اپلیکیشن ها و بازی های جنجالی اندروید

جنجالی ترین بازی ها و اپلیکیشن های اندرویدی سال 2018

اپلیکیشن ها و بازی های اندروید در سال 2018 پیشرفتی چشمگیر را از خود نشان دادند. ما در این سال شاهد بازی های رکورد شکنی مانند Fortnite و PUBG بودیم که بازار بازی های موبایل را تسخیر کردند.  همچنین اپلیکیشن ها و سرویس های فوق العاده ای مانند Bouncer و YouTube Music را  دیدیم که در این سال پا به عرصه گذاشتند. البته 2018 برای برخی از اپلیکیشن ها و بازی ها نیز خوش یمن نبوده و ما شاهد اشتباهات و رسوایی هایی نظیر رسوایی آنالیتیکا کمبریج فیسبوک بودیم که البته به سرویس فیسبوک مربوط می شد و ربطی به اپلیکیشن آن ندارد. برخی برنامه ها به دلایل احمقانه از گوگل پلی حذف شدند(اتفاقی که زیاد رخ می دهد). به هر حال برخی اتفاقات در این سال رخ دادند که بیشتر از سایر اتفاقات مورد توجه قرار گرفتند. در ادامه این مطلب با اندروید زوم همراه باشید تا لیستی از 5 اپلیکیشن و بازی اندروید که لقب جنجالی ترین اپلیکیشن ها و بازی های سال را به خود اختصاص داده اند  به شما معرفی کنیم.

دو تقلب تبلیغاتی بزرگ در گوگل پلی

cheetah-mobile-developer-page

گوگل پلی در سال 2018 نه تنها یک بلکه دو تقلب بزرگ در تبلیغات داشته است. اولی از بات ها استفاده می کرد تا افراد واقعی را شبیه سازی کند. روند کاری آن به این ترتیب بود که گروهی از توسع دهندگان، اپلیکیشن های محبوب روی گوگل پلی را از توسعه دهندگان حقیقی آن ها از طریق بیت کوین خریداری می کردند. آن ها اپلیکیشن را تحت نظر داشته و رفتار کاربر را مشاهده می کنند. توسعه دهندگان سپس باتی را می سازند که رفتار مشاهده شده انسانی را شبیه سازی کند. اما این بات ها در کنار انجام سایر کارها از آگهی های تبلیغاتی نیز دیدن می کردند. بات ها توانستند مدتی زیادی خود را از یابنده بات گوگل پلی دور نگه دارند.

پرونده تقلب دوم مربوط به چند اپلیکیشن Cheetah Mobile می شود. البته این یکی کم تر خلاقانه است. چندین اپلیکیشن Cheetah Mobile از جمله Kika Keyboard و CM File Manager متوجه نصب اپلیکیشن جدید بر روی گوشی کاربر می شده و اعتبار نصب آن اپلیکیشن را به خود اختصاص می دادند. این کار به CM اجازه می داد تا اعتبار نصب اپلیکیشن را به خود اختصاص داده و پول تبلیغات را جمع آوری کند. Cheetah Mobile البته قسم می خورد که هیچ ارتباطی با این قضیه ندارد و SDKهای تبلیغاتی را مقصر می داند. اگرچه Cheetah Mobile پیش از این نیز از تاکتیک های فریبنده تبلیغاتی استفاده کرده بود و اعتباری به حرف آن نیست.

Fortnite

Fortnite-Game-Play-4

بزرگترین جدال بازی های اندروید در سال 2018 جدال بین PUBG Mobile و Fortnite بود. انتشار PUBG Mobile حقیقتا معمولی بود. این بازی در اندروید ارائه شد، کاربران از آن لذت بردند و همه چیز عادی بود. اما بعد نوبت به انتشار Fortnite رسید. برای شروع باید بگوییم که این اپلیکیشن در گوگل پلی استور موجود نیست و برای انتشار بر روی وبسایت خود Epic Games و اپ استور سامسونگ قرار دارد. این مسئله کمی گیج کننده به نظر می رسد ولی مدیرعامل کمپانی آن را یک حرکت برای ترویج پلتفرم های آزاد نامیده است. Fortnite همچنین بزرگترین بازی موبایلی است که این کار را انجام می دهد. نصب کننده بازی اما در ابتدا دچار مشکلاتی از جمله یک مشکل امنیتی بزرگ بود و مسئله دردسرساز دیگر پیرامون این بازی APK های تقلبی Fortnite بودند. توسعه دهندگان PUBG همچنین حتی از Fortnite به دلیل دزدی محتوا شکایت کردند، اگرچه این شکایت در نهایت به جایی نرسید. در حال حاضر همه چیز آرام شده است اما بازی موبایل Fortnite شش ماه نخست سختی را پشت سر گذاشت.

سال شلوغ گوگل در تعطیلی سرویس ها

New-Google-Plus

 

کتابخانه اپلیکیشن گوگل سال سختی را پشت سر گذاشت. اجازه دهید تا این بحث را  با Hangouts آغاز کنیم. بر اساس گزارش ها، Google Hangouts در حال تغییر از یک سرویس چت تکی به یک سرویس چت گروهی مشابه Slack یا Discord است. این مسئله درواقع پایانی برای نسخه کلاسیک اپلیکیشن پیام رسان گوگل به حساب می آید. اما پس از این گوگل همگان را با اعلام خبر پایان Allo به شوک فرو برد. خیلی از ویژگی های آلو هم اکنون به Android Messages انتقال داده شدند اما Allo رسما به خط پایان رسیده است. خبر بعدی از تعطیلی های گوگل مربوط به +Google می شود. گوگل سرانجام در سال 2019 سرویس گوگل پلاس را نه تنها بعد از یک بلکه دو نقض داده تعطیل خواهد کرد. تمام این اتفاقات باعث می شوند که از 2018 به عنوان سالی شلوغ و سخت برای گوگل یاد شود.

تعطیلی Telltale Games

aaw-The-Walking-Dead-Season-3-screenshot

Telltale Games دارای تعدادی از بهترین بازی های اشاره و کلیک ماجراجویی بر روی موبایل بود. آن ها معمولا با عناوین موجود مانند The Walking Dead، Game of Thrones، Minecraft، Borderlands و از این قبیل کار می کنند. اما 2018 احتمالا آخرین سال وجود آن ها بود. این کمپانی اعلام کرد که در اواسط سپتامبر دست به یک تعدیل نیروی کار عمده زده و فقط 25 نفر از کارکنان خود را حفظ کرده است. این تعدیل نیروی کار همچنین با اعلام اینکه کمپانی درحال تعطیلی است دوبرابر شد. پیت هویلی، مدیرعامل Telltale Games فروش ضعیف را دلیل این کار اعلام کرده است که البته منطقی نیز به نظر می رسد زیرا کمپانی در این سال همانند سال های گذشته درآمدزایی نکرده است. علاوه بر این کارکنان سابق کمپانی به دلیل اخراج غیرقانونی اقدام به شکایت کردند. در زمان نوشتن این مقاله شکایت ذکر شده هنوز در جریان است.

ادامه دعوای جدی گوگل و آمازون

Amazon-Echo-Show

آمازون و گوگل مدتی است که با یک دیگر رقیب هستند. اما در اواخر 2017 روابط دو کمپانی به دنبال اینکه گوگل یوتیوب را از تمام دستگاه های Amazon Fire، ازجمله Echo Show، بیرون کشید به جنجال کشیده شد. این مسئله آغازگر یک سال دعوا میان دو کمپانی بود که فقط شرایط را برای کاربرانی که هم از محصولات آمازون و هم از محصولات گوگل استفاده می کنند سخت تر می کند. در ابتدا آمازون وعده داد که فروش Chromecasts را دوباره از سر گیرد اما این اتفاق نهایتا در دسامبر 2018 رخ داد. این مسئله قطعا به بهبود روابط بین دو کمپانی کمک نکرده اما هردو کمپانی اعلام کردند که در حال مذاکرده بر روی بازگشت یوتیوب به آمازون و همچنین سایر موارد هستند.

مذاکرات دو کمپانی در اوایل 2018 بعد از اینکه گوگل عمدا وضعیت یوتیوب را برای مرورگر پیشفرض آمازون،Silk Browser، بدتر کرد شکست خورد. در مارچ 2018 آمازون فروش محصولات Nest گوگل را متوقف کرد. البته YouTube TV نیز هرگز به هیچکدام از دستگاه های Fire راه نیافت. بنابراین دعوای این دو کمپانی هنوز ادامه دارد اما ما امیدواریم که فروش Chromecast توسط آمازون به پایان این ماجرا کمک کند.

قوانین بخش نظرات در اندرویدزوم

  1. 1. نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  2. 2. نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  3. 3. نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  4. 4. برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  5. 5. نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  6. 6. نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.