بهترین شبیه سازهای اندروید برای کامپیوتر
بهترین شبیه سازهای اندروید برای کامپیوتر

بهترین شبیه سازهای اندروید برای کامپیوتر + معرفی 10 بهترین شبیه ساز اندروید

پس از محبوبیتِ سیستم عامل «اندروید» و ارائه‌ی انواع بازی‌ها و برنامه‌های کاربردی برای آن، بسیاری از کاربران اندروید، نیازمند برنامه‌هایی بودند که نرم‌افزارهای اندرویدی را بر روی کامپیوتر شخصی یا لپتاپشان اجرا نماید؛ در همین راستا، برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان، برنامه‌هایی تحت عنوان «شبیه ساز اندروید Android Emulator» برای سیستم عامل‌های ویندوز، لینوکس و مک عرضه کردند، که کاربران به کمک این برنامه‌ها قادر به استفاده‌ از انواع «برنامه‌های اندرویدی» ، بر روی کامپیوتر خود بودند. شاید برای شما هم سوال پیش آمده باشد که شبیه سازهای اندروید دقیقا چه هستند؟ انواع شبیه سازهای اندروید کدامند؟ و چگونه می‌توان از آنها استفاده نمود؟ در این مقاله از مجله اینترنتی اندروید زوم قصد داریم تا به همراه شما، بهترین «شبیه سازهای اندروید برای کامپیوترها» را، مورد بررسی قرار دهیم؛ پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

شبیه ساز اندروید چیست؟

شبیه سازهای اندروید، برنامه‌هایی هستند که برای سیستم عامل‌های مختلفی مانند ویندوز، لینوکس و مک او‌اس – توسط برنامه‌نویسان و توسعه دهندگان – برای کاربران، ارائه شده‌اند و افراد به کمک این برنامه‌ها، قادر به نصبِ انواع نرم‌افزارهای اندرویدی و استفاده از آنها بر روی «لپتاپ یا کامپیوتر‌های شخصی خود» ، هستند. شبیه سازهای اندروید در تمامِ دنیا بسیار محبوب می‌باشند و کاربران با نصب آنها می‌توانند – به کمک موس و کیبورد – از انواع بازی‌ها و برنامه‌های اندرویدی، در کامپیوتر خود استفاده کنند.

چرا کاربران از شبیه سازهای اندروید استفاده می‌کنند؟

به طور کلی شبیه سازهای اندروید «سه کاربرد اصلی» برای کاربران دارند، که این کاربردها عبارت‌اند از:

  1. بازی
  2. توسعه برنامه
  3. بهره‌وری بالا

حال بیایید به بررسی هر کدام از این کاربردها بپردازیم.

بازی

بیشترین استفاده از شبیه سازهای اندروید، «نصب» و «انجام انواع بازی»‌های مخصوص گوشی‌های اندرویدی، می‌باشد؛ کاربران زیادی در سراسرِ دنیا به دلایل مختلفی (مانند: سخت افزار پایین گوشی اندرویدی خود، انجام بازی با موس و کیبورد، کیفیت بالاتر کامپیوترها و…)، از «شبیه سازهای اندروید» برای انجام انواع بازی‌های تلفن هوشمند – بر روی کامپیوتر خود – استفاده می‌نمایند. مزایای انجامِ بازی‌های اندرویدی بر روی کامپیوتر عبارت‌اند از:

  • صفحه نمایشِ بزرگ‌تر کامپیوترهای شخصی و لپتاپ‌ها نسبت به گوشی‌های اندرویدی.
  • استفاده از موس و کیبورد برای افزایش راحتی کاربران هنگام انجام بازی‌های اندرویدی.
  • کیفیتِ بالاتر صفحه نمایش لپتاپ‌ها و کامپیوترهای شخصی برای انجام بازی‌های اندرویدی.
  • سخت‌افزارِ قوی‌تر لپتاپ‌ها و کامپیوترهای شخصی نسبت به گوشی‌های هوشمند.
  • افزایشِ عمرِ مفید باتری و سخت‌افزارِ تلفن‌های همراه.

توسعه برنامه

دومین کاربردِ شبیه سازهای اندرویدی، برای توسعه دهندگان برنامه‌های اندرویدی می‌باشد؛ بسیاری از توسعه دهندگان، از انواع شبیه سازهای اندروید برای تست برنامه‌های خود، استفاده می‌نمایند. آنها به سادگی پس از اتمامِ هر مرحله از برنامه‌نویسی، برنامه‌ی موردِ نظرِ خود را، به کمک این شبیه سازها اجرا می‌نمایند و می‌توانند تغییراتی که در برنامه خود ایجاد کرده‌اند را، به سرعت مشاهده نمایند؛ همچنین یک توسعه دهنده، به کمک این شبیه سازهای اندروید، قادر به تست برنامه‌های خود و شناسایی باگ‌های موجود در آن می‌باشد و پس از بر طرف نمودن باگ‌ها، دوباره برنامه خود را در این شبیه سازها اجرا می‌کند، تا از عملکرد درست آن اطمینان حاصل نماید.

یکی دیگر از کاربردها و مزایای شبیه سازهای اندرویدی، این است که کاربران قادر به انتخابِ «نوع موبایل» خود هستند؛ یعنی شما به عنوان یک کاربر، قادر به انتخاب نوع گوشی اندرویدی که شبیه‌سازی می‌شود، هستید؛ این قابلیت به یک توسعه دهنده این اجازه را می‌دهد که برنامه‌ی خود را بر روی انواع مختلفی از «گوشی‌های هوشمند» تست کند، تا از عملکرد درست آن اطمینان حاصل نماید.

بهره وری بالا

با اینکه امروزه گوشی‌های اندرویدی از لحاظ سخت افزاری بسیار پیشرفت کرده‌اند و برخی از پرچمداران اندرویدی، دارای سخت افزاری تراز با لپتاپ‌ها می‌باشند؛ اما با این حال طیف گسترده‌ای از گوشی‌های اندرویدی، از سخت افزار ضعیفی – نسبت به لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های شخصی – بهره می‌برند و بازی‌ها و برنامه‌های سنگین اندرویدی را به درستی اجرا نمی‌کنند، یا اینکه هنگام اجرای آنها، فشار زیادی به سخت‌افزارِ تلفنِ همراه وارد می‌شود و از عمر مفید آن می‌کاهد. در همین راستا، برای افزایش عمر مفید تلفن‌های همراه و اجرای درست برنامه‌ها و بازی‌ها، کاربران از شبیه سازهای اندروید بر روی کامپیوتر خود استفاده می‌کنند، تا به سادگی و با میزان بهره‌وری بیشتری، از کار با برنامه‌های مختلف و بازی‌های اندرویدی لذت ببرند.

بهترین شبیه سازهای اندروید برای کامپیوتر کدامند؟

حال که با شبیه سازهای اندروید و کاربرد آنها آشنا شدیم، زمان آن فرا رسیده است که «بهترین شبیه سازهای اندروید برای کامپیوتر» را به شما معرفی کنیم و در ادامه، به بررسی هر کدام از آنها بپردازیم. بهترین شبیه سازهای اندروید برای کامپیوتر عبارت‌اند از:

  • بلو استک (BlueStack)
  • اندروید استودیو (Android Studio)
  • آرکان (ARChon)
  • بلیس او‌ اِس (Bliss OS)
  • گیم لوپ (Game Loop)
  • اِل‌دی پلیر (LD Player)
  • می‌مو پلی (MeMu Play)
  • مومو پلیر (MuMu Player)
  • ناکس پلیر (Nox Player)
  • پرایم او اِس (Prime OS)

در ادامه هر کدام از شبیه سازهایی که نام بردیم را  به همراه شما مورد بررسی قرار می‌دهیم.

بهترین شبیه سازهای اندروید برای کامپیوتر
بهترین شبیه سازهای اندروید برای کامپیوتر

بلو استک (BlueStack)

یکی از «پرطرفدارترین و محبوب‌ترین» شبیه سازهای اندروید برای کامپیوتر در بین کاربران دنیا، شبیه سازِ «بلو اِستک BlueStack» می‌باشد. این شبیه ساز به دلیل بهینه‌سازی‌هایی که برای انجامِ انواع بازی‌های اندرویدی انجام داده است، طرفدارانِ بسیاری در بین کاربرانی که قصد اجرای بازی اندرویدی بر روی کامپیوتر خود را دارند، پیدا کرده است. از محبوب‌ترین ویژگی‌هایی که در بلو اِستک قرار داده شده است، می‌توان به ابزار KeyMapping اشاره کرد؛ به کمک این ابزار کاربران بلو استک قادر به «تعیین دکمه‌های مختلف موس و کیبورد» برای قسمت‌های مختلف بازی می‌باشند. یکی دیگر از قابلیت‌هایی که در این شبیه ساز وجود دارد، Instance Manager است؛ با این قابلیت، یک کاربر می‌تواند برنامه‌های مختلف اندرویدی را به صورت «همزمان» بر روی کامپیوتر خود اجرا نماید.

جدیدترین نسخه‌‌ی حالِ حاضرِ این برنامه، BlusStack 5 می‌باشد، که با شعار «سبک‌تر و سریع‌تر» برای کاربران عرضه شده است و توسعه دهندگان این شبیه ساز گفته‌اند که، این نسخه از بلو استک دارای «سبک‌ترین رابط کاربری» و «بالاترین سرعت در پردازش و اجرا»ی برنامه‌های مختلف اندرویدی می‌باشد. شایان ذکر است که شبیه ساز اندروید بلو استک، دارای حدودا 500 میلیون کاربر در سطح دنیا است. برای دانلود و نصب این برنامه، به «وبسایت بلو استک» مراجعه بفرمایید.

لوگوی شبیه ساز بلو استک
لوگوی شبیه ساز بلو استک

اندروید استودیو (Android Studio)

حرفه‌ای‌ترین و بهترین شبیه ساز اندروید برای «توسعه دهندگان» ، برنامه‌ی اندروید استودیو است؛ از نظر فنی این برنامه یک ماشین راه‌‌اندازی و اجرای برنامه‌های اندرویدی می‌باشد، که با عملکردی مشابه شبیه سازهای اندروید برای توسعه دهندگان ارائه شده است. یک دِوِلوپِر، به کمک این برنامه می‌تواند هر نوع «دستگاه اندرویدی» را شبیه سازی نماید و برنامه‌ی خود را بر روی آن تست کند. دوره‌ی یادگیری کار با برنامه اندروید استودیو و اجرای برنامه‌های اندرویدی، ممکن است یک یا دو هفته – برای افراد عادی – طول بکشد، در همین راستا باید بگوییم که اگر به دنبال یک شبیه ساز اندروید برای اجرای برنامه‌ها و بازی‌ها هستید، توصیه می‌کنیم که از شبیه سازهای دیگری استفاده نمایید.

برنامه‌ی اندروید استودیو رقبای دیگری هم دارد که عبارت‌اند از «Xamarin» و «Genymotion» که هر دو کم و بیش دارای امکانات و قابلیت‌های اندروید استودیو می‌باشند، با این تفاوت که Xamarin برای توسعه دهندگان IOS هم قابل استفاده است و همچنین Genymotion دارای ابزارهای قدرتمندتری برای توسعه‌ی «برنامه‌های مقیاس‌پذیر» می‌باشد. جهت دانلود و نصب این برنامه به «وبسایت اندروید استودیو» مراجعه نمایید.

لوگوی شبیه ساز اندروید استودیو
لوگوی شبیه ساز اندروید استودیو

آرکان (ARChon)

یکی دیگر از شبیه سازهای حرفه‌ای و قدرتمند اندروید بر روی کامپیوترها، «شبیه ساز آرکان» می‌باشد؛ این برنامه مستقیما با «گوگل کروم Google Chrom» در ارتباط است؛ به این معنی که برای استفاده از شبیه ساز آرکان، وجود گوگل کروم بر روی کامپیوتر شما ضروری می‌باشد. برای استفاده از آرکان فقط کافی است تا افزونه‌ی آن را بر روی گوگل کروم خود نصب کنید. شایان ذکر است که اجرای برنامه‌های اندرویدی به کمک آرکان، کمی پیچیده می‌باشد و باید از ابزارهای دیگری که در اینترنت وجود دارند، برای تبدیل فایل‌های APK به فرمت مورد نظر برنامه‌ی آرکان، کمک بگیرید؛ تمامی مراحل استفاده از آرکان، درون خود این برنامه آموزش داده می‌شود.

شایان ذکر است که این شبیه ساز بیشتر برای اجرای «برنامه‌های اندرویدی» مناسب است و برای اجرای بازی‌های اندرویدی بهینه نشده است. اگر قصد استفاده از این برنامه را دارید، توصیه می‌کنیم که آن را مستقیما از «وبسایت آرکان» دانلود بفرمایید.

لوگوی شبیه ساز آرکان
لوگوی شبیه ساز آرکان

بلیس او‌ اس (Bliss OS)

«سیستم عامل بلیس» یا همان «Bliss OS» یکی دیگر از برنامه‌هایی است که برای شبیه سازی اندروید در کامپیوترها و لپتاپ‌ها، مورد استفاده‌ی کاربران قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است که بلیس بیشتر یک سیستم عامل اندرویدی محسوب می‌شود تا برنامه‌ی شبیه سازی اندروید؛ به همین منظور برای استفاده از آن، باید بلیس را به عنوان یک سیستم عامل دوم، بر روی لپتاپ یا کامپیوتر خود نصب نمایید و در مواقعی که به آن نیاز دارید، هنگام روشن شدن لپتاپ یا کامپیوتر خود، سیستم عامل بلیس را برای اجرا شدن، انتخاب کنید.

از مزایای Bliss OS می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • امکان استفاده از صد در صد سخت افزار.
  • سرعت بالاتر پردازش و اجرای برنامه‌های مختلف اندرویدی.
  • بهینه‌سازی بالا برای اجرای انواع برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی بر روی کامپیوتر‌ها و لپ‌تاپ‌ها.
  • پشتیبانی از نسخه‌های قدیمی و جدید اندروید.
  • رایگان و منبع باز (OpenSource) بودن.

شایان ذکر است که این سیستم عامل با اینکه قابلیت‌های شخصی‌سازی زیادی دارد، اما همچنان به اندازه‌ی کافی برای اجرای انواع بازی‌های اندرویدی بهینه نشده است، در همین راستا اگر به دنبال اجرای روان و حرفه‌ای بازی‌های مختلف بر روی لپتاپ یا کامپیوتر خود هستید، توصیه می‌کنیم که از دیگر شبیه‌سازهای اندروید استفاده نمایید؛ اما اگر به این سیستم عامل جذب شده‌اید و قصد دارید تا از آن استفاده نمایید، توصیه می‌کنیم که مستقیما از «وبسایت بلیس» دانلود و نصب کنید.

لوگوی شبیه ساز بلیس او اس
لوگوی شبیه ساز بلیس او اس

گیم لوپ (Game Loop)

یکی دیگر از شبیه سازهای اندروید که به طور حرفه‌ای برای انجام انواع بازی‌های اندرویدی بهینه شده است، «گیم لوپ» می‌باشد؛ این برنامه توسط شرکت Tencent ساخته و توسعه داده شده است، که بازی‌های مختلفی مانند PUBG: Mobile هم برای کاربران گوشی‌های هوشمند ارائه کرده است. نصبِ این شبیه ساز بسیار ساده است و کاربران آخرین نسخه‌ی این برنامه را می‌توانند از «وبسایت گیم لوپ» دانلود و نصب نمایند. شایان ذکر است که کاربران برای نصب و اجرای برنامه‌ها و بازی‌های مختلف اندرویدی به کمک گیم لوپ، دو راه در پیش روی خود دارند، که عبارت‌اند از:

  1. نصب انواع برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی درون خود برنامه‌ی گیم لوپ.
  2. دانلود فایل APK برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی و نصب آنها درون شبیه ساز گیم لوپ.

شایان ذکر است که در طی استفاده‌ی ما از این شبیه ساز، با مشکلات مختلفی هنگام نصب برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی مواجه شدیم، که برخی از این مشکلات عبارت‌اند از:

  • دانلود چند باره‌ی هر برنامه و بازی (مخصوصا بازی‌های دارای دیتای جداگانه)
  • بروز اِرور و مشکلاتی برای آپدیت کردن برنامه‌ها.
  • خروج از برخی بازی‌های آنلاین و برنامه‌های سنگین.
  • رابط کاربری کمی پیچیده.
  • استفاده‌ی حداقلی از سخت افزار کامپیوتر یا لپتاپ.
  • بروز برخی مشکلات گرافیکی هنگام اجرای بازی‌های سنگین.
  • حذف ناگهانی برخی از دانلود‌های درون برنامه‌ای.

بیشتر مشکلاتی که نام بردیم، در هنگام اجرای بازی‌های آنلاین و سنگین بروز می‌کردند؛ ناگفته نماند که این شبیه ساز اندروید – همانند بلو اِستک – دارای ویژگی KeyMapping می‌باشد و کاربران می‌توانند کاربرد و جای دکمه‌های کیبورد را با توجه به سلیقه‌ی خود، تغییر دهند. برای دانلود و نصب این شبیه ساز، به «وبسایت گیم لوپ» مراجعه بفرمایید.

لوگوی شبیه ساز گیم لوپ
لوگوی شبیه ساز گیم لوپ

ال دی پلیر (LD Player)

برنامه‌ی «اِل دی پلیر» یکی دیگر از شبیه سازهای اندروید است، که به طور خاص برای گیمر‌ها بهینه شده است؛ این شبیه ساز نسبت به گیم لوپ دارای رابط کاربری سبک‌تر و کاربرپسندتری می‌باشد و همچنین کاربران راحت‌تر می‌توانند برنامه ها و بازی‌های اندرویدی را، به کمک این شبیه ساز دانلود، نصب، آپدیت و اجرا نمایند. مشکلاتی که در گیم لوپ از آنها سخن گفتیم در این شبیه ساز وجود ندارد، اما ال دی پلیر بدون نقص هم نیست و برخی از مواقع ممکن است به درستی اجرا نشود و به بارگذاری مجدد نیاز داشته باشد.

از ویژگی‌هایی که این شبیه ساز را محبوب ساخته است می‌توانیم به «نوار ابزار» آن اشاره کنیم که در سمت راست پنجره‌ی این برنامه وجود دارد؛ در این نوار ابزار امکانات و قابلیت‌های مختلفی مانند اسکرین شات، ضبط صفحه نمایش، ضبط صدا، KeyMapping و… وجود دارد. شبیه ساز LD Player بازی‌های سنگین و سبک را به راحتی بر روی لپتاپ و کامپیوتر اجرا می‌نماید و هیچ‌گونه افت گرافیکی در آن مشاهده نمی‌شود. اگر تمایل دارید تا از این شبیه ساز استفاده نمایید، توصیه می‌کنیم که آن را مستقیما از «وبسایت ال دی پلیر» دانلود و نصب کنید.

لوگوی شبیه ساز ال دی پلیر
لوگوی شبیه ساز ال دی پلیر

می ‌مو پلی (MeMu Play)

یکی از قدیمی‌ترین شبیه سازها در بین آنهایی که در این مقاله مورد بررسی قرار می‌دهیم، شبیه ساز اندروید «می مو پلی» می‌باشد. این برنامه به صورت مداوم بِروزرسانی می‌شود و همواره بهترین عملکرد خود را در اختیارِ کاربران قرار می‌دهد. برخی از ویژگی‌ها و امکانات مهم و کاربردی این شبیه ساز عبارت‌اند از:

  • امکانِ اشتراک گذاری آسان فایل‌ها بین شبیه ساز و درایوهای ویندوز.
  • دارا بودن ویژگی KeyMapping برای تنظیم دکمه‌های متفاوت کیبورد در شبیه ساز.
  • اجرای بدون مشکل برنامه‌ها و بازی‌های مختلف اندرویدی.
  • رابط و تجربه کاربری دلنشین و کاربرپسند.

شبیه ساز می مو پلی تا حد زیادی شبیه به ال دی پلیر می‌باشد، با این تفاوت که زودتر از آن برای کاربران منتشر شده است و آپدیت‌های بیشتری هم به نسبت ال دی پلیر – توسط تیم توسعه دهنده‌ی آن – برای این شبیه ساز، منتشر می‌شود. می مو پلی برای اجرای انواع برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی مناسب می‌باشد و کاربران می‌توانند هم از درون این شبیه ساز و هم با دانلود جدای فایل APK، انواع برنامه‌ها و بازی‌های مورد نظر خود را بر روی آن نصب نمایند. برای دانلود و نصب این شبیه ساز، می‌توانید به «وبسایت می مو پلی» مراجعه بفرمایید.

لوگوی شبیه ساز می مو پلی
لوگوی شبیه ساز می مو پلی

مومو پلیر (MuMu Player)

شبیه ساز اندروید «مومو پلیر» از نظر محیط کاربری بسیار مشابه MeMu Play و LD Player می‌باشد، اما از لحاظ کاربردی از آنها «ضعیف‌تر» عمل کرده است؛ در این شبیه ساز – بر خلاف شبیه سازهای دیگر – شما نمی‌توانید نوع دستگاه اندرویدی خود یا نسخه‌ای از اندروید که شبیه سازی شده است را، تغییر دهید یا برای کسب اطلاعات خود، مشاهده نمایید. شایان ذکر است که همانندِ دیگر شبیه سازها، در مومو پلیر هم کاربران قادر به نصب برنامه‌ها از طریق دانلود فایل APK  و همچنین نصب از درون شبیه ساز، می‌باشند.

طبق تجربه‌ای که از کار با این شبیه ساز اندروید به دست آوردیم، احتمال می‌دهیم که اندروید نسخه‌‌ی 7.1 را برای کاربران شبیه سازی ‌نماید، در حالی که برنامه‌های دیگر، ورژن‌های بالاتری از اندروید را در اختیار کاربران خود می‌گذارند. شایان ذکر است که این شبیه ساز برای انجام بازی‌های اندرویدی بهینه شده است، اما متاسفانه در اجرای بازی‌های آنلاین و سنگین دچار افت کیفیت و لگ می‌گردد. آخرین نسخه‌ی این برنامه در «وبسایت مومو پلیر» جهت دانلود و نصب موجود می‌باشد.

لوگوی شبیه ساز مومو پلی
لوگوی شبیه ساز مومو پلی

ناکس پلیر (Nox Player)

یکی دیگر از شبیه سازهای پرطرفدار در بین کاربران، «ناکس» می‌باشد؛ این شبیه ساز اندروید دارای «محیط کاربری بسیار ساده و جذابی» است که «تجربه‌‌ی کاربری» لذت بخشی را برای افرادی که از آن استفاده می‌نمایند، ایجاد می‌کند. کاربران به سادگی و با مراجعه به «وبسایت ناکس» قادر به دانلود و نصب آن هستند. نکته‌ی قابل توجه در مورد شبیه ساز ناکس، این است که اندروید نسخه 9 را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و در آینده‌ای نزدیک نسخه‌های بالاتری هم از اندروید ارائه خواهد نمود.

شبیه ساز اندروید ناکس پلیر جزو اولین برنامه‌هایی بود که قابلیت KeyMapping را برای کاربران خود فراهم نمود، در همین راستا به یکی از شبیه سازهای اصلی برای اجرای بازی‌های اندرویدی تبدیل شده است؛ علاوه بر این، ناکس برای اجرای بازی‌های آنلاین و پر طرفدار – توسط توسعه دهندگان آن – بهینه شده است و کاربران نیازی به انتخاب یا تغییر دکمه‌های کیبورد و موس خود پیدا نمی‌کنند. اگر به این شبیه ساز علاقه پیدا کرده‌اید و می‌خواهید از آن استفاده نمایید، توصیه می‌کنیم آخرین نسخه‌ی آن را از «وبسایت ناکس پلیر» دانلود و نصب کنید.

لوگوی شبیه ساز ناکس پلیر
لوگوی شبیه ساز ناکس پلیر

پرایم او اس (Prime OS)

همانند Bliss OS، این برنامه هم یک «سیستم عامل اندرویدی» می‌باشد، که کاربران برای استفاده از آن، باید Prime OS را بر روی کامپیوتر یا لپتاپ خود نصب نمایند و هنگامی که سیستم در حال روشن شدن است، سیستم عامل خود را انتخاب کنند. از ویژگی‌های این سیستم عامل اندرویدی می‌توانیم به مواردی مانند پشتیبانی از گیم‌پد، پشتیبانی از صفحه کلید و موس، قابلیت KeyMapping و سرعت بالای پردازش برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی، اشاره کنیم.

شایان ذکر است که در طی تست‌های ما بر روی این سیستم عامل، شاهد باگ‌هایی بودیم که به صورت رندوم در طی اجرای برنامه‌ها، یا کار با برخی قابلیت‌های دیگر این سیستم عامل، بروز می‌کردند؛ توسعه دهندگان Prime OS به کاربران خود اعلام کرده‌اند، که طی انتشار بروزرسانی‌هایی در آینده، باگ‌های این سیستم عامل را به طور کامل برطرف می‌نمایند. آخرین نسخه‌ی سیستم عامل پرایم به همراه تمامی آپدیت‌ها در «وبسایت پرایم او اس» موجود می باشد.

لوگوی شبیه ساز پرایم او اس
لوگوی شبیه ساز پرایم او اس

سخن پایانی

شبیه سازهای اندروید یا همان Android Emulatorها برنامه‌هایی بسیار کاربردی محسوب می‌شوند؛ چرا که موجب پیوند دنیای وسیع اندروید با لپتاپ‌ها و کامپیوترهای شخصی شده‌اند. کاربران زیادی در سراسر دنیا به دلایل مختلف و برای اهداف متفاوتی از این شبیه سازهای اندروید استفاده می‌نمایند و توسعه دهندگان این برنامه‌ها هم با دیدن استقبال زیاد کاربران، با هم به رقابت می‌پردازند و هر روزه امکانات جدیدی را به شبیه سازهای خود اضافه می‌کنند.

در آخر ضمن سپاس‌گزاری از شما بابت همراهی ما تا انتهای مقاله، امیدواریم که توانسته باشید پاسخ سوالات درون ذهنتان پیرامون شبیه ساز‌های اندروید، یافته باشید. شایان ذکر است که بازنشر این مقاله در شبکه‌های اجتماعی و همچنین در میان دوستان خود، موجب خرسندی و افزایش انرژی ما برای ادامه‌ی راه خواهید شد.

قوانین بخش نظرات در اندرویدزوم

  1. 1. نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  2. 2. نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  3. 3. نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  4. 4. برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  5. 5. نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  6. 6. نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.