بررسی کامل گوشی وان پلاس 10 پرو + عکس ها و امکانات OnePlus 10 Pro
بررسی کامل گوشی وان پلاس 10 پرو + عکس ها و امکانات OnePlus 10 Pro

بررسی کامل گوشی وان پلاس 10 پرو + عکس ها و امکانات OnePlus 10 Pro

اگر نگاهی به بازار گوشی‌های هوشمند بیاندازید، متوجه می‌شوید که هر ساله‌ انواعِ مختلفی از آنها با سخت‌افزار و نرم‌افزاری متفاوت، توسط شرکت‌های مختلفی عرضه می‌شوند، که برخی از آنها نماینده‌ی بهترین گوشی‌های هوشمند این شرکت‌ها – یا همان پرچمدار – محسوب می‌شوند؛ در بین شرکت‌های گوناگونی که گوشی‌های هوشمند اندرویدی تولید می‌کنند، یک شرکت با نامی متفاوت وجود دارد و که «وان پلاس One Plus» نام دارد. این شرکت هر ساله پرچمداری با سخت‌افزارِ بسیار قوی و رابط کاربری بهینه شده، برای کاربران عرضه می‌نماید؛ آخرین پرچمدار این شرکت، گوشی هوشمند «وان پلاس 10 پرو OnePlus 10 Pro» می‌باشد. در این مقاله از مجله اینترنتی اندروید زوم، قصد داریم تا به همراه شما، این گوشی پرچمدار را مورد بررسی کامل قرار دهیم؛ پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

معرفی گوشی وان پلاس 10 پرو

شرک وان پلاس همانند سال‌های گذشته، نه تنها از برترین سخت‌افزارهای موجود برای طراحی و تولید گوشی پرچمدار خود استفاده نکرده است، بلکه بر روی «حداقل سخت‌افزارِ مورد نیاز» یک «پرچمدار» و نهایت استفاده از کارایی آن، تمرکز کرده است. در قسمت پردازنده‌ی این گوشی هوشمند، چیپست «اسنپ دراگون 8 نسل 1» تعبیه شده است و مقدار رم آن – با توجه به مقدار حافظه‌ی داخلی – متفاوت می‌باشد. این گوشی هوشمند در دو نسخه‌ با حافظه داخلی 128 گیگابایت و 8 گیگ رم و حافظه داخلی 256 گیگابایت و 12 گیگ رم در بازار عرضه شده است؛ همچنین شایان ذکر است که وان پلاس 10 پرو تنها دارای دو رنگ «مشکی آتشفشانی Volcanic Black» و «جنگل زمردی Emerald Forest» می‌باشد؛ که این امر موجب کاهش هزینه‌های خط تولید و در نهایت کاهش قیمت این گوشی هوشمند، می‌گردد.

رقبای این پرچمدار اندرویدی، گوشی‌های هوشمندی مانند «سامسونگ گلکسی اس22 الترا» و «گوگل پیکسل 7 پرو» می‌باشند، که در لیست بهترین گوشی‌های هوشمند 2022 قرار دارند. استراتژی شرکت وان پلاس برای رقابت با دیگر پرچمداران اندرویدی، استفاده از رابط کاربری سبک، سریع و فوق‌العاده بهینه‌سازی شده برای سخت‌افزار استفاده شده در این گوشی و همچنین، شارژ دهی بالا و مدت زمان شارژ پایین، می‌باشد؛ همچنین یکی دیگر از برگ‌های برنده‌ی گوشی وان پلاس 10 پرو، قیمت پایین آن نسبت به دیگر پرچمداران اندرویدی موجود در بازار است.

پیشنهاد آموزشی مرتبط:

حال که آشنایی نسبی با OnePlus 10 Pro پیدا کردیم، زمان آن فرا رسیده است که به بررسی تخصصی این گوشی هوشمند، بپردازیم. در اولین قدم از بررسی تخصصی ما در این مقاله، در قسمت بعدی به تجزیه و تحلیل طراحی این پرچمدار، خواهیم پرداخت.

نمای پنل پشتی گوشی وان پلاس 10 پرو
نمای پنل پشتی گوشی وان پلاس 10 پرو

بررسی طراحی گوشی وان پلاس 10 پرو

زبان طراحی گوشی‌های وان پلاس، در سال‌های گذشته تغییرات زیادی داشته است و می‌توانیم بگوییم که 10 پرو از «بهترین طراحی» در بین دیگر گوشی‌های وان پلاس برخوردار می‌باشد. در پنل پشتی این گوشی هوشمند، ما شاهد 3 ماژول قدرتمند دوربین، به همراه یک فلاش برای عکاسی در نور کم هستیم، که دارای آرایش مربعی می‌باشند و تا بیش از نیمی از پنل پشتی را در برگرفته‌اند. سیستم و عملکرد ماژول‌های دوربین، مشابه گوشی هوشمند گلکسی اس 21 الترا می‌باشد، که یکی از بهترین عملکردها را در بین گوشی‌های 2021 از خود نشان داده است. اطراف ماژول‌های دوربین، با شیشه‌ای سخت و نشکن احاطه شده است، که تصویر بصری زیبایی در ترکیب با رنگ مات پنل پشتی، ایجاد می‌نماید. نکته‌ی منفی که در مورد طراحی ماژول‌های دوربین در گوشی وان پلاس 10 پرو مشاهده کردیم، حک شدن نام برند‌هایی مانند «Hasselblad» در امتداد ماژول‌های دوربین و همچنین برند «P2D 50T» در داخل فلش دوربین می‌باشد، که تا حدودی از زیبایی طراحی ماژول‌های دوربین، کاسته است.

پنل پشتی OnePlus 10 Pro از جنس «گوریلا گلس 5» است و دارای ظاهری «مات» می‌باشد، که این ظاهر مات از به جا ماندن اثر انگشت و لکه بر روی پنل پشتی، جلوگیری می‌کند. اگر نگاهی به اطراف این گوشی هوشمند بیاندازید، متوجه قاب آلومینیومی – هم رنگ با پنل پشتی – می‌شوید، که پل ارتباطی بین پنل پشتی این گوشی هوشمند با صفحه نمایش آن می‌باشد. هر دو پنل پشتی و جلویی این پرچمدار، دارای انحنای ظریفی هستند، که موجب کاهش فضای بین پنل‌ها با قاب گوشی می‌گردد و اگر 10 Pro را در دست خود بگیرید، احساس یکپارچه بودن پنل‌ پشتی، قاب آلومینیومی و پنل جلویی، به شما دست می‌دهد. دکمه‌های این گوشی هوشمند، با دقت از قاب آلومینیومی آن جدا شده‌اند و به راحتی و تنها با لمس قاب گوشی، قابل شناسایی و استفاده می‌باشند.

همانند نسل‌های گذشته، وان پلاس 10 پرو نیز علاوه بر دکمه‌های کنترل‌کننده‌ی صدا و پاور، از یک اسلایدر برای تغییر حالت گوشی از «صدا دار» به «بی صدا» و «مزاحم نشوید Do Not Disturb» برخوردار است، که استفاده از آن، تجربه‌‌ی لذت‌بخشی را برای کاربران به ارمغان می‌آورد.

اگر این گوشی هوشمند را در دستان خود بگیرید، دکمه‌ی کنترل صدا در سمت چپ و دکمه‌ی پاور و اسلایدر تغییر وضعیت گوشی، در سمت راست این گوشی هوشمند، تعبیه شده‌اند. در قسمت بالایی قاب آلومینیومی، تنها یک میکروفون برای مکالمه و Noise Canselation مشاهده می‌شود و در قسمت پایینی علاوه بر میکروفون، برش‌های دیگری برای پورت USB Type-C، اسپیکر و درگاه سیم‌کارت قرار دارند.

نکته‌ی منفی دیگری که در طراحی این پرچمدار اندرویدی وجود دارد، این است که وان پلاس 10 پرو «فاقد گواهی‌نامه IP» (مقاوم در برابر آب و خاک) می‌باشد، که نکته‌ای بسیار عجیب است، زیرا در حال حاضر بسیاری از گوشی‌های میان‌رده‌ی اندرویدی هم دارای این گواهی‌نامه می‌باشند؛ شرکت وان پلاس اعلام کرده است که این تصمیم در راستای کاهش هزینه‌های تولید و پایین‌تر آوردن قیمت این گوشی هوشمند، اتخاذ شده است.

حال که طراحی کلی OnePlus 10 Pro را مورد بررسی قرار دادیم، در قسمت بعدی از بررسی‌های تخصصی این گوشی هوشمند، به سراغ صفحه نمایش آن خواهیم رفت.

وان پلاس 10 پرو در دست
وان پلاس 10 پرو در دست

بررسی صفحه نمایش گوشی وان پلاس پرو 10

در همه‌ی گوشی‌های هوشمند، بیشترین بخشی که کاربران با آن درگیر هستند، «صفحه نمایش» می‌باشد و شرکت‌های مختلف تولید کننده‌ی گوشی‌های هوشمند – علاوه بر سخت‌افزار داخلی – همیشه سعی بر بهبود صفحه نمایش گوشی‌های خود، داشته‌اند. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به همراه شما، صفحه نمایش گوشی هوشمند وان پلاس 10 پرو را، مورد بررسی قرار دهیم.

صفحه نمایش به‌کار رفته در این گوشی هوشمند را می‌توان جزو برترین صفحه نمایش‌های موجود در بازار به حساب آورد؛ این پرچمدار اندرویدی، دارای یک صفحه نمایش 6.7 اینچی «LTPO2 Fluid AMOLED» با نسبت ابعاد 20:9 می‌باشد، که توانایی تولید «یک میلیارد رنگ» را دارد و با «گوریلا گلس وکتوس Gorilla Glass Victus» محافظت می‌گردد. کیفیت این صفحه نمایش «QHD» می‌باشد و همچنین «نرخ تازه‌سازی 120 هرتز» با کیفیت «+Full HD» را نیز، پوشش می‌دهد. میزان نور صفحه نمایش 10 پرو، در کمترین حالت خود 100nit و در بیشترین حالت خود «1300nit» می‌باشد، که رقمی بسیار بالا و قابل قبول برای پرچمداران به حساب می‌آید. در قسمت بالا و سمت چپ صفحه نمایش، دوربین سلفی تعبیه شده است و در هنگام کار با صفحه نمایش این گوشی، توجه خاصی را به خود جلب نمی‌کند. شایان ذکر است، که سنسور تنظیم نور خودکار در وان پلاس 10 پرو پیشرفت چشمگیری داشته است و نور را دقیقا به همان میزانی که برای دیدن جزئیات صفحه نمایش لازم است، تنظیم می‌نماید.

از دیگر امکاناتی که در صفحه نمایش این گوشی هوشمند می‌توانیم مشاهده کنیم، «سنسور اسکنر اثر انگشت» آن می‌باشد، که در زیر صفحه نمایش قرار گرفته است و با دقت بسیار بالایی، در کمترین زمان ممکن قفل این گوشی هوشمند را با اسکن اثر انگشت کاربران، باز می‌کند. به‌طور کلی، گوشی OnePlus 10 Pro دارای صفحه نمایش فوق‌العاده‌ای می‌باشد، که پاسخگوی تمامی نیازها و انتظارات کاربران است.

در قسمت بعدی بررسی تخصصی گوشی هوشمند وان پلاس 10 پرو، قصد داریم به همراه شما به بررسی عملکرد دوربین این پرچمدار اندرویدی بپردازیم؛ با ما همراه باشید.

نمایی از صفحه نمایش وان پلاس 10 پرو
نمایی از صفحه نمایش وان پلاس 10 پرو

بررسی دوربین گوشی وان پلاس 10 پرو

یکی از مشکلاتی که در نسل‌های قبل گوشی هوشمند وان پلاس وجود داشت، بهینه‌سازی ضعیف نرم‌افزار پردازش تصاویر در این گوشی هوشمند بود، که این مشکل در آخرین پرچمدار وان پلاس – یعنی 10 پرو – بر طرف شده است. همان‌طور که در قسمت‌های قبل اشاره کردیم، این گوشی هوشمند از 3 ماژول دوربین و یک فلش در پنل پشتی و همچنین یک ماژول دوربین در پنل جلویی بهره می‌برد؛ در ابتدا به بررسی ماژول‌های دوربین در پنل پشتی می‌پردازیم، سپس به سراغ بررسی دوربین سلفی این پرچمدار می‌رویم.

در پنل پشتی 10 پرو، 3 ماژول قدرتمند دوربین وجود دارد، که عبارت‌اند از:

  1. ماژول اصلی 48 مگاپیکسلی ساخت شرکت سونی.
  2. ماژول عریض 50 مگاپیکسلی ساخت شرکت سامسونگ.
  3. ماژول تله‌فوتو 8 مگاپیکسلی ساخت شرکت وان پلاس.

میدان دید در بخش عکس‌برداری در «حالت عریض» به 150 درجه افزایش یافته است و به لطف ماژول 50 مگاپیکسلی شرکت سامسونگ، کاربران قادر به ثبت عکس‌های عریضی با کیفیت بسیار بالا می‌باشند. نکته‌ی دیگری که باید به آن اشاره کنیم، این است که شرکت وان پلاس در اقدامی عجیب، فوکوس اتومات را در حالت عکس‌برداری فوق عریض حذف کرده است و این به آن معناست، که دیگر کاربران قادر به گرفتن عکس‌های ماکرو در حالت فوق عریض نمی‌باشند و برای عکس‌برداری ماکرو، باید از ماژول اصلی 48 مگاپیکسلی این پرچمدار، استفاده کنند.

در حالت عکس‌برداری معمولی، این پرچمدار از ماژول اصلی 48 مگاپیکسلی خود استفاده می‌نماید، که به لطف همکاری وان پلاس با شرکت Hasselblad، عکس‌های ثبت شده با دوربین اصلی 10 Pro بسیار واضح و خوشایند می‌باشند. رنگ‌ها تا حد امکان نزدیک به حالت طبیعی خود در عکس‌ها ثبت می‌شوند و جزئیات بسیار بالایی را نیز می‌توان در عکس‌ها مشاهده کرد؛ همچنین عملکرد دوربین اصلی این گوشی هوشمند در بخش نوردهی و فوکوس، شاهد پیشرفت چشمگیری بوده است. یکی دیگر از قابلیت‌های دوربین وان پلاس 10 پرو، عکس‌برداری در حالت HDR می‌باشد، که نسبت به نسل خود پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته است.

متاسفانه در حالت عکس‌برداری در نور کم، دوربین این گوشی هوشمند عملکرد فوق‌العاده‌ای از خود نشان نمی‌دهد و نسبت به رقبای خود، خروجی ضعیف‌تری در نور کم به کاربران ارائه می‌دهد؛ شایان ذکر است که وان پلاس 10 پرو دارای حالت عکس‌برداری در شب (Nightscape) نیز می‌باشد، اما متاسفانه حتی با استفاده از این قابلیت هم، عکس‌ها دارای کمی نویز هستند و لرزش‌گیر اپتیکالی هم که در ماژول گوشی تعبیه شده است، عملکرد مناسبی را در حالت Nightscape ارائه نمی‌کند. حال که ماژول‌های دوربین پنل پشتی این گوشی هوشمند را بررسی کردیم، زمان آن فرا رسیده است تا به سراغ دوربین سلفی این گوشی برویم.

همان‌طور که پیش‌تر در این مقاله اشاره کردیم، وان پلاس 10 پرو در بخش دوربین سلفی، از یک ماژول 32 مگاپیکسلی بهره می‌برد، که نسبت به نسل قبلی خود، تغییر چشمگیری نداشته است. در شرایط نوری ایده‌آل، کاربران قادر به ثبت عکس‌های سلفی بسیار با کیفیتی هستند، اما زمانی که میزان نور از حد ایده‌آل کمتر باشد، نویز‌های ریزی در تصاویر سلفی مشاهده می‌شوند؛ همچنین لبه‌های تصویر بسیار تیز می‌باشند، که برای بسیاری از کاربران موجب نارضایتی می‌گردد. نکته‌ی دیگری که در این قسمت باید به آن اشاره کنیم، این است که ماژول دوربین سلفی دارای لرزش‌گیر اپتیکال می‌باشد، اما این لرزش‌گیر در شرایط نور کم، عملکرد قابل قبولی از خود نشان نمی‌دهد و کاربران در زمان استفاده از دوربین سلفی در نور کم، باید به لرزش دست خود توجه بیشتری داشته باشند.

یکی دیگر از قابلیت‌هایی که در تمامی پرچمداران اندرویدی – من جمله وان پلاس 10 پرو – وجود دارد، حالت «عکس‌برداری پرتره» می‌باشد؛ گوشی هوشمند OnePlus 10 Pro عملکرد بسیار فوق‌العاده‌ای در این بخش از خود نشان داده است. لبه‌های اشیا و عناصر به درستی تشخیص داده می‌شوند و همچنین کاربران قادر به تنظیم میزان تار شدن پس‌ زمینه نیز، می‌باشند. شایان ذکر است، که حالت عکس‌برداری پرتره هم در عکس‌برداری به کمک دوربین‌های پشتی و هم در دوربین سلفی، وجود دارد و در هر دو بخش، عملکرد بسیار خوبی را از خود نشان می‌دهد.

نکته‌ی آخری که در بررسی عملکرد ماژول‌های دوربین این گوشی هوشمند باید به آن اشاره کنیم، این است که OnePlus 10 Pro از حالت فیلم‌برداری «8K با سرعت 24 فریم بر ثانیه» و همچنین حالت فیلم‌برداری «4K با سرعت 120 فریم بر ثانیه»، نیز پشتیبانی می‌نماید؛ شایان ذکر است، که برای کاهش حجم فایل‌های ویدیویی ضبط شده توسط این گوشی، شرکت وان پلاس امکان فیلم‌برداری با سرعت 60 و 30 فریم بر ثانیه را نیز در برای کاربران خود، فراهم نموده است.

پیشنهاد آموزشی مرتبط:

در قسمت بعدی این مقاله، به سراغ باتری گوشی وان پلاس 10 پرو می‌رویم و آن را همراه شما، به صورت کامل مورد بررسی قرار می‌دهیم.

ماژول های دوربین وان پلاس 10 پرو
ماژول های دوربین وان پلاس 10 پرو

بررسی باتری گوشی وان پلاس 10 پرو

یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای کاربران در انتخاب و خریداری یک گوشی هوشمند، باتری و بازدهی آن در استفاده‌ی روزمره می‌باشد؛ شرکت وان پلاس در این بخش سنگ تمام گذاشته و یک «باتری 5000 mAh» در 10 پرو تعبیه نموده است. این باتری از فناوری شارژ سیمی با توان 80 وات و 65 وات پشتیبانی می‌کند، که در حالت استفاده از شارژر 80 وات، این گوشی هوشمند در مدت زمان 32 دقیقه از 0 تا 100، شارژ می‌شود و اگر کاربران از شارژر 65 واتی استفاده کنند، مدت زمان شارژ کامل گوشی از 0 تا 100، به 45 دقیقه افزایش می‌یابد.

نکته‌ی دیگری که در مورد فناوری شارژ باتری گوشی هوشمند وان پلاس 20 پرو باید به آن اشاره کنیم، پشتیبانی از شارژ بی‌سیم و همچنین شارژ معکوس بی‌سیم می‌باشد؛ این گوشی هوشمند از شارژر بی‌سیم 50 وات و همچنین فناوری شارژ بی‌سیم معکوس 5 وات پشتیبانی می‌نماید، که در بین گوشی‌های پرچمدار، عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده است. OnePlus 10 Pro در حالت شارژ بی‌سیم، در مدت زمان 70 دقیقه، باتری گوشی را از 0 تا 100 شارژ می‌کند، که رقمی قابل قبول در حوزه‌ی شارژ بی‌سیم به حساب می‌آید.

همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم، باتری گوشی وان پلاس 10 پرو از بازدهی خوبی در استفاده‌ی روزمره برخوردار می‌باشد و همچنین به لطف بهینه‌سازی‌های موثری که در رابط کاربری آن – که Oxygen OS نام دارد – صورت گرفته است، میزان مصرف باتری چیپست اسنپدراگون و صفحه نمایش قدرتمند 10 Pro، به طرز چشمگیری کاهش یافته است، که همین امر موجب می‌شود تا کاربران با یکبار شارژ کامل این گوشی، قادر به استفاده از آن در یک روز کامل، باشند. لازم به ذکر است، که این گوشی هوشمند، دارای حالت «عملکرد بالا High Performance» نیز می‌باشد، که در این حالت از تمامی قدرت سخت ‌افزاری وان پلاس 10 پرو استفاده می‌شود و مصرف باتری را، تا حد زیادی افزایش می‌دهد.

حال که باتری این گوشی هوشمند را نیز مورد بررسی قرار داریم، زمان آن رسیده است که به بررسی عملکرد سخت‌افزاری این گوشی هوشمند بپردازیم؛ در قسمت بعدی این مقاله عملکرد سخت‌افزاری گوشی OnePlus 10 Pro را نسبت به رقبای خود، مورد بررسی قرار می‌دهیم.

منوی تنظیمات عملکرد وان پلاس 10 پرو
منوی تنظیمات عملکرد وان پلاس 10 پرو

بررسی عملکرد سخت افزاری گوشی وان پلاس 10 پرو

گوشی هوشمند OnePlus 10 Pro دارای پردازنده‌ی اسنپدراگون 8 نسل 1 (Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1) که از معماری 4nm بهره می‌برد، می‌باشد؛ همچنین شرکت وان پلاس در بخش پردازنده گرافیکی از چیپست Adreno 730 استفاده نموده است. همان‌طور که پیش‌تر در این مقاله اشاره کردیم، این پرچمدار در دو نسخه با حافظه‌های داخلی و رم متفاوت برای کاربران عرضه شده است، که این دو نسخه عبارت‌اند از:

  1. نسخه‌ی 128 گیگابایتی با میزان رم 8 گیگ
  2. نسخه‌ی 256 گیگابایتی با میزان رم 12 گیگ

یکی از قابلیت‌هایی که برای پردازنده‌ی این گوشی از سوی شرکت وان پلاس، قرار داده شده است، «کلید نرم‌افزار»ی می‌باشد که کاربران با استفاده از آن، قادر به بهره بردن از تمامی ظرفیت عملکردی پردازنده‌ی گوشی خود، می‌باشند؛ اما همان‌طور که در بخش بررسی باتری به آن اشاره کردیم، با استفاده از این حالت، میزان مصرف باتری وان پلاس 10 پرو به طرز چشمگیری افزایش پیدا خواهد کرد. در جدول زیر، نتایج تست‌ بنچمارک این پرچمدار در مقایسه با رقبای خود گردآوری شده است، که با مشاهده‌ی آن می‌توانید شناخت کاملی از عملکرد سخت‌افزاری این گوشی هوشمند، بدست بیاورید.

عملکرد چند هسته‌ای عملکرد تک هسته‌ای
3807 1244 Xiaomi 12 Pro
3686 1201 Motorola Edge Plus
3548 1256

(High Performance)

Oppo Find X5 Pro
3540 1164 Samsung Galaxy S22 Ultra
3290 1240

(High Performance)

OnePlus 10 Pro
3363 1098 Samsung Galaxy S21 Ultra
3453 978

(Default Performance)

OnePlus 10 Pro
3383 966

(Default Performance)

Oppo Find X5 Pro
3223 1100 OnePlus 9 Pro
2832 1036 Google Pixel 6 Pro

شایان ذکر است، که بنچمارک‌ها عملکرد گوشی را در حالت اوج مصرف نشان می‌دهند و طی بررسی ما از این گوشی، در طول استفاده‌ی روزمره، یا انجام بازی‌های آنلاین محبوب، هیچ‌گونه لگ یا مشکلی در عملکرد این گوشی هوشمند مشاهده نکردیم، حتی به جرات می‌توانیم بگوییم که عملکرد و تجربه‌ای بسیار روان و لذت‌بخش را به ما ارائه نموده است. این روان بودن و تجربه‌ی کاربری لذت‌بخش، به لطف بهینه‌سازی‌های بی‌شماری است، که شرکت وان پلاس بر روی رابط کاربری خود – یعنی همان Oxygen OS – اعمال نموده و یک تجربه‌ی کاربری عالی را، برای کاربران خود به ارمغان آورده است.

نکته‌ی دیگری که در این قسمت باید به آن اشاره کنیم، این است که هنگام اجرای برنامه‌ها و بازی‌های سنگین، انتقال حرارت پردازنده‌های این گوشی به نحو احسن صورت گرفته است و کاربران هیچ‌گونه داغی بیش‌ از حدی را، در هنگام استفاده‌ی سنگین از این گوشی، احساس نمی‌کنند.

از دیگر مواردی که در بخش بررسی سخت‌افزار OnePlus 10 Pro باید به آن بپردازیم، پشتیبانی از فناوری 5G و همچنین عملکرد اسپیکرهای این گوشی هوشمند می‌باشد. تمامی نسخه‌های 10 Pro از فناوری ارتباطی 5G پشتیبانی می‌کنند و کاربران با خیال راحت می‌توانند هر کدام از نسخه‌های این گوشی را که در نظر دارند، خریداری کنند. در بخش اسپیکر، این پرچمدار عملکرد نسبتا ضعیف‌تری را  نسبت به رقبای خود ارائه نموده است؛ در هنگام پخش صدا در حالت کم، تعادل بین صدای Bass و Trible آنچنان رضایت‌بخش نیست و همچنین، زمانی که اسپیکرها در بلندترین حالت صدا قرار بگیرند، نویز تقریبا ناخوشایندی از سمت Bass به گوش می‌رسد؛ اما توجه داشته باشید که این نتایج به این معنی نیست که 10 Pro از اسپیکرهای ضعیف یا نامناسبی بهره می‌برد، بلکه در مقایسه با دیگر پرچمدارهای اندرویدی، عملکرد ضعیف‌تری دارد.

پیشنهاد آموزشی مرتبط:

حال که به‌طور کامل تمامی بخش‌های سخت‌افزاری گوشی هوشمند OnePlus 10 Pro را باهم بررسی کردیم، وقت آن رسیده است که به سراغ سیستم عامل و رابط کاربری Oxygen Os این گوشی هوشمند برویم.

صفحه وضعیت گوشی وان پلاس 10 پرو
صفحه وضعیت گوشی وان پلاس 10 پرو

بررسی نرم افزاری گوشی هوشمند وان پلاس 10 پرو

یکی از نقاط قوت گوشی‌های وان پلاس، رابط کاربری سبک و بهینه‌ای است که برای گوشی‌های هوشمند خود، مورد استفاده قرار می‌دهد و این رابط کاربری در گوشی هوشمند 10 پرو، به نهایت حد بهینه‌سازی خود رسیده است؛ رابط کاربری اختصاصی وان پلاس، «Oxygen Os» نام دارد، که در 10 Pro از نسخه‌ی 12.1 این رابط کاربری استفاده شده است و این رابط کاربری بر پایه‌ی اندروید 12 می‌باشد و با توجه به بهینه‌سازی‌هایی که از سوی تیم توسعه‌‌دهنده‌ی نرم‌افزاری شرکت وان پلاس صورت گرفته، هنوز امکانات و قابلیت‌های خاص آن، حفظ شده است.

شایان ذکر است، که هنوز برخی باگ‌ها در این رابط کاربری مشاهده می‌شوند، باگ‌هایی مانند: اختلاف سایز فونت در گالری با فونت نوشته‌های قسمت‌های دیگر گوشی، عدم نمایش برخی از اعلان‌ها، عدم نمایش اعلان ایمیل‌های دریافتی و… که با بروزرسانی‌های آتی، این مشکلات نیز برطرف خواهند شد. نکته‌ی مهمی که در خصوص رابط کاربری و سیستم عامل این پرچمدار باید به آن اشاره کنیم، بهینه‌سازی میزان مصرف باتری در رابط کاربری 10 پرو می‌باشد، که عملکرد فوق‌العاده خوبی از خود نشان داده است.

از دیگر ویژگی‌های رابط کاربری Oxygen Os 12.1 می‌توانیم به 3 تم اصلی آن اشاره کنیم، که عبارت‌اند از:

  1. تم روشن (Light Mode)
  2. تم خاکستری (Grey Mode)
  3. تم تیره (Dark Mode)

نظر شخصی ما در رابطه با این 3 تم بسیار مثبت می‌باشد، زیرا در بسیاری از مواقع تم روشن ممکن است چشم‌ها را اذیت کند و تم تیره هم به اندازه‌ی کافی خوانا نباشد و این خلا، به کمک تم خاکستری که در Oxygen Os وجود دارد، پر می‌گردد.

یکی دیگر از ویژگی‌ها و قابلیت‌های تعبیه شده در رابط کاربری OnePlus 10 Pro، «حالت خصوصی» یا همان «Private Safe» می‌باشد، که در گوشی‌های شرکت شیائومی با عنوان «Secondary Space» وجود دارد؛ کاربران با استفاده از این قابلیت قادرند تا بسیاری از نرم‌افزارها و همچنین اطلاعات خود را از چشم افراد دیگر پنهان نگه‌دارند، به‌طوری که حتی با اتصال گوشی هوشمند به کامپیوتر هم، دسترسی به این اطلاعات ناممکن می‌باشد.

در آخر باید به این نکته اشاره کنیم که شرکت وان پلاس متعهد شده است، که تا 4 سال تمامی بروزرسانی‌های امنیتی را برای پرچمدار خود عرضه کند و همچنین تا 2 سال، آپدیت‌های اندروید و رابط کاربری را برای کاربران OnePlus 10 Pro منتشر ‌نماید. در جدول زیر، مشخصات کامل این گوشی هوشمند اندرویدی را برای شما گردآوری کرده‌ایم.

صفحه نمایش 6.7 اینچ – LTPO Amoled – نرخ تازه‌سازی 120 هرتز – رزولوشن +QHD
پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 1
رم از 8 تا 12 گیگابایت
حافظه داخلی 128 گیگابایت – 256 گیگابایت
باتری 5000 mAh

پشتیبانی از شارژر 80 واتی

پشتیبانی از شارژر 65 واتی

پشتیبانی از شارژر بی‌سیم 50 واتی

پشتیبانی از شارژر بی‌سیم معکوس 5 واتی

دوربین دوربین پشتی:

ماژول اصلی 48 مگاپیکسلی

ماژول عریض 50 مگاپیکسلی

ماژول تله‌فوتو 8 مگاپیکسلی

 

دوربین سلفی:

ماژول 32 مگاپیکسلی

پخش صدا اسپیکرهای دوگانه استریو

فاقد جک 3.5 میلی‌متری

فناوری ارتباطی بلوتوث نسخه 5.2

پشتیبانی از فناوری NFC

پشتیبانی از فناوری 5G

ابعاد 163 * 73.9 * 8.55 میلی‌متر
سیستم عامل اندروید 12

رابط کاربری Oxygen Os 12.1

رنگ‌ها مشکی آتشفشانی – جنگل زمردی

پیشنهاد آموزشی مرتبط:

سخن پایانی

ضمن سپاسگزاری از شما دوستان عزیز بابت همراهی ما تا انتهای مقاله، باید بگوییم که گوشی هوشمند وان پلاس 10 پرو به عنوان یک پرچمدار اقتصادی، انتخابی مطمئن محسوب می‌گردد، اما اگر بودجه‌ای بالاتر برای خرید یک پرچمدار در نظر داشته باشید، قطعا گزینه‌های بهتری مانند سامسونگ گلکسی اس 22 الترا و گوگل پیکسل 7 پرو نیز وجود دارند، که دارای سخت‌افزار، نرم‌افزار و همچنین عملکرد بهتری نسبت به OnePlus 10 Pro می‌باشند. امیدواریم که با مطالعه‌ی این مقاله آشنایی کاملی با گوشی هوشمند وان پلاس 10 پرو بدست آورده باشید و پاسخ سوالات خود پیرامون این پرچمدار اندرویدی را یافته باشید.

در آخر باید به این نکته اشاره کنیم که بازنشر این مقاله در شبکه‌های اجتماعی و همچنین در میان دوستان علاقه‌مند خود، موجب خرسندی و افزایش انرژی ما برای ادامه‌ی راه و تولید مقالات بیشتر، خواهد شد؛ پیروز و سربلند باشید.

قوانین بخش نظرات در اندرویدزوم

  1. 1. نظراتی که در آنها از الفاظ زشت و رکیک استفاده شده باشد تایید نخواهند شد.
  2. 2. نظراتی که به صورت اسپم و تکراری فرستاده شوند تایید نخواهند شد.
  3. 3. نظراتی که جنبه تبلیغاتی و معرفی محتوای شخصی باشند و یا ربطی به موضوع پست مربوطه نداشته باشند حذف خواهند شد.
  4. 4. برای انتقادات ، درخواست ها و پیشنهادات خود از طریق فرم تماس با ما که مستقیم با پست الکترونیک سایت در ارتباط هست اقدام کنید.
  5. 5. نظرات ممکن است بدون پاسخ تایید شوند که در اینصورت باید منتظر پاسخ از سوی دیگر کاربران باشید.
  6. 6. نظرات فینگلیش تایید نخواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.