خانه » مقایسه » مقایسه کنید : دوربین اکسپریا XZ3 در برابر گلکسی نوت 9 (ویدیو)

آپدیت نسخه اندروید گوشی شما در 3 حرکت!

how-to-update-android

1- مدل دقیق دستگاه خود را در بخش آپدیت اندرویدزوم سرچ کنید.

2- پکیج فایل آپدیت مخصوص دستگاه خود را دریافت کنید.

3- به کمک آموزش آنرا نصب و نسخه اندروید را ارتقا دهید.

به همین سادگی از نسخه بالای اندروید لذت ببرید!

مقایسه اکسپریا XZ3 با نوت 9
مقایسه اکسپریا XZ3 با نوت 9

مقایسه کنید : دوربین اکسپریا XZ3 در برابر گلکسی نوت 9 (ویدیو)

معرفی اجمالی اکسپریا XZ3

اکسپریا XZ3 جدیدترین پرچمدار سونی اسپریا هست که چند روزی است در نمایشگاه IFA 2018 معرفی شده است و قرار است سال 2019 را برای سونی هرچه پربارتر کند. اما xperia XZ3 با بهره گیری از طراحی جدید و صفحه نمایش 6 اینچ بی حاشیه اینبار آن طراحی دموده قدیمی را کنار گذاشته و پا به عرصه نوین نهاده. اما از طراحی که بگذریم و بخواهیم به زیر پوست این گوشی نفوذ کنیم یک رم 4 گیگابایتی را در کنار پردازنده اسنپ دراگون 845 میبینیم که با اندروید 9 (Pie) سرعت و پردازش بی نظیری را در اختیار شما قرار میدهند. در ویدیوی کوتاه زیر میتوانید با ویژگی های اکسپریا ایکس زد 3 بیشتر آشنا شوید :

معرفی اجمالی گلکسی نوت 9

گلکسی Note 9 نیز آخرین محصول سری نوت سامسونگ است که در آن جدیدترین تکنولوژی های حال حاضر به کار برده شده است از بهبود صفحه نمایش و پردازش دستگاه گرفته تا بهبود بسیار زیاد قلم این دستگاه خبر از یک محصول بی نظیر میدهد. 6 گیگابایت رم در کنار پردازنده اسنپ دراگون 845 و بهره گیری از اندروید 8.1 از مشخصات فنی گلکسی نوت 9 میباشند.

گلکسی نوت 9
گلکسی نوت 9

مقایسه دوربین اکسپریا XZ3 با گلکسی Note 9

اما یکی از موارد بسیار مهم که موضوع بجث این پست نیز میباشد دوربین این دو گوشی است که قرار است برای رقابت با یکدیگر به میدان بروند در جدول زیر میتوانید مشخصات فنی دوربین دو دستگاه را کنار به کنار هم مقایسه کنید و در نهایت با مشاهده ویدیو تصمیم بگیرید که کدام دستگاه از نظر دوربین بهتر و برتر است.

نام گوشی

xperia xz3

Galaxy Note 9

دوربین اصلی 19 مگاپیکسل با گشودی دیافراگم F2.0 ، امکان زوم 8 برابری دیجیتال ، شاتر ضد نویز ، تصویربرداری HDR 2 دوربین 12 مگاپیکسلی با قابلیت تغییر سایز دیافراگم در لنز اول و قابلیت زوم 2 برابری دیجیتال در لنز دوم ، تصویربرداری HDR
دوربین ثانویه <span “>دوربین 13 مگاپیکسلی با قابلیت ثبت تصویر بدون لرزش و لنز واید دوربین 8 مگاپیکسلی با گشودی دیافراگم F1.7 و ثبت تصویر HDR خودکار
فیلم برداری فیلم برداری 2160p با سرعت 30 فریم در ثانیه, فیلم برداری 1080p با سرعت 60 فریم در ثانیه, فیلم برداری 1080p با سرعت 30 فریم در ثانیه (5-axis ژیروسکوپ-EIS), فیلم برداری 1080p با سرعت 960 فریم در ثانیه, تصویربرداری HDR فیلم برداری 2160p با سرعت 60 فریم در ثانیه, فیلم برداری 1080p با سرعت 240 فریم در ثانیه, فیلم برداری 720p با سرعت 960 فریم در ثانیه, تصویربرداری HDR, فیلمبرداری دوگانه

ویدیوی مقایسه دوربین نوت 9 با اکسپریا XZ3

مقایسه کنید : دوربین اکسپریا XZ3 در برابر گلکسی نوت 9 (ویدیو)

galaxy-note-9-app

اپلیکیشن های نوت 9 پورت شده برای تمام گوشی سامسونگ

پرچمدار 2018 سامسونگ با نام گلکسی نوت 9 در اواخر مرداد 97 با اندروید 8.1 …