خانه » مقایسه » مقایسه کنید : دوربین آیفون XS در برابر گلکسی S9 Plus (ویدیو)

آپدیت نسخه اندروید گوشی شما در 3 حرکت!

how-to-update-android

1- مدل دقیق دستگاه خود را در بخش آپدیت اندرویدزوم سرچ کنید.

2- پکیج فایل آپدیت مخصوص دستگاه خود را دریافت کنید.

3- به کمک آموزش آنرا نصب و نسخه اندروید را ارتقا دهید.

به همین سادگی از نسخه بالای اندروید لذت ببرید!

s9 plus vs iphone XS
s9 plus vs iphone XS

مقایسه کنید : دوربین آیفون XS در برابر گلکسی S9 Plus (ویدیو)

معرفی اجمالی آیفون XS

اما چند روز پیش قدرتمند ترین آیفون های تاریخ معرفی شدند . آیفون XS , XS Max و XR سه آیفونی هستند که با رنج قیمتی 1000 دلار عرضه میشوند. اما در آیفون ایکس اس شاهد ارائه سخت افزار پردازشی قوی تر و صفحه نمایش بهتر نسبت به نسل قبل هستیم. علاوه بر اینها آیفون های جدید از استاندارد IP68 بهره میبرند که توان کار کردن به مدت سی دقیقه در عمق 2 متری را برای آنها فراهم میکند.

مشخصات فنی آیفون ایکس اس
مشخصات فنی آیفون ایکس اس

معرفی اجمالی گلکسی S9 Plus

اما گلکسی S9 Plus جدیدترین محصول سری اس سامسونگ است که از یک صفحه نمایش 6.2 اینچی با کیفیت همانند گذشته بهره میبرد. پردازنده اسنپ دراگون 845 ، 6 گیگابایت رم و اندروید 8 از مشخصات فنی این گوشی هوشمند است. اما در ادامه نگاهی به مشخصات فنی دوربین دو پرچمدار می اندازیم.

گلکسی نوت 9
گلکسی نوت 9

مشخصات فنی دوربین آیفون XS و گلکسی S9 Plus

اما یکی از موارد بسیار مهم که موضوع بجث این پست نیز میباشد دوربین این دو گوشی است که قرار است برای رقابت با یکدیگر به میدان بروند در جدول زیر میتوانید مشخصات فنی دوربین دو دستگاه را کنار به کنار هم مقایسه کنید و در نهایت با مشاهده ویدیو تصمیم بگیرید که کدام دستگاه از نظر فیلمبرداری و عکس برداری در شرایط مختلف بهتر و برتر است.

نام گوشی

Iphone XS

Galaxy S9 Plus

دوربین اصلی دو لنز 12 مگاپیکسلی یکی با زاویه دید عریض و دیگری تله فوتو
با گشودگی دیافراگم F1.8 و سایز پیکسلی 1.4 میکرون
دو لنز 12 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم F1.5 تا F2.4 متغیر
و سایز پیکسلی 1.4 میکرون
دوربین ثانویه یک لنز 12 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم F2.4 و زوم اپتیکال
دو برابری
8 مگاپیکسل با فوکوس اتوماتیک ، Auto HDR و F1.7
فیلم برداری قابلیت فیلمبرداری تا رزولوشن 4K و HDR و ضبط صدای استریو قابلیت فیلمبرداری تا رزولوشن 4K و HDR و سوپر اسلوموشن

ویدیوی مقایسه دوربین آیفون XS با گلکسی S9 Plus

مقایسه کنید : دوربین آیفون XS در برابر گلکسی S9 Plus (ویدیو)

کاور مقایسه دوربین Mi A2 و OnePlus 6

مقایسه دوربین گوشی های Mi A2 و OnePlus 6

عکاسی یکی از عناصر مهم گوشی برای کاربران می باشد و این موضوع با پیشرفت …