آموزش دابل اکسپوژر double exposure در اندروید | چگونه چند عکس را روی هم قرار دهیم ؟

دابل اکسپوژر double exposure در فتوشاپ یکی از بی نظیرترین و معروف ترین افکت هاست . علم بینهایت فتوشاپ روز به روز درحال حرفه ای تر شدن و افراد نیز روز به روز ماهر تر و ماهرتر می شوند . با استفاده از برنامه های فتوشاپ می توانید به راحتی افکت ها و اثار هنری خارق العاده ای به وجود آورید . در ادامه قصد داریم ترفند دابل اکسپوژر یا همان قرار دادن تصاویر روی هم را به شما بطور کامل آموزش دهیم . با ما همراه باشید .

دابل اکسپوژر
دابل اکسپوژر

دابل اکسپوژر چیست ؟

حتماً تا به حال افکت جذاب روی هم قرار دادن دو یا چند عکس را بر روی کاور آلبوم های موسیقی ، مجلات مدرن  و یا تبلیغات دیده باشید . اسم این تکنیک محبوب ، دابل اکسپوژر می باشد که به منظور ادغام دو یا چند عکس با همدیگر به کار می رود .

تکنیک دابل اکسپوژر ( Double Exposure) یا به اصطلاح نور دهی دو گانه ،  یکی از تکنیک های پر طرفدار عکاسی محسوب میشود ،  که در آن دو تصویر متفاوت با یکدیگر ادغام میشوند به طوری که این دو عکس از لحاظ مفهومی و بصری در ارتباط هستند و باعث ایجاد یک تصویر انتزاعی میشوند . در تکنیک دابل اکسپوژر شاتر دوربین بیشتر از یک بار باز می شود تا روی فیلم چندین بار نوردهی انجام دهد ، که معمولاً روی تصاویر مختلفی انجام این عمل انجام می شود . این تکینک بسیار جالب با نرم افزار های فوتوشاپ و ویرایشگر عکس نیز قابل اجرای روی عکس ها می باشد . یکی از مزیت های اجرای این تکنیک با استفاده از نرم افزار های ویرایشگر یا فوتوشاپ این است که شما کنترل بالاتری در خروجی نهایی تصویر موردنظر خود دارید . نرم افزار پیکس آرت یک برنامه ویرایش عکس قوی است که با استفاده از آن می توان ترفند های مختلف عکاسی از جمله ترفند دابل اکسپوژر را بر روی تصاویر پیاده کرد . در ادامه با معرفی نرم افزار پیکس آرت و آموزش  ترفند دابل اکسپوژر  با ما همراه باشید .

دابل اکسپوژر
دابل اکسپوژر

پیکس آرت ( PicsArt )

پیکس آرت یک برنامه ویرایشگر عکس قدرتمند است که تقریباً تمام پایه های اصلی مربوط به عکاسی موبایل را در اختیار کاربران قرار می دهد. این ویرایشگر عکس همه کاره قابلیت های جدید و حرفه ای ، ابزارهای عالی در زمینه ویرایش تصویر و انواع زیادی از فیلترهای جذاب را در اختیار شما قرار می دهد . علاوه بر این ، شما می توانید به راحتی استیکر های جالبی را انتخاب یا حتی ایجاد کنید ، تصاویر خود را در کلاژهای بسیار متنوع و قابل تنظیم کنار هم قرار دهید ، متن هنری به عکس خود اضافه کنید و سپس آن را به اشتراک بگذارید . دوربین داخل برنامه شامل جلوه های پیش پرده و ابزار های ویرایش عکس است. همچنین با افزودن ویژگی جدید ریمیکس ( Remix )  ، پیکس آرت نیز وارد عصر اشتراک گذاری عکس شده است.

وقتی شما برای اولین بار وارد برنامه پیکس آرت می شوید ، صفحه خانه نرم افزار که ساختار ساده ای نیز دارد برای شما نمایان می شود ، چند دقیقه ای  طول می کشد که کاربر جدید با محیط داخلی نرم افزار و گزینه ها آشنا شود ؛ اما برای انجام کار های حرفه ای تر  وب سایت PicsArt از راهنما های مفید و قابل فهمی برخوردار است ، این سایت حتی بخشی به نام “How to” دارد که به چگونگی انجام ترفند ها و معرفی بخش ها دراین برنامه می پردازد . شما بعد از مدتی کوتاه کار با پیکس آرت ، به محض اینکه به این برنامه عادت کردید ، تصاویر خود را وارد برنامه می کنید ، ویرایش کرده  و آنها را به سلیقه خودتان شخصی سازی می کنید ، سپس به راحتی خلاقیت های خود را به اشتراک  بگذارید .

برنامه پیکس آرت از زبان فارسی پشتیبانی می کند و قابل نصب بر هر دو سیستم عامل اندروید و IOS می باشد ، همچنین شما امکان اشتراک گذاری عکس هایتان در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام ، توییتر ، فیسبوک و … از طریق این برنامه را دارید .

دانلود آخرین ورژن picsart

آموزش ترفند دابل اکسپوژر در برنامه PicsArt

پیش تر درباره ترفند دابل اکسپوژر توضیح دادیم ، حال در این بخش قصد داریم به شما چگونگی اجرای این ترفند در برنامه پیکس آرت را آموزش دهیم . برای شروع این کار ابتدا باید وارد برنامه پیکس آرت شده و سپس به منظور دسترسی به ابزارهای ویرایشی برنامه پیکس آرت آیکون به علاوه را لمس کرده و گزینه Edit را انتخاب می کنیم . در ادامه از ما خواسته می‌شود تا عکس مورد نظر خود را

ویدئو آموزشی اول

برای انتخاب عکس دو راه وجود دارد :

1- گرفتن عکس مورد نظر با دوربین در لحظه

2- انتخاب عکس از گالری تصاویر

پس از انتخاب عکس ، همانند تصویر زیر گزینه مربع را از میان گزینه های پایین صفحه انتخاب می کنیم.

گام اول
گام اول

با انتخاب گزینه مربع ، وارد صفحه ای می شویم که بالای آن آیکونی به شکل پاک کن در گوشه سمت راست قرار دارد . روی آیکون پاک کن کلیک می کنیم .

گام دوم
گام دوم

سپس بر روی آیکون آدمک در گوشه سمت راست کلیک می کنیم تا پس زمینه عکس پاک شود و فقط سوژه مورد نظر ( عکس پسر جوان ) باقی  بماند .

گام سوم
گام سوم

بعد از حذف پس زمینه با کشیدن انگشتان روی صفحه کمی تصویر را بزرگتر می کنیم .

گام چهارم
گام چهارم

سپس با کلیک بر روی گزینه تصویر و بعد گزینه روشنایی ، کمی رنگ تصویر را تیره تر می کنیم .

گام پنج
گام پنج

پس از تیره کردن رنگ عکس ، نوبت به انتخاب عکسدوم برای قرار دادن روی تصویر اولیه است . برای این کار روی بخش اضافه کردن عکس در نوار پایینی صفحه کلیک می کنیم .

گام ششم
گام ششم

سپس در پنجره باز شده عکس دوم را نیز انتخاب می کنیم . برای انتخاب عکس دوم سه راه وجود دارد . اولین راه ، انتخاب عکس از تصاویری است که داخل گالری شما وجود دارند و در این صفحه نمایش داده می شوند . راه دوم گرفتن عکس با استفاده از دوربین می باشد که برای استفاده از این مورد باید گزینه دوربین را انتخاب کنیم . راه اخر، انتخاب عکس از داخل خود برنامه ، با جستجوی اسم عکس یا موضوعی که می خواهیم عکس درباره آن باشد ، می باشد . ما از راه سوم برای انتخاب عکس استفاده کرده ایم . برای این منظور گزینه تصاویر رایگان را لمس کرده و در صفحه جستجو عبارت trees را وارد کردیم .

گام هفتم
گام هفتم

سپس عکس مورد نظر خود را انتخاب و دانلود کرده و بعد آن را روی تصویر اولیه قرار می دهیم .

شما می توانید در عکس دوم به دلخواه خود چرخش ایجاد کنید . در نمونه آموزشی ما تصویر 180 درجه چرخش داشته است .

گام هشتم
گام هشتم

در مرحله بعد کار اصلی اجرای ترفند دابل اکسپوژر شروع می شود . بعد از قرار دادن عکس دوم روی تصویر اول ، باید گزینه مخلوط در نوار پایینی را لمس کرده و سپس  روی گزینه روشن کردن کلیک می کنیم . با این کار به راحتی می توانید تصویر عکس را روی عکس دیگر قرار دهید .

گام نهم
گام نهم

شما می توانید هر تعداد تصویری را با تصویر اولیه خود ترکیب کنید . در این نمونه آموزشی ما سه عکس مختلف را با یکدیگر ترکیب کرده ایم . برای قرار دادن عکس سوم مراحل را دوباره تکرار می کنیم . گزینه اضافه کردن تصویر را انتخاب می کنیم ، به قسمت جستجو رفته و این بار هم کلمه Trees را سرچ می کنیم ، تصویر مورد نظر را انتخاب و دانلود کرده و سپس عکس سوم را به حالت دلخواه خود روی عکس اولیه قرار می دهیم ، در آخر روی دو گزینه مخلوط و روشن کردن کلیک کرده و در نهایت عکس سوم نیز با دو تصویر دیگر ادغام می شود .

گام دهم
گام دهم

در مرحله بعد ما برای تکمیل تصویر ، نیاز به استفاده از استیکر یا همان برچسب داریم . شما در پیکس آرت می توانید استیکر مربوط به موضوع دلخواهتان را جستجو و دانلود کنید . برای استفاده از استیکر ها می بایست روی گزینه برچسب در نوار پایینی صفحه کلیک کنیم .

گام یازدهم
گام یازدهم

نام برچسب مد نظر خود را جستجو کرده و آن را انتخاب می کنیم . ما برچسبی از عکس پرندگان نیاز داشتیم پس عبارت  Birds را سرچ کردیم .

گام دوازدم
گام دوازدم

سپس برچسب دلخواه خود را انتخاب کرده و آن را روی تصویر خود قرار می دهیم .  سپس گزینه تیک کنار صفحه در گوشه سمت راست را انتخاب کرده و در نهایت عکس ما آماده است !

تصویر آخر
تصویر آخر

دیدید که به سادگی و تنها با چند کلیک ساده می توان از تکنیک دابل اکسپوژر در ویرایش عکس های معمولی استفاده کرد و آن ها را به تصاویر هنری حرفه ای تبدیل کرد . همچنین انواع دیگری از اجرای دابل اکسپوژر را می توان در نرم افزار پیکس آرت  انجام داد .  در آخر باید گفت که نرم افزار های ویرایش عکس و فوتوشاپ با قابلیت های متنوع و خلاقانه ، می توانند در بسیاری از موارد از جمله صرفه جویی در وقت و هزینه برای کاربران خود مفید باشند . امیدواریم این پست برای شما مفید واقع شده باشد . در پست های بعدی با آموزش های جدید در زمینه ویرایش عکس با ما همراه باشید .

ویدئو آموزشی دوم

جمع امتیازها: 3 میانگین: 3

همینطور بررسی کنید

دانلود Photo Editor Pro – Kooky 8.7 – ویرایش و فتوشاپ تصاویر اندروید

اپلیکیشن Photo Editor Pro – Kooky می تواند به شما برای ادیت و ویرایش حرفه …