزولوشن Full HD
  • مجهزشده به پورت USB C
  • تجهیز به یک باتری با ظرفیت 3500 میلی آمپر ساعت
  • پشتیبانی از پورت های ارتباطی Dual SIM; LTE Cat. 11 (600Mbps download); USB-C (v2.0); Wi-Fi a/b/g/n/ac; GPS, GLONASS, Beidou; NFC, MST; Bluetooth 5

طراحی و کیفیت ساخت گوشی گلکسی ای 8 پلاس 2018

طراحی و کیفیت ساخت گوشی گلکسی ای 8 پلاس 2018
طراحی و کیفیت ساخت گوشی گلکسی ای 8 پلاس 2018

سامسونگ در طراحی گوشی جدید خود از زبان طراحی معرفی شده در سال 2017 استفاده کرده است. در حقیقت، با نگاه اولیه به این گوشی متوجه شباهت بالای آن با گوشی های پرچمدار سامسونگ در سال 2017 و 2018 خواهیم شد.

پنل جلویی این گوشی میزبان هیچ دکمه ی فیزیکی نیست و سامسونگ در زبان طراحی جدید خود، دکمه ی معروف هوم و دکمه های مسیریابی را به کلی حذف کرده است. چراکه وجود این دکمه ها باعث شده بود تا گوشی های قدیمی تر سامسونگ، حاشیه ی زیادی را در اطراف صفحه نمایش خود داشته باشند. اما به لطف استفاده از طراحی جدید در گوشی Galaxy A8 Plus 2018، این گوشی از حاشیه ی اندکی در اطراف صفحه نمایش خود استفاده می کند.

همانطور که پیشتر اشاره شد، دکمه های فیزیکی در پنل جلویی این گوشی جایی ندارند و جای آن ها را دکمه های لمسی و نرم افزاری گرفته است. در این بخش شاهد وجود سه دکمه هستیم که وظیفه ی مسیریابی در اپلیکیشن ها و قسمت های مختلف سیستم عامل را برعهده دارند.

طراحی و کیفیت ساخت گوشی گلکسی ای 8 پلاس 2018
طراحی و کیفیت ساخت گوشی گلکسی ای 8 پلاس 2018

یکی از نکات مثبت در مورد این دکمه ها، امکان پنهان سازی آن ها در اپلیکیشن های مختلف می باشد. زمانی که وارد یک اپلیکیشن در گوشی خود می شوید، یک دکمه ی دایره ای شکل را در پایین صفحه نمایش مشاهده خواهید کرد که با دوبار ضربه زدن بروی آن می توانید منوی مسیریابی را به کلی پنهان کنید و به صورت تمام صفحه از اپلیکیشن موردنظر استفاده کنید و لذت ببرید.

این گوشی طول برابر با نزدیک به 160 میلی متر و عرض برابر با 75.7 میلی متر را دارد. این ابعاد برای یک گوشی هوشمند که از صفحه نمایش بزرگ 6 اینچی استفاده می کند، ابعاد مناسبی به شمار می رود و می توان انتظار داشت که در زمان استفاده ی طولانی مدت از دستگاه، کاربر احساس راحتی کند و مشکلی از این بابت نداشته باشد.

Galaxy A8 Plus 2018 از یک صفحه نمایش 6 اینچی استفاده می کند. این نمایشگر، همان طور که از گوشی های کمپانی سامسونگ انتظار می رود، از پنل سوپر امولد استفاده می کند. این پنل، باکیفیت ترین پنلی است که در حال حاضر در گوشی های موبایل از آن استفاده می شود و می توان از آن انتظار نمایش بهترین تصویر، بهترین رنگ ها و مصرف انرژی مناسب را داشت. این نمایشگر از رزولوشن تصویر Full HD بهره مند شده است. با انجام محاسبه مشخص می شود که در هر پیکسل مربع از این نمایشگر به میزان 411 پیکسل وجود دارد. هرچند که بروی کاغذ، این رزولوشن تصویر در مقایسه با رزولوشن های QHD یا 4K استفاده شده در گوشی های رده بالا کمتر به نظر می رسد، اما در استفاده ی عادی این نمایشگر می تواند عملکرد فوق العاده ای را داشته باشد و تصاویری بسیار باکیفیت را به کاربر خود نمایش دهد.

طراحی و کیفیت ساخت گوشی گلکسی ای 8 پلاس 2018
طراحی و کیفیت ساخت گوشی گلکسی ای 8 پلاس 2018

در طراحی استفاده شده برای پنل پشتی Galaxy A8 Plus 2018 هم شاهد تغییراتی در مقایسه با محصولات قدیمی تر سامسونگ هستیم. در این بخش از یک پوشش شیشه ی مقاوم شده در برابر ضربه و خط و خش استفاده شده است که این پوشش تمام قاب پشتی دستگاه و پوشش آلومینیومی اصلی آن را پوشش داده است. در تست های انجام شده بروی این گوشی و به صورت کلی گوشی های بهره مند از قاب پشتی شیشه ای، مشخص شده است که این قاب ها با وجود استفاده از پوشش های مقاوم همانند گوریلا گلس 5، باز هم در برابر ضربه های واردشده استعداد شکست پذیری بالایی را دارند و از همین رو استفاده از گاردهای محافظ برای آن ها لازم به نظر می رسد.

بروی قاب پشتی و بخش میانی آن شاهد استفاده از یک دوربین با لنز مربع شکل هستیم. سنسور اثر انگشت هم در زیر آن قرار گرفته است و کاربران هر بار برای باز کردن قفل دستگاه خود می توانند انگشت خود را بروی آن قرارداده و در مدت بسیار کوتاهی قفل دستگاه خود را باز کنند. سمت راست دوربین هم محلی است که از یک فلش LED برای عکاسی بهتر در محیط های تاریک استفاده شده است.

طراحی و کیفیت ساخت گوشی گلکسی ای 8 پلاس 2018
طراحی و کیفیت ساخت گوشی گلکسی ای 8 پلاس 2018

بروی قاب پشتی دستگاه مورد قابل ذکر دیگری مشاهده نمی شود و در طراحی این بخش تلاش شده است تا در عین حال که از قاب ساده ای استفاده می شود، این قاب از جذابیت و زیبایی لازم برخوردار باشد.

بررسی عملکرد دوربین گوشی A8 Plus 2018

عملکرد دوربین در گوشی Galaxy A8 Plus 2018
عملکرد دوربین در گوشی Galaxy A8 Plus 2018

سامسونگ در گوشی جدید خود از یک دوربین تکی استفاده کرده است. این در حالی است که بیشتر کمپانی های موبایل، به استفاده از دوربین های دوگانه در گوشی های میان رده و رده بالای خود روی آورده اند که با استفاده از آن کاربران می توانند امکاناتی همانند زوم اپتیکال و ثبت تصاویر پرتره را تجربه کنند. سامسونگ ترجیح داده است تا بجای استفاده از این پکیج، از هماند پکیج قدیمی اما با عملکرد بهتر در شرایط مختلف استفاده کند.

در این گوشی از یک دوربین با سنسور 16 مگاپیکسلی استفاده شده است. بروی این سنسور، از پوشش یک لنز با گشودگی دریچه ی دیافراگم F1.7 استفاده شده است که در مقایسه با گوشی های موجود در این رنج، گشودگی بیشتری را دارا است و می تواند در محیط های تاریک و کم نور عملکرد مناسبی را داشته باشد.

متاسفانه در این دوربین خبری از استفاده از سیستم لرزشگیر اپتیکال تصویر نیست. به جای آن، سامسونگ به استفاده از لرزشگیر دیجیتال تصویر رضایت داده است. همچنین، فوکوس در این دوربین با استفاده از قابلیت تشخیص فاز انجام می شود.

در بخش ضبط ویدئو هم این گوشی امکان ضبط فیلم در رزلوشن ها و حالت های فیلم برداری مختلف 1920×1080 (1080p HD) (30 fps) ,Hyperlapse, Video calling, Video sharing را در اختیار کاربران قرار می دهد.

عملکرد دوربین در گوشی Galaxy A8 Plus 2018
عملکرد دوربین در گوشی Galaxy A8 Plus 2018

رابط کاربری استفاده شده برای اپلیکیشن دوربین گوشی گلکسی ای 8 پلاس 2018، همانند چیزی است که پیشتر در گوشی های گلکسی اس 8 مشاهده کرده بودیم.

سامسونگ در گوشی جدید خود از دوربینی استفاده کرده است که بیش از سایر رقبا می تواند در شرایط مختلف، عملکرد مناسبی داشته باشد. در صورتی که قصد ثبت عکس از محیطی با نور کافی را داشته باشید، سنسور 12 مگاپیکسلی دوربین اصلی استفاده شده در A8 Plus می تواند به بهترین شکل در خدمت شما باشد و تصویر موردنظر شما را به ثبت برساند. در این شرایط، فوکوس به درستی انجام می شود، رنگ ها کاملاً نزدیک به آن چه که در واقعیت هستند به ثبت می رسند و نور ثبت شده در عکس بسیار رضایت بخش است. البته درصد کمی از عکس های ثبت شده با مشکل نوردهی روبرو شده بودند اما تعداد آن ها به اندازه ای نیست که بخواهیم آن را به عنوان یک نقطه ی ضعف برای دوربین برشماریم.

سامسونگ همیشه تلاش کرده است تا دوربین های استفاده شده در گوشی های این کمپانی، عملکرد بهتری را در محیط های تاریک و شب هنگام داشته باشند. از همین رو هم هست که در این گوشی شاهد استفاده از یک لنز با گشودگی F1.7 هستیم که می تواند به میزان مناسبی نور را از خود عبور داده و به سنسور برسد.

اما همچنان مشکلی که در سایر گوشی های میان رده شاهد آن هستیم، در این گوشی هم وجود دارد. آن مشکل هم چیزی نیست جز عملکرد نه چندان رضایت بخش دوربین در زمان کم بود نور محیط. در صورتی که قصد عکاسی از محیط هایی با این شرایط نوری را داشته باشید، ممکن است با نویز زیاد یا مات شدن تصاویر روبرو شوید. همانطور که پیشتر هم اشاره شد، در این دوربین خبری از استفاده از سیستم لرزشگیر اپتیکال تصویر نیست. بنابراین، سیستم دیجیتال نمی تواند به اندازه ی لازم لرزش های واردشده را مهار کند و در نهایت باعث ثبت عکس هایی تار و مات در محیط های کم نور می شود.

در بخش دوربین سلفی، سامسونگ از فناوری جالبی استفاده کرده است. گوشی A8 Plus به یک دوربین سلفی با سنسور 16 مگاپیکسلی تجهیز شده است که این سنسور از قابلیت لایو فوکوس بهره می برد. این قابلیت را پیشتر در گوشی گلکسی نوت 8 که از دوربین دوگانه بهره مند شده است، دیده بودیم و در حقیقت این امکان را به کاربران می داد تا بتوانند تصاویر جذاب پرتره را به ثبت برسانند. حالا و در گوشی جدید سامسونگ هم از این قابلیت استفاده شده است. با این تفاوت که تنها در دوربین سلفی وجود دارد و با استفاده از همین دوربین می توان تصاویر پرتره را به ثبت رساند.

در ادامه می توانید نمونه عکس های ثبت شده به وسیله ی دوربین های گوشی A8 Plus 2018 را مشاهده کنید. حجم هر عکس در حدود دو مگابایت است.

به صورت کلی دوربین های استفاده شده در گوشی ای 8 پلاس، عملکرد رضایت بخشی را از خود به نمایش می گذارند. هرچند که کاملاً طبیعی است که نباید انتظار عملکرد دوربین گوشی های گران قیمت تر را از آن داشت.

سخت افزار بکارگیری شده در گلکسی A8 پلاس 2018

گلکسی A8 پلاس 2018
گلکسی A8 پلاس 2018

کمپانی سامسونگ طبق رسم چند ساله ی اخیر خود، در این گوشی خود هم از سری چیپ های اکزینوس که طراحی و تولیدشده به وسیله ی خود سامسونگ می باشد، استفاده کرده است.

گوشی A8 Plus، نه یک پرچمدار و نه یک گوشی میان رده در بخش سخت افزار به شمار می رود. بلکه چیزی میان این دو دسته بندی قرار دارد و می توان آن را به عنوان یک میان رده ی قدرتمند به شمار برد. در این گوشی از چیپ اکزینوس 7885 بکارگیری شده است که این چیپ بر پایه ی لیتوگرافی 14 نانومتری LPP FinFET طراحی و ساخته شده است و در آن از دو هسته با فرکانس پردازشی 2.2 گیگاهرتز و شش هسته با فرکانس پردازشی 1.6 گیگاهرتز استفاده شده است.

در تست بنچمارک انتوتو، گوشی +A8 موفق به ثبت امتیاز 114 هزار شده است. این در حالی است که نزدیک ترین پرچمدار در این رنج امتیازی، گوشی G6 می باشد که امتیاز 157 هزار را کسب کرده است. گوشی های میان رده هم به صورت معمول امتیاز نزدیک به 60 هزار را در این تست کسب می کنند. این در حقیقت به همان دلیلی است که پیشتر به آن اشاره کردیم و گفتیم که A8 Plus نه یک گوشی میان رده و نه یک گوشی پرچمدار است.

گلکسی A8 پلاس 2018
گلکسی A8 پلاس 2018

در بخش پردازنده ی گرافیکی، این گوشی به پردازنده ی گرافیکی Mali-G71 و شش گیگابایت رم مجهز شده است. نکته ی قابل توجه در این گوشی، مقدار رم استفاده شده در آن می باشد. در حالی که سامسونگ در پرچمدار امسال خود، اس 9، از تنها چهار گیگابایت رم استفاده کرده است، در این گوشی میان رده به استفاده از شش گیگابایت رم رضایت داده است. حافظه ی داخلی استفاده شده در این گوشی هم 64 گیگابایت می باشد که البته امکان استفاده از مموری کارت تا ظرفیت 256 گیگابایت هم وجود دارد.

در تست های گرافیکی اجراشده بروی این گوشی هم عملکرد سخت افزاری مناسبی را از آن شاهد هستیم. همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، در تست جت استریم، گوشی جدید سامسونگ موفق به دریافت امتیاز 48 شده است. همچنین، در تست بیس مارک، این گوشی امتیاز نزدیک به دو هزار را به خود اختصاص داده است.

سخت افزار بکارگیری شده در گلکسی A8 پلاس 2018
سخت افزار بکارگیری شده در گلکسی A8 پلاس 2018

به صورت کلی در این گوشی شاهد استفاده از پکیج سخت افزاری بسیار مناسبی هستیم. این سخت افزار می تواند به سادگی تمامی نیازهای مختلف شما از یک گوشی هوشمند را برطرف کند. با استفاده از این گوشی می توان سنگین ترین بازی های اندرویدی را بدون مشکل اجرا کرد و از آن ها لذت برد. همچنین، پشتیبانی آن از مموری کارت این امکان را به شما خواهد داد تا در صورت نیاز به حافظه ای بیشتر از حافظه ی داخلی دستگاه بتوانید از مموری کارت برای افزایش حافظه استفاده نمایید.

بازدهی باتری گوشی Galaxy A8+ 2018

بازدهی باتری گوشی Galaxy A8+ 2018
بازدهی باتری گوشی Galaxy A8+ 2018

این گوشی به یک باتری با ظرفیت سه هزار و پانصد میلی آمپر ساعت مجهز شده است که همانند باتری استفاده شده در اس 9 پلاس می باشد. همچنین، از آن جایی که نمایشگر استفاده شده در ای 8 پلاس نسبت به نمایشگر اس 9 پلاس، از رزولوشن کمتری استفاده می کند که در نهایت باعث مصرف انرژی پایین تری به وسیله ی نمایشگر می شود، می توان انتظار بازدهی بیشتری را از ای 8 پلاس داشت.

در تست استاندارد باتری، گوشی A8 Plus موفق به ثبت زمان 9 ساعت و 24 دقیقه شد که یک رکورد بسیار عالی برای این گوشی به شمار می رود. همچنین، این باتری از سیستم شارژ سریع بهره می برد که امکان شارژ کل ظرفیت باتری در مدت 100 دقیقه را برای کاربران فراهم می کند.

جمع بندی

Galaxy A8 Plus 2018
Galaxy A8 Plus 2018

سامسونگ تلاش کرده است تا با عرضه ی گوشی جدید خود، Galaxy A8 Plus 2018، خلاء موجود میان گوشی های میان رده و پرچمدار را تا حد ممکن کاهش دهد. در حقیقت، می توان گفت که Galaxy A8 Plus 2018 یک گوشی میان رده ی قدرتمند است که توان آن از تمامی رقیب های خود به شکل قابل توجهی بیشتر می باشد.

در بخش سخت افزاری این گوشی، از چیپ اکزینوس 7885 استفاده شده است که عملکرد مناسب آن را در تست های بنچمارک مشاهده کردیم. در بخش دوربین، از یک سنسور 16 مگاپیکسلی به عنوان دوربین اصلی استفاده شده است که همانطور که اشاره شد، می تواند عملکرد رضایت بخشی را از خود ارائه کند.

گوشی Galaxy A8 Plus 2018 در حال حاضر در بازار ایران قیمتی در حدود دو میلیون و ششصد هزار تومان را برای خریداران هزینه به همراه خواهد داشت. در صورتی که طراحی این گوشی کاملاً موردپسند شما است و می خواهید یک گوشی قدرتمند از برند سامسونگ را خریداری کنید، Galaxy A8 Plus 2018 می تواند انتخاب مناسبی برای شما به شمار برود. اما در صورتی که به صورت کلی به دنبال خرید یک گوشی هوشمند مناسب در این رنج قیمتی یا حتی کمتر هستید، پیشنهاد می کنیم که نیم نگاهی هم به گوشی های Mate 10 Lite و Nova 3e نیز داشته باشید تا پس از بررسی های بیشتر بتوانید به یک تصمیم گیری کلی برسید.

بررسی تخصصی گوشی گلکسی A8 Plus 2018