مدیریت رمز عبور اندروید
مدیریت پسورد در اندروید

10 برنامه مدیریت پسورد اندروید : رمز عبور های به یاد ماندنی

با گسترش روزافزون سایت ها، شبکه های اجتماعی، تعدد کارت های بانکی و… به خاطر سپردن رمز عبور تمام این ها، کار دشواری است. از طرفی این که بخواهیم از یک رمز مشترک برای همه جا استفاده کنیم به لحاظ امنیتی کار کاملا اشتباهی بوده و امنیت همه حساب ها را به خطر می اندازد. داشتن ابزاری امن برای مدیریت پسورد ها، راهکاری معقول برای این مشکل می باشد.

معرفی بهترین نرم افزارهای مدیریت پسورد اندروید

برنامه های زیادی برای اندروید ساخته شده، که قابلیت ذخیره سازی همه رمزهای عبور شما را دارند. شاید بگویید خب چه نیازی به برنامه خاصی است، در همان یادداشت های گوشی رمزها را ذخیره می کنیم! پاسخ این است که وقتی صحبت از مدیریت پسورد می شود اولویت اول حفظ امنیت این رمزها می باشد. این که رمز، داخل برنامه ای ایمن که خودش رمزگذاری شده است، باشد به مراتب مطمئن تر از یادداشت هایی است که شاید هر کسی بتواند آنها را بخواند. به همین خاطر 10 برنامه برتر برای این کار را در ادامه این مقاله معرفی نرم افزار اندرویدزوم به شما معرفی می کنیم.

همچنین بخوانید: 7 روش برای حذف قفل، پترن بدون حذف اطلاعات

1.1Password

برنامه مدیریت پسورد 1Password اندروید
1Password

برنامه مدیریت پسورد 1Password ، امکان تولید رمز تصادفی را دارد تا اگر خواستید برای یک سایت، از رمز تصادفی استفاده کنید از این قابلیت استفاده کنید. برای خود برنامه 1Password می توانید رمز بگذارید تا هر کسی نتواند به محتوای آن دسترسی پیدا کند. استفاده از این برنامه در 1 ماه اول کاملا رایگان بوده و هزینه ای ندارد.

2.aWallet Password Manager

برنامه مدیریت پسورد aWallet Password Managerاندروید
aWallet Password Manager

یکی از برنامه های قدیمی مدیریت پسورد اندروید، aWallet Password Manager نام دارد. رمزهای عبور، اطلاعات بانکی و سایر اطلاعات شخصی را می توانید در این برنامه ذخیره کنید. جستجو بین رمزها، استفاده از آیکون های شخصی، قفل شدن خودکار و… دیگر امکانات این نرم افزار هستند. همچنین در این اپ با دو استاندارد AES و Blowfish می توانید به رمزگذاری پسوردهای خود بپردازید.

3.Bitwarden Password Manager

برنامه مدیریت پسورد Bitwarden Password Manager اندروید
Bitwarden Password Manager

برنامه Bitwarden Password Manager به روش AES-256 بیتی می تواند پسوردها را رمزگذاری کند. ضمنا این نرم افزار کاملا رایگان بوده و به صورت متن باز ارائه شده است و در صورت تمایل می توانید سروری برای رمزهای عبور به شکل اختصاصی، برای خودتان درست کنید.

4.Dashlane Password Manager

برنامه مدیریت پسورد Dashlane Password Managerاندروید
Dashlane Password Manager

دانلود از گوگل پلی

نرم افزار Dashlane Password Manager ، در نسخه رایگان خود، قابلیت هشدار امنیتی و ذخیره سازی حداکثر 50 رمز عبور را دارد. در نسخه کامل برنامه هم محدودیت یاد شده از بین می رود.

همین طور مطالعه کنید: آموزش اندروید – نحوه ساخت پسورد مطمئن و ایمن برای دستگاه های دیجیتالی

5.Enpass Password Manager

برنامه مدیریت پسورد Enpass Password Managerاندروید
Enpass Password Manager

دانلود از گوگل پلی

Enpass Password Manager به جز نسخه اندروید نسخه کامپیوتر نیز دارد که برای سیستم عامل های لینوکس، مک و ویندوز عرضه شده است. قابلیت پشتیبان گیری و همگام سازی بین دستگاه های مختلف که برنامه را روی آنها نصب کرده اید و نیز انتقال رمز های عبور از یک دستگاه به دستگاه دیگر با Import و Export ، امکانات این نرم افزار هستند.

6.Keepass2Android Password Safe

برنامه مدیریت پسورد Keepass2Android Password Safeاندروید
Keepass2Android Password Safe

Keepass2Android Password Safe امکانات اولیه برنامه های مدیریت پسورد اندروید را داراست. شما می توانید از رمز های عبور خود پشتیبان تهیه کنید، تا نگران از بین رفتن آنها نباشید. گرچه امکانات این نرم افزار در مقایسه با سایر رقبا کمتر است اما مزیت Keepass2Android Password Safe این است که کاملا رایگان بوده و به شکل اپن سورس عرضه شده است.

7.Password Manager – Keeper

برنامه مدیریت پسورد Password Manager - Keeperاندروید
Password Manager – Keeper

Password Manager – Keeper یکی دیگر از قدیمی های مدیریت رمز عبور برای اندروید می باشد. امکان تولید رمز تصادفی و بخشی برای نگه داری فایل، عکس و ویدیو، در این برنامه فراهم آمده است. همچنین نسخه دسکتاپ این برنامه هم، امکانات نسبتا خوبی در اختیار کاربر قرار می دهد.

8.LastPass Password Manager

برنامه مدیریت پسورد LastPass Password Managerاندروید
LastPass Password Manager

LastPass Password Manager برخلاف بقیه برنامه ها، طراحی پر زرق و برقی دارد. امکان خوب این برنامه، قابلیت ذخیره سازی عکس و فایل صوتی درون آن می باشد. امکانات بعدی این نرم افزار، پشتیبانی از سنسور اثر انگشت، تولید رمز خودکار، تحلیل صعف و قدرت پسورد و دادن مجوز به یک شخص خاص برای دسترسی به اطلاعات برنامه، می باشد.

9.Password Safe

برنامه مدیریت پسورد Password Safeاندروید
Password Safe

دانلود از گوگل پلی

Password Safe هیچ نیازی به اتصال به اینترنت ندارد. امکان قرار دادن و دسته بندی رمزهای عبور در برنامه، تولید رمز و بکاپ گیری خودکار، قابلیت های این نرم افزار هستند.

10.Google Smart Lock

مدیریت پسورد Google Smart Lockاندروید
Google Smart Lock

ورود به ابزار Google Smart Lock

آخرین ابزار مدیریت پسوردی که در این مقاله به شما معرفی می کنیم، ابزار اختصاصی گوگل برای نگه داری از رمز های عبور می باشد. Google Smart Lock ، در اندروید، کروم او اس و مرورگر گوگل کروم کار می کند.

طرز کار این ابزار به این صورت است که شما یک بار مشخصات ورود به یک سایت را می زنید، سپس گوگل از شما می پرسد که می خواهید این مشخصات را ذخیره کنید یا خیر؟ آنگاه در صورتی که پاسخ شما مثبت باشد، دفعه بعد که بخواهید به همان سایت مراجعه کنید، گوگل خودش کار وارد کردن مشخصات ورود به حساب کاربری را به طور خودکار انجام می دهد.

Google Smart Lock می تواند نام کاربری، پسورد، اطلاعات کارت بانکی و مواردی مشابه از این دست را ذخیره کرده و به وقت مناسب از آنها برای شما استفاده نماید. مثل دیگر ابزارهای گوگل، Google Smart Lock هم ابزاری رایگان و قابل استفاده برای همگان است.

در همین زمینه بخوانید: آموزش نمایش پسورد در کروم اندروید و دیدن رمز عبور های ذخیره شده

قوانین بخش نظرات در اندرویدزوم

  1. 1. نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  2. 2. نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  3. 3. نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  4. 4. برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  5. 5. نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  6. 6. نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.