اگر توجه کرده باشید، در سالهای اخیر شرکتهای مختلفی دست به تولید گوشیهای هوشمند اندرویدی زدهاند، که حتی نام برخی از آنها را برای اولین بار میشنویم؛ مانند گوشی هوشمند Nothing Phone. در بین شرکتهایی که گوشیهای هوشمند اندرویدی تولید مینمایند، نامی آشنا به گوش میخورد، که قبلا در حوزهی کامپیوتر و لپتاپ، آن را زیاد شنیدهایم و آن «اِیسوس Asus» میباشد؛ بله، شرکت ایسوس در سالهای اخیر وارد حوزهی تولید گوشیهای هوشمند اندرویدی شده است و آخرین گوشی آن، «راگ فون 6 پرو – ROG Phone 6 Pro» میباشد. در این مقاله از مجله اینترنتی اندرویدزوم، قصد داریم تا به همراه شما، این گوشی هوشمند فوقالعاده را، بررسی کنیم؛ پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
معرفی گوشی ایسوس راگ فون 6 پرو
قبل از معرفی «ROG Phone 6»، میخواهیم تاریخچهی این سری از گوشیهای هوشمند را که توسط شرکت اِیسوس طراحی و تولید میشوند را، مرور کنیم. بازیهای مخصوص کامپیوتر هر ساله از لحاظ گرافیک و سختافزار مورد نیاز برای اجرا شدن، پیشرفت میکنند و این پیشرفت در زمینهی بازیهای اندرویدی هم به چشم میخورد؛ در همین راستا، شرکت اِیسوس، در سال 2018، با هدف «تولید تلفن همراه مخصوص بازی»، برای اولینبار از گوشی هوشمند اندرویدی خود، با نام «راگ فون ROG Phone» رونمایی کرد. پس از استقبال فراوانی که از گوشیهای مخصوص بازی شرکت اِیسوس صورت گرفت، این شرکت هر ساله یک گوشی هوشمند اندرویدی تحت سری ROG Phone برای کاربران و عاشقان بازیهای اندرویدی، طراحی و تولید مینماید، که آخرین نسل آن، Asus ROG Phone 6 میباشد.
این نسل از راگ فون در دو نسخهی ROG Phone 6 و ROG Phone 6 Pro برای کاربران عرضه شده است، که در این مقاله، ما به بررسی ROG Phone 6 Pro میپردازیم. این گوشی هوشمند در سال 2022 و به عنوان پرچمدار گوشیهای اِیسوس، معرفی و عرضه شده است و در کنار آن گجتها و لوازم جانبی مختلفی نیز از سوی شرکت Asus و دیگر شرکتهای تولید کنندهی لوازم جانبی، برای کاربران رونمایی شد و آنها میتوانند این لوازم جانبی را برای لمس یک تجربهی کاربری فوقالعاده، خریداری نمایند.
پیشنهاد آموزشی مرتبط:

راگ فون 6 پرو از پردازندهی «اسنپدارگون 8 پلاس نسل 1» برای تامین قدرت سختافزاری گوشی بهره میبرد و همچنین دارای یک صفحه نمایش AMOLED بهبود یافته با نرخ تازهسازی «165 هرتز» نیز میباشد؛ شایان ذکر است، که در حالت عادی، نرخ تازهسازی صفحه نمایش آن بر روی 120 هرتز میباشد و کاربران در صورت نیاز، میتوانند آن را افزایش دهند. این گوشی هوشمند برای اولینبار «گواهینامه IPX4» را کسب کرده است و همچنین از Gorilla Glass Victus برای محافظت از صفحه نمایش، برخوردار میباشد.
همانطور که پیشتر اشاره کردیم، شرکت Asus سری گوشیهای هوشمند ROG Phone را مخصوص بازیهای اندرویدی، طراحی و توسعه داده است و در همین راستا، امکانات و قابلیتهایی در این گوشی هوشمند تعبیه نموده که در گوشیهای دیگر آنها را نخواهید یافت، امکانات و قابلیتهایی مانند:
- سیستم Air Trigger
- تنظیم کیفیت بازیها در سه لول Performance، Balanced و Quality
- تنظیمات میزان فشار بر روی صفحه
- تنظیم Anti-Aliasing برای تعیین میزان کیفیت بازی
- و…
راگ فون 6 پرو بیش از هر گوشی هوشمند دیگری، تنظیمات شخصیسازی شدهای را برای اجرای بازیهای اندرویدی، در اختیار کاربران خود گذاشته است. این گوشی هوشمند تنها در یک رنگ برای کاربران عرضه میگردد، که «سفید طوفانی» نام دارد. حال که به صورت مقدماتی با این گوشی هوشمند و تاریخچهی آن آشنا شدیم، زمان آن فرا رسیده است، که به بررسی تخصصی راگ فون 6 پرو بپردازیم؛ در همین راستا، در قسمت بعدی این مقاله، به سراغ بررسی طراحی این پرچمدار اندرویدی شرکت اِیسوس، خواهیم رفت.
بررسی طراحی گوشی ایسوس راگ فون 6 پرو
تمامی نسلهای راگ فون، دارای طراحی اغراق شده و خاصی بودهاند و آخرین نسل آن – یعنی ROG Phone 6 Pro – نیز از همین قاعده پیروی نموده است و از یک طراحی جسورانه و زیبا، برخوردار میباشد. در طراحی پنل پشتی این گوشی هوشمند، از خطوط نئونی، شعارهایی مانند «برای کسانی که جرات دارند»، خطوط مستقیم و لبههای انحنا دار، استفاده شده است و طراحی آن با طراحی دیگر گوشیهای هوشمندی که در بازار مشاهده میکنید، زمین تا آسمان تفاوت دارد. جنس پنل پشتی راگ فون 6 پرو، «Gorilla Glass 3» با پوششی از «AS» – برای کاهش اصطکاک – میباشد و همچنین یک صفحه نمایش کوچک – از جنس POLED – نیز در پنل پشتی تعبیه شده است، که « ROG Vision Display» نام دارد و اطلاعاتی مانند ساعت، اعلانها، میزان شارژ باتری و … در آن به نمایش در میآید؛ شایان ذکر است، که این صفحه نمایش کوچک، قابل تنظیم است و کاربران میتوانند موارد مختلفی مانند نوشته، لوگوی ROG، شعار و… را در آن به نمایش بگذارند.

اگر از پنل پشتی این گوشی گذر کنیم، به قاب آلومینیومی آن میرسیم، که با دقت برش خورده است و 2 درگاه USB Type-C در آن تعبیه شده است، همچنین برخلاف بسیاری دیگر از پرچمدارهای امروزی، راگ فون 6 پرو هنوز از درگاه «جک هدفون 3.5 میلیمتری» برخوردار میباشد. شایان ذکر است، که یکی از درگاههای USB Type-C برای اتصال لوازم جانبی راگ فون 6 پرو و دیگری برای شارژ باتری این گوشی هوشمند، قابل استفاده میباشد.
ویژگی جذابی که در قاب این گوشی هوشمند تعبیه شده است، سیستم «Air Trigger» آن است، اما شاید برای شما سوال پیش بیاید که Air Trigger چیست؟ قسمتهایی در قاب گوشی وجود دارند، که از سنسورهای نزدیکی و لمس برخوردار هستند و اگر کاربران، گوشی هوشمند خود را به صورت افقی در دست بگیرند، این سنسورها فعال میشوند و همانند دکمههای اضافی، عمل مینمایند؛ کاربران میتوانند قابلیتهای مختلفی را برای Air Trigger تنظیم کنند.
در آخرین بخش از بررسی طراحی راگ فون 6 پرو، به سراغ صفحه نمایش آن میرویم؛ این گوشی هوشمند از یک صفحه نمایش «AMOLED» 6.78 اینچی ساخت شرکت سامسونگ بهره میبرد، که با Gorilla Glass Victus محافظت میگردد. در دو طرف صفحه نمایش راگ فون 6 پرو، «دو بلندگوی استریو» قرار دارد، که کاربران با کمک نرمافزار «Asus Audio Wizard» قادر به تنظیم اکولایزر و حجم صدای خروجی بلندگوهای این گوشی هوشمند، میباشند. وزن ROG Phone 6 Pro «239 گرم» است و اگر بخواهید ابعاد آن را با دیگر گوشیهای اندرویدی مقایسه نمایید، باید بگوییم که این پرچمدار اِیسوس، از Galaxy S22 Ultra سامسونگ بزرگتر میباشد. نکات منفی که در طراحی راگ فون 6 پرو میتوانیم به آن اشاره کنیم، وزن زیاد، ابعاد بزرگ و عدم کسب گواهینامه استاندارد IP68 میباشد؛ همانطور که پیشتر در این مقاله اشاره کردیم، ROG Phone 6 Pro دارای گواهینامه IPX4 میباشد و با توجه به قیمت 1300 دلاری این پرچمدار، انتظار داشتیم که در طراحی آن، استاندارد IP68 رعایت شده باشد.

حال که طراحی این گوشی هوشمند را مورد بررسی قرار دادیم، زمان آن رسیده است، که در قسمت بعدی مقاله، به همراه شما، سختافزار جذاب ROG Phone 6 Pro را بررسی کنیم؛ با ما همراه باشید.
بررسی سخت افزار گوشی ایسوس راگ فون 6 پرو
در بحث سختافزار نمیتوانیم هیچ ایرادی در ROG Phone 6 Pro پیدا کنیم. این پرچمدار دارای پردازندهی اسنپدارگون 8 پلاس نسل 1 میباشد و از «18 گیگ رم LPDDR5» بهره میبرد؛ کاربران چه در استفادهی روزمره و چه در حین انجام بازیهای سنگین اندرویدی، هیچ مشکلی در عملکرد راگ فون 6 پرو مشاهده نمیکنند و به راحتی از هر نرمافزاری که بخواهند، میتوانند استفاده نمایند. شایان ذکر است، که با فعال کردن حالت X-Mode اِیسوس، حداکثر توان سختافزار این پرچمدار در اختیار کاربران قرار میگیرد، که البته مصرف باتری را تا حد چشمگیری افزایش میدهد. در جدول زیر، نتایج تست پردازنده این گوشی هوشمند با کمک GeekBench 5 و مقایسهی آن را رقبای خود، گردآوری شده است.
عملکرد چند هستهای | عملکرد تک هستهای | |
4238 | 1323 | ROG Phone 6 PRo (X-Mode+) |
4213 | 1309 | ROG Phone 6 Pro |
3859 | 1255 | RedMagic 7 |
3417 | 1220 | S22 Ultra |
3357 | 1241 | Find X5 Pro |
3049 | 1146 | Pixel 7 Pro |
سال 2022 یک فاجعهی تمام عیار برای پیشرفت گوشیهای هوشمند در زمینهی «پردازندهی گرافیکی» محسوب میشود و بسیاری از پرچمدارهای اندرویدی، تنها با کمی بهبود در بخش پردازندههای گرافیکی، به بازار عرضه شدهاند؛ اما ROG Phone 6 Pro ورق را به نفع خود بر میگرداند و با ارائهی یک سیستم تامین انرژی کارآمدتر برای پردازنده، افزایش 85 درصدی «سطح تراشه گرافیکی» و بهبود 30 درصدی «سیستم خنککننده»، پیشرفت چشمگیری در بخش پردازنده گرافیکی گوشیهای هوشمند اندرویدی، داشته است.
سیستم خنککنندهای که شرکت اِیسوس در این پرچمدار خود استفاده نموده است، دمای گوشی را در حالت X-Mode بر روی 51 درجه سانتیگراد حفظ مینماید و اگر کاربران X-Mode را غیرفعال کنند، دمای گوشی در حالت استفادهی سنگین به 43 درجه سانتیگراد کاهش خواهد یافت؛ شایان ذکر است، که همانند تمامی دستگاههای الکترونیکی، در استفادهی طولانی مدت و سنگین از ROG Phone 6 Pro دمای آن به بیش از 51 درجه سانتیگراد افزایش خواهد یافت، در همین راستا شرکت اِیسوس، لوازم جانبی مختلفی (مانند Aero Cooler 6) را جهت خنک کردن گوشی در استفادهی بلند مدت، برای کاربران عرضه نموده است. لازم به ذکر است، که راگ فون 6 پرو از پردازنده گرافیکی Adreno 720 برای پردازش گرافیکی بازیها و دیگر نرمافزارهای درون گوشی، استفاده مینماید.
در جدول زیر، نتایج تست پردازنده گرافیکی راگ فون 6 پرو و مقایسهی آن با رقبای خود را، مشاهده میکنیم.
نتایج 3D Mark | |
10480 | ROG Phone 7 Pro (X-Mode) |
10435 | ROG Phone 7 Pro |
10028 | RedMagic 7 |
9951 | Find X5 Pro |
9841 | S22 Ultra |
6679 | Pixel 7 Pro |
یکی دیگر از مواردی که در بخش بررسی سختافزار باید به آن بپردازیم، «اسکنر اثر انگشت» میباشد؛ همانند بسیاری از پرچمدارهای اندرویدی، اسکنر اثر انگشت در راگ فون 6 پرو، زیر صفحه نمایش قرار دارد و یکی از سریعترین و دقیقترین اسکنرهای موجود در بین گوشیهای هوشمند، میباشد. سیستم تشخیص اثر انگشت راگ فون 6 پرو، در کسری از ثانیه قفل گوشی هوشمند را باز میکند و کاربران پس از ثبت اثر انگشت خود، به راحتی قادر به استفاده از این سیستم اسکنر فوقالعاده سریع و دقیق، میباشند.
سختافزار لازم برای سیستم لرزشی این گوشی هوشمند نیز، نسبت به نسل قبلی خود پیشرفتهای چشمگیری داشته است؛ فرکانس لرزش راگ فون 6 پرو نسبت به مدل قبلی خود شاهد 80 درصد افزایش نیرو و همچنین 20 درصد کاهش مصرف باتری میباشد، که تجربهای لذتبخش را در هنگام انجام بازیهای اندرویدی، برای کاربران به ارمغان میآورد.
پیشنهاد آموزشی مرتبط:
- آموزش آشنایی با سخت افزار موبایل و تبلت و عیب یابی آن ها – کلیک کنید.
- آموزش رایگان آشنایی با تست جریان کشی برای عیب یابی موبایل – کلیک کنید.
- آموزش اصول شبکه های تلفن همراه – GSM, GPRS, EDGE – کلیک کنید.
- آموزش رایگان آشنایی با مخابرات، شبکه موبایل و عیب یابی آن ها – کلیک کنید.
- آموزش رایگان ارتباطات بی سیم دیجیتال در شبکه های تلفن همراه – کلیک کنید.
حال که با سختافزار این گوشی هوشمند آشنا شدیم، وقت آن رسیده است، که بررسی دیگر بخشهای این گوشی هوشمند بپردازیم؛ در قسمت بعدی به سراغ دوربینهای راگ فون 6 پرو میرویم و آنها را همراه شما، مورد بررسی قرار میدهیم.
بررسی دوربین گوشی ایسوس راگ فون 6 پرو
همانطور که بارها در این مقاله اشاره کردیم، سری ROG Phone شرکت ایسوس، به صورت تخصصی برای انجام بازیهای اندرویدی طراحی و توسعه داده شده است، پس نباید همانند دیگر پرچمدارهای اندرویدی، انتظار دوربین عکاسی فوقالعادهای از آن داشته باشیم؛ با این حال، این پرچمدار اندرویدی دارای 3 ماژول دوربین قدرتمند در پشت گوشی و یک ماژول برای دوربین سلفی، میباشد. ماژولهای عکاسی که در پشت این پرچمدار قرار گرفتهاند عبارتاند از:
- ماژول 50 مگاپیکسلی عریض.
- ماژول 13 مگاپیکسلی فوق عریض.
- ماژول 5 مگاپیکسلی ماکرو.
ماژول عکاسی اصلی این گوشی – که 50 مگاپیکسلی عریض میباشد – مدل IMX766 ساخت شرکت سونی است، که در مقایسه یا ماژولهای مورد استفاده در دیگر پرچمدارهای اندرویدی (مانند Galaxy S22 Ultra یا Pixel 7 Pro) از عملکرد ضعیفتری برخوردار میباشد؛ اما عکسهایی با کیفیت نسبتا بالا و قابل قبولی به کاربران ارائه میکند. هنگام عکسبرداری در نورِ ایدهآلِ روز، عکسها واضح و شفاف هستند و رنگها به درستی ثبت میگردند، اما در نور کم، ماژولها عملکرد مناسبی از خود ارائه نمیکنند و عکسهای ثبت شده، دارای نویز میباشند؛ همچنین ماژول 5 مگاپیکسلی که برای عکسبرداری ماکرو تعبیه شده است، از عملکرد خوبی برخوردار نیست و صرفا ترفندی برای افزایش تعداد ماژولهای دوربین و راضی نگهداشتن کاربران، محسوب میگردد.
ماژول دوربین سلفی این پرچمدار اندرویدی «12 مگاپیکسل» میباشد، اما همانند ماژولهای پشتی، در نور کم عملکرد بسیار ضعیفی دارد، که مناسب یک پرچمدار نمیباشد؛ اما همانطور که میدانیم، کاربران ROG Phone را برای عملکرد فوقالعاده قوی آن در اجرای بازیهای اندرویدی خریداری مینمایند، نه عکسبرداری و دیگر قابلیتهای مورد استفادهی روزمره.
پیشنهاد آموزشی مرتبط:
- آموزش عکاسی حرفه ای با موبایل – کلیک کنید.
- آموزش ویرایش عکس با لایت روم در گوشی های هوشمند – کلیک کنید.
بررسی لوازم جانبی گوشی ایسوس راگ فون 6 پرو
همانطور که در قسمتهای قبلی هم به آن اشاره کردیم، شرکت Asus لوازم جانبی مخصوصی، برای آخرین پرچمدار خود معرفی کرده است، که در این قسمت از مقاله، قصد داریم آنها را به همراه شما مورد بررسی قرار دهیم. شرکت ASUS همراه با رونمایی از گوشی هوشمند راگ فون 6 پرو، دو گجت مخصوص این گوشی را هم معرفی نمود، که عبارتاند از:
- Aero Active Cooler 6
- Kunai Gamepad 3
در ادامه هر کدام از این گجتها را باهم بررسی خواهیم کرد.

Aero Active Cooler 6
گجت «Aero Active Cooler 6» وسیلهای بیش از یک خنککنندهی ساده میباشد؛ در بررسیهایی که انجام دادیم، در حین استفادهی بلند مدت از گوشی به همراه این گجت خنککننده، دمای داخلی راگ فون 6 پرو، 10 درجهی سانتی گراد کاهش یافت، که رقمی فوقالعاده برای آن محسوب میگردد. شایان ذکر است، که Aero Active Cooler 6 دارای 4 دکمه در پشت خود میباشد، که کاربران با تنظیم کنترلر گوشی خود، قادر به استفاده از این 4 دکمه در حین بازی، میباشند.
نکتهی دیگری که پیرامون این گجت باید به آن اشاره کنیم، 3 حالت خنککنندگی آن است؛ در حالت اول که «Cool» نام دارد، دستگاه فقط در مود فن میباشد و 0.6 وات انرژی مصرف مینماید. حالت دوم این گجت «Frosty» نام دارد، با مصرف انرژی 4 وات، عملکرد متعادلی از خود نشان میدهد؛ حالت سوم Aero Active که «Frozen» نام دارد، حداکثر توانِ عملکرد این گجت را – با مصرف 7 وات – در اختیار کاربران قرار میدهد و تا حد ممکن، ROG Phone 6 Pro را خنک مینماید. شایان ذکر است، که انرژی مورد نیاز این گجت از اتصال به درگاه USB Type-C که در وسط قاب گوشی قرار دارد، تامین میگردد و اگر کاربران بخواهند از حالت سوم این گجت استفاده کنند، باید مرحله به مرحله عملکرد آن را افزایش دهند، تا فشار کمتری به باتری این پرچمدار وارد گردد.

Kunai Gamepad 3
گجت دیگری که شرکت اِیسوس – در کنار پرچمدار خود – از آن رونمایی کرده است، کنترلر « Kunai GamePad 3» میباشد. این گجت که الهام گرفته از کنترلر نینتدو سوئیچ است و از طریق بلوتوث یا درگاه USB Type-C، به این پرچمدار اندرویدی متصل میگردد و بدون نیاز به تنظیماتی خاص، با ROG Phone 6 Pro هماهنگ میشود و کاربران قادر به استفاده از آن در هنگام اجرای بازیهای مختلف، میباشند. شایان ذکر است، که کاربران به کمک برنامهی Armory Crate قادر به تنظیم دکمههای دسته به صورت شخصیسازی شده، میباشند.
کیفیت ساخت Kunai GamePad 3 خوب است، اما فوقالعاده نیست؛ با این حال دکمهها به راحتی قابل دسترسی هستند و قسمت نگهدارندهی دسته هم، از اِرگونومی خوبی برخوردار میباشد. شایان ذکر است، که پس از استفاده از این گجت، دوربین گوشی پر از اثر انگشت میشود و برای عکسبرداری، باید تمیز شود.

بررسی نرم افزار گوشی ایسوس راگ فون 6
گوشی هوشمند Asus ROG Phone 6 Pro از «اندروید »12 استفاده میکند و از رابط کاربری مخصوص شرکت اِیسوس که «ROG UI» نام دارد، برخودار میباشد. رابط کاربری راگ فون 6 پرو، بسیار سبک است و بیشتر قابلیتها و امکانات آن، مربوط به نرمافزارهای مختلفی میباشد، که جهت ارائهی یک تجربه لذتبخش از انجام بازیهای اندرویدی، برای کاربران تعبیه شدهاند. شرکت اِیسوس اعلام کرده است، که تا 2 سال، تمامی آپدیتهای امنیتی، رابط کاربری و نسخهی اندروید را، برای این پرچمدار خود عرضه مینماید، که مدت زمان آن کمتر از شرکتهای رقیب میباشد. شایان ذکر است، که شرکت ASUS آپدیتهای امنیتی را در سریعترین زمان ممکن برای گوشیهای هوشمند خود منتشر مینماید، اما کاربران برای دریافت آپدیتهای رابط کاربری و اندروید، باید مدت زمان بیشتری را منتظر بمانند.
حال که پرچمدار شرکت اِیسوس – یعنی ROG Phone 6 Pro – را بهطور کامل مورد بررسی قرار دادیم، زمان آن رسیده است که مشخصات کامل این گوشی هوشمند را مرور کنیم؛ در همین راستا، با مطالعهی جدول زیر، تمامی مشخصات راگ فون 6 پرو را میتوانید مرور نمایید.
مشخصات کامل ROG Phone 6 Pro | |
14 تیر 1401 | تاریخ رونمایی |
173 x 77 x 10.3 mm | ابعاد |
239 گرم | وزن |
قاب آلومینیومی
پنل پشتی: Gorilla Glass 3 پنل جلویی: Gorilla Glass Victus |
جنس |
AMOLED | نوع صفحه نمایش |
6.78 اینچ | ابعاد صفحه نمایش |
1080 * 2448 پیکسل | رزولوشن صفحه نمایش |
Corning Gorilla Glass Victus | محافظ صفحه نمایش |
اندرویدد12 با رابط کاربری ROG UI | سیستم عامل |
اسنپدارگون 8 پلاس نسل 1 | چیپست پردازنده |
Adreno 730 | پردازنده گرافیکی |
پشتیبانی نمیکند | پشتیبانی از کارت حافظه |
512 گیگابایت | حافظه داخلی |
ماژول 50 مگاپیکسلی عریض
ماژول 13 مگاپیکسلی فوق عریض ماژول 5 مگاپیکسلی ماکرو |
دوربین اصلی |
فیلمبرداری 8K با 24 فریم در ثانیه
فیلمبرداری 4K با سرعت 30 – 120 فریم در ثانیه فیلمبرداری 1080P با سرعت 30 – 240 فریم در ثانیه فیلمبرداری 720P با سرعت 480 فریم در ثانیه |
قابلیتهای فیلمبرداری با دوربین اصلی |
12 مگاپیکسلی عریض | دوربین سلفی |
فیلمبرداری 1080P با سرعت 30 فریم در ثانیه | قابلیتهای فیلمبرداری با دوربین سلفی |
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, tri-band, Wi-Fi Direct | فناوری Wi-Fi |
5.2, A2DP, LE, aptX HD, aptX Adaptive | فناوری بلوتوث |
پشتیبانی میکند | پشتیبانی از فناوری NFC |
دو درگاه USB Type – C | درگاه USB |
اسکنر اثر انگشت در زیر صفحه نمایش
سنسورهای Air Trigger ژیروسکوپ مکانیاب |
سنسورها |
6000 میلی آمپر ساعت | حجم باتری |
شارژر سیمی 65 واتی
شارژ سیمی معکوس 10 واتی |
فناوری شارژ باتری |
سفید طوفانی | رنگها |
پیشنهاد آموزشی مرتبط:
- آموزش مقدماتی تعمیرات نرم افزاری موبایل – کلیک کنید.
- آموزش رایگان نصب ROM ها در موبایل – کلیک کنید.
- آموزش بازیابی اطلاعات موبایل با دکتر فون – ریکاوری گوشی با Wondershare Dr.Fone – کلیک کنید.
سخن پایانی
ضمن سپاسگزاری از شما بابت همراهی ما تا انتهای مقاله، باید به این نکته اشاره کنیم که مهمترین فاکتور برای انتخاب یک گوشی هوشمند، مشخص کردن هدف خود از خرید یک گوشی هوشمند میباشد؛ اگر به دنبال پرچمدار اندرویدی هستید که تا سالها سنگینترین بازیهای اندرویدی را به راحتی اجرا نمایید، گوشی هوشمند ASUS ROG Phone 6 Pro انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود، اما اگر به دنبال عکاسی و استفادهی روزمره از گوشی خود هستید، توصیه میکنیم که پرچمدارهای دیگر را انتخاب کنید.
در آخر باید به این نکته اشاره کنیم که بازنشر این مقاله در شبکههای اجتماعی و همچنین در بین دوستان علاقهمند خود، موجب خرسندی و افزایش انرژی ما برای ادامهی راه خواهید شد.
قوانین بخش نظرات در اندرویدزوم