تکنیک های عکاسی بهتر : عکاسی پرتره و عکاسی از کودکان

بسیاری از ما به دنبال روش هایی هستیم تا بتوانیم عکس های بهتری بگیریم. عکاسی هنر محبوبی است که هر روز تکنیک های نوینی برای آن ابداء میشود. بدون دانستن تکنیک های عکاسی به سختی میتوان عکس های مطلوبی گرفت. اما اگر فن این هنر را بدانیم و هوشمندانه عمل کنیم قادر خواهیم بود تا بهترین عکس ها را گرفته و در آرشیو خاطره هایمان ثبت کنیم. در ادامه چند تکنیک کاربردی نام برده شده که میتوانند عکاسی شما را تا حد زیادی بهبود بخشند.

تکنیک های عکاسی
تکنیک های عکاسی

تکنیک های عکاسی پرتره:

یکی از محبوب ترین ژانر های عکاسی پرتره است. بسیاری از ما دوست داریم عکس های خوبی از چهره خود داشته باشیم تا در آن ها زیبا به نظر برسیم و آن ها را با دوستانمان به اشتراک بگذاریم.

نزدیک شدن افراد به یکدیگر:

یکی از نکاتی که باید به آن توجه ویژه داشته باشید فاصله افراد در یک قاب است. اگر میخواهید از چند نفر عکس بگیرید همواره بهتر خواهد بود تا آن ها را نزدیک تر به هم داشته باشید تا قاب جذاب تری تشکیل شود. اغلب عکس های گروهی که سوژه ها پراکنده از هم هستند چندان چشم نواز نیست. با نزدیک تر شدن افراد به یکدیگر قادر خواهید بود تا صورت ان ها را به خوبی در کادر خود تنظیم کرده و این نکته ای کلیدی است.

نزدیک شدن افراد
نزدیک شدن افراد

از چشمک زدن جلوگیری کنید:

یکی از تکتیک های عکاسی جلوگیری از مشکلی است که در اصطلاح به آن سندروم چشمک زدن می گویند. این موضوع بیشتر در عکس های گروهی نمود پیدا میکند. برای مثال هنگامی که از یک گروه ده یا دوازده نفره عکس میگیرید اغلب دیده اید که حداقل یک نفر از آن ها چشم هایش را بسته است. برای حل این مشکل بهتر است پیش از گرفتن عکس همه را در جریان بگذارید. این کار را میتوانید با انجام شمارش معکوس از سه تا یک انجام دهید تا افراد آماده عکس گرفتن باشند و از پلک زدن ناخوداگاه جلوگیری کنند. همچنین عدم استفاده از فلاش دوربین تا حد زیادی میتواند در رفع این مشکل موثر باشد.

همچنین ببینید :  معرفی و دانلود اپلیکیشن عکاسی camera 360 v9.8.7 + مود

سوژه اصلی را فراموش نکنید:

یکی از نکاتی که میتواند به زیبا تر شدن عکس شما کمک شایانی کند، تمرکز بر روی سوژه اصلی است. بسیاری اوقات دیده میشود که افراد عکس خود را در پس زمینه ای شلوغ میگیرند، این باعث خواهد شد تا سوژه کمتر دیده شده است. همیشه برای عکاسی پرتره، پس زمینه های ساده بهتر خواهند بود و سوژه شما را در معرض توجه بیننده قرار خواهند داد. برای مثال جا دادن یک کوه بزرگ در کنار یک شخص باعث می شود تا بیننده بخش زیادی از تمرکز خود را به محیط معطوف کند و سوژه شما چندان مورد توجه قرار نگیرد.

از فلاش زدن پرهیز کنید:

بسیاری از عکاسان آماتور فاکتور نور را نادیده میگیرند. سعی کنید از نور محیط استفاده کافی را ببرید و از فلاش زدن پرهیز کنید. در دوربین های دیجیتال امروزی آپشن های بسیاری قرار داده شده که با استفاده از آن ها قادر خواهید بود بیشترین استفاده را از نور محیط ببرید و بدون فلاش زدن عکس خوبی بگیرید. برای مثال استفاده از تنظیمات ایزو و سرعت شاتر کیفیت نوری عکس شما را بالاتر خواهد برد. فلاش زدن باعث خواهد شد تا انعکاس های نامطلوبی در عکس شما بوجود بیاید و کیفیت عکس شما را پایین خواهد آورد. همچنین یکی دیگر معضلاتی که فلاش بوجود خواهد آورد مشکل قرمز شدن چشم اشخاص است. همچنین برای آموزش تنظیم نور فلاش آموزش مربوطه را در اندرویدزوم مطالعه کنید.

فلاش در عکاسی
فلاش در عکاسی

همیشه یک آینه همراه خود داشته باشید:

اشخاص به طور کلی دوست دارند تا در پرتره های خود زیبا به نظر برسند و این برایشان از همه چیز مهم تر است. داشتن یک آینه میتواند به اشخاص و سوژه ها این اطمینان را بدهد که ظاهر آراسته ای دارند. بسیاری اوقات ایده خوبی است که اشخاص را در عکسشان سهیم کنید. شما میتوانید از آن ها درخواست کنید تا محیط را کمی به سلیقه خود تغییر دهند و یا با دادن یک آینه به آن ها ظاهرشان به دلخواهشان تغییر دهید تا رضایت بیشتری از عکس شما داشته باشند.

تکنیک های عکاسی از کودکان:

عکاسی کودکان
عکاسی کودکان

بسیاری از ما مایلیم تا از عزیزان خود عکس های زیبایی بگیریم. عکاسی از کودکان میتواند کمی پیچیده باشد چرا که آن ها همواره در حال جنب و جوش اند و کمتر پیش می آید تا برای گرفتن عکس ثابت بایستند. برای حل این مشکل میتوانید از سرعت شاتر کمک بگیرید. بالا بردن سرعت شاتر باعث خواهد شد تا عکس در زمان کوتاه تری گرفته شود و حرکات سوژه عکس را خراب نکند. همچنین سعی کنید عکس کودکان و نوزادان را از فاصله کوتاه تری بگیرید، برای این کار بنشینید و دوربین را کمی نزدیک تر کنید تا سوژه در محیط چندان کوچک به نظر نرسد.

از سوژه های خود بخواهید تا در عکس راحت باشند:

بسیاری اوقات دیده میشود که افراد در عکس ها حالات مصنوعی به خود میگیرند. قطعا مخاطب عکس متوجه این حالات خواهد شد. بهتر است از ژست های تصنعی جلوگیری کرده و از افراد بخواهید تا در عکس راحت به نظر برسند. میتوانید با کمی صحبت کردن با سوژه او را برای گرفتن آماده کنید. شاید عکس گرفتن چندان امر مهمی نباشد اما بسیاری افراد در برابر دوربین حالت طبیعی خود را از دست میدهند و به گونه معذب حاضر می شوند. همچنین تنظیمات مطلوب میتواند شما در این راه یاری کند. تنظیمات درست برای فوکوس و دیافراگم باعث خواهد شد تا احساسات مصنوعی افراد در عکس کمتر به چشم بخورد.

فوکوس صحیح را فراموش نکنید:

فوکوس یکی از پایه های مهم عکاسی می باشد. ممکن است پیش خود گمان کنید که همه چیز را در مورد فوکوس میدانید اما میتواند اینگونه نباشد. در محیط های شلوغ یک فوکوس صحیح بر روی سوژه و مات کردن فضای پشت او زیبایی خاصی به عکس شما خواهد بخشید. در حقیقت شما با فوکوس تنها سوژه را انتخاب نمیکنید بلکه باید به مات شدگی های محیط هم توجه ویژه ای داشته باشید تا بتوانید یک عکس خلاقانه و زیبا بگیرید.

زوم کردن چندان هم بد نیست:

بسیاری اوقات دیده شده که افراد مشکل جدی با زوم کردن دارند و گمان می کنند این کار باعث پایین آمدن کیفیت عکس شان خواهد شد. اما همیشه اینگونه نیست و گاهی با کمی عقب رفتن و زوم کردن میتوانید تسلط بیشتری بر روی سوژه و محیط داشته باشید. در عکاسی شناخت شما از موقعیت ها و محیط بسیار اهمیت دارد و شما باید قادر باشید عمل لازم در یک موقعیت خاص را انتخاب کرده تا عکس بی نقصی داشته باشید.

تکنیک های عکاسی : زوم
تکنیک های عکاسی : زوم
جمع امتیازها: 0 میانگین: 0