پرچمدارهای اندرویدی بهترین سختافزار، نرمافزار و قابلیتها و امکانات را در اختیار کاربران میگذارند، اما از آنجایی که قیمت آنها «بسیار بالا» میباشد، بسیاری از افراد جامعه، توان مالی کافی برای خرید آنها را ندارند؛ در همین راستا، افراد زیادی در سراسر جهان، به سراغ گوشیهای اقتصادی و میانردهی اندرویدی میروند و با توجه به بودجهای که دارند، یکی از آنها را خریداری مینمایند. اگر چرخی در بازارهای فروش موبایل و وبسایتهای فروش آنلاین بزنید، متوجه خواهید شد که گوشیهای اقتصادی و میانرده، تنوع بسیار بالایی دارند و انتخاب از بین آنها کاری سخت میباشد؛ در همین راستا، در این مقاله از مجله اینترنتی اندروید زوم، قصد داریم تا به همراه شما، 7 مورد از بهترین گوشی های میان رده اندرویدی را مورد بررسی قرار دهیم؛ پس از شما دعوت میکنیم که برای آشنایی بیشتر با این گوشیهای بهصرفه و اقتصادی تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
7 تا از بهترین گوشی های میان رده اندرویدی
همانطور که در ابتدا اشاره کردیم، در این مقاله قصد داریم تا 7 تا از بهترین گوشی های اقتصادی و میان رده اندرویدی را، به شما معرفی کنیم و سپس با هم آنها را مورد بررسی قرار دهیم، که این 7 گوشی هوشمند عبارتاند از:
- Google Pixel 6a
- Samsung Galaxy A53 5G
- Xiaomi Redmi Note 11
- Motorola Moto G Stylus 5G
- Samsung Galaxy A33 5G
- OnePlus Nord N200
- Xiaomi Poco X4 Pro 5G
در ادامه، هر کدام از گوشیهای هوشمندی که نام بردیم را، باهم بررسی خواهیم کرد.

گوشی Google Pixel 6a
شرکتهای مختلفی در سراسرِ جهان گوشیهای هوشمندِ اندرویدی طراحی و عرضه مینمایند، که یکی از آنها شرکت «گوگل Google» میباشد. شرکت گوگل سری گوشیهای هوشمند «پیکسل Pixel» را با هدف ایجاد یک «تجربهی کاربری اندروید خام»، برای کاربران خود عرضه نموده است و یکی از گوشیهای میانرده و اقتصادی آن «Pixel 6a» است. این گوشی هوشمند، در سال 2022 رونمایی و به بازار عرضه شد. سختافزار تعبیه شده در این گوشی هوشمند آن چنان قدرتمند نیست و به پای پرچمدارهای اندرویدی نمیرسد، اما به لطف بهینهسازیهایی که – توسط شرکت گوگل – برای رابط کاربری آن صورت گرفته است، شاهد عملکردی روان و سریع از این گوشی هوشمند، هستیم.
پردازندهی پیکسل 6a، چیپست «Google Tensor» میباشد، که دارای معماری «5nm» است و جزو پردازندههای قوی محسوب میگردد، همچنین پردازندهی گرافیکی که در این گوشی میانرده بهکار رفته است، «Mali-G78 MP20» میباشد، که در بین دیگر مدلهای پردازندههای گرافیکی، مدلی میانرده و معمولی به حساب میآید. از دیگر ویژگیهای گوگل پیکسل 6a میتوانیم به «عدم پشتیبانی از کارت حافظهی جانبی» اشاره کنیم و همچنین شایان ذکر است، که پیکسل 6a تنها با حافظهی داخلی 128 گیگابایتی و رم 6 گیگابایتی، برای کاربران در سراسر جهان عرضه شده است.
گوشی اقتصادی Google Pixel 6a در پنل پشتی خود، دارای 2 ماژول دوربین میباشد، که یکی از آنها «ماژول عریض 12 مگاپیکسلی» برای عکسبرداری و فیلمبرداری در حالت ساده است و دیگری «ماژول فوق عریض 12 مگاپیکسلی» برای عکسبرداری و فیلمبرداری به صورت «فوق عریض»، میباشد. نرمافزار عکاسی که در گوشی پیکسل 6a وجود دارد، بسیار ساده و سبک است و به موجب همین امر، سرعت بالایی در ثبت عکسها دارد؛ اما این سادگی و سرعت، با فدا کردن بسیاری از ویژگیها و قابلیتهای نرمافزار عکاسی همراه بوده است و بسیاری از حالتهای مختلف عکسبرداری و فیلمبرداری که در رابط کاربری شرکتهای دیگر وجود دارند، در رابط کاربری گوگل پیکسل (Pixel UI) حذف شدهاند، تا نرمافزار عکاسی آن تا حد امکان سریع و سبک باشد. برخی از قابلیتهای دوربین این گوشی هوشمند اندرویدی عبارتاند از:
- عکسبرداری در حالت فوق عریض.
- حالت عکسبرداری شبانه (Night Sight).
- پشتیبانی از عکسبرداری فوق عریض در حالت Night Sight.
- فوکوس سریع دوربین.
- فیلمبرداری 4K با سرعت 30 و 60 فریم بر ثانیه.
- فیلمبرداری 1080p با سرعت 30 الی 240 فریم بر ثانیه.
- و…
در پنل جلویی Pixel 6a یک ماژول 8 مگاپیکسلی عریض، برای عکسبرداری سلفی تعبیه شده است، که همانند ماژولهای پنل پشتی، از عملکرد مناسب و قابل قبولی برخوردار میباشد.
حجم باتری که در این گوشی هوشمند وجود دارد، «4410 میلیآمپر ساعت» است که با توجه به کارایی و قدرت پردازنده Google Tensor، حجم کمی محسوب میگردد و اگر کاربران در طول روز از این گوشی استفادهی مداوم داشته باشند، در اواسط روز به شارژ مجدد آن نیاز دارند. گوشی هوشمند پیکسل 6a از فناوری شارژ «18 واتی» پشتیبانی مینماید و در مدت زمان 1 ساعت و 45 دقیقه، از شارژ 0 درصد به 100 درصد میرسد.
اگر بخواهیم این گوشی هوشمند را از نظر نرمافزاری مورد بررسی قرار دهیم، باید بگوییم که رابط کاربری گوگل که «Pixel UI» نام دارد، به قدری سبک است که حتی با سختافزاری میانرده، هیچ باگ و کندی در آن مشاهده نمیگردد و همچنین بر خلاف دیگر گوشیهای اندرویدی، کاربران پیکسل قادر به حذف برنامههای گوگل از گوشی خود، میباشند تا حافظهی داخلی بیشتری در اختیارشان قرار بگیرد.
صفحه نمایش «6.1 اینچی» پیکسل 6a از نوع «OLED» است و با «Gorilla Glass 3» محافظت میگردد. بیشینهی نرخ تازهسازی صفحه نمایش در این گوشی هوشمند «60 هرتز» است و همچنین توانایی تولید طیف بسیار زیادی از رنگها را نیز، دارد.
پیشنهاد آموزشی مرتبط:

گوشی Samsung Galaxy A53 5G
میتوانیم بگوییم که سامسونگ بزرگترین و معروفترین شرکت تولیدکنندهی گوشیهای هوشمند اندرویدی در جهان میباشد، که در طی سالهای گذشته، انواع مختلفی از گوشیهای پایینرده، میانرده و پرچمدار را برای کاربران خود در سراسر دنیا، تولید و عرضه نموده است و در همین راستا، تجربه بالایی در تولید گوشیهای میانرده بدست آورده است. سری «Galaxy A» سامسونگ جزو بهترین گوشی های میان رده اندرویدی محسوب میگردد و گوشی هوشمند «Galaxy A53» میانردهای اقتصادی و قدرتمند از این سری، محسوب میگردد. این گوشی اندرویدی دارای صفحه نمایش «6.5 اینچی» از نوع «Super AMOLED» میباشد، که با «Gorilla Glass 5» محافظت میگردد. شایان ذکر است، که صفحه نمایش Galaxy A53 از نرخ تازهسازی «120 هرتز» پشتیبانی مینماید.
در پنل پشتی این گوشی هوشمند، «4 ماژول دوربین» مشاهده میگردد، که عبارتاند از:
- ماژول عریض 64 مگاپیکسلی
- ماژول فوق عریض 12 مگاپیکسلی
- ماژول ماکرو 5 مگاپیکسلی
- ماژول تعیین عمق 5 مگاپیکسلی
عملکرد عکسبرداری و فیلمبرداری این گوشی هوشمند – با توجه به قیمتی که برای آن پرداخته میشود – از دیگر رقبای خود بسیار بهتر میباشد؛ همچنین شایان ذکر است، که گلکسی A53 از فیلمبرداری 4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه نیز پشتیبانی مینماید.
دوربین جلوی Galaxy A53 دارای یک ماژول عریض 32 مگاپیکسلی میباشد، که نتایج بسیار خوبی را در تستهای عکسبرداری و فیلم برداری از خود به جای گذاشته است و همانند ماژولهای دوربین پنل پشتی، از فیلمبرداری 4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه، پشتیبانی مینماید.
پردازندهای که در این گوشی هوشمند تعبیه شده است، «Exynos 1280» میباشد، که توسط شرکت سامسونگ – و با معماری «5nm» – طراحی و تولید شده است. این پردازنده نتایج ضعیفتری را نسبت به Google tensor کسب نموده، اما با این حال کاربران در استفادهی روزمره، هیچگونه لگ یا ضعفی را در عملکرد این گوشی هوشمند، مشاهده نخواهند کرد. پردازندهی گرافیکی مورد استفاده در گلکسی A53 «Mali G68» است، که پردازندهی گرافیکی معمولی محسوب میگردد.
نکتهی دیگری که در بررسی این گوشی هوشمند باید به آن اشاره کنیم، «پشتیبانی از کارت حافظهی جانبی» میباشد؛ همچنین شایان ذکر است، که گلکسی A53 در دو نسخه با حافظهی داخلی 128 گیگابایتی (و رم 4 گیگابایتی) و حافظهی داخلی 256 گیگابایتی (و رم 8 گیگابایتی) در بازار جهانی عرضه میگردد.
پیشنهاد آموزشی مرتبط:
- آموزش آشنایی با سخت افزار موبایل و تبلت و عیب یابی آن ها – کلیک کنید.
- آموزش رایگان آشنایی با تست جریان کشی برای عیب یابی موبایل – کلیک کنید.
- آموزش اصول شبکه های تلفن همراه – GSM, GPRS, EDGE – کلیک کنید.
- آموزش رایگان آشنایی با مخابرات، شبکه موبایل و عیب یابی آن ها – کلیک کنید.
- آموزش رایگان ارتباطات بی سیم دیجیتال در شبکه های تلفن همراه – کلیک کنید.
این گوشی اندرویدی میانرده، از یک باتری «5000 میلیآمپر ساعتی» برای تامین نیروی مورد نیاز خود، استفاده مینماید، که به لطف مصرف پایین پردازندهی Exynos 1280، کاربران با یکبار شارژ کامل باتری این گوشی هوشمند، تقریبا 2 روز قادر به استفاده از گوشی خود خواهند بود. نکتهی دیگری که پیرامون باتری Galaxy A53 باید به آن اشاره کنیم، پشتیبانی از فناوری شارژ سریع 25 واتی میباشد؛ یکبار شارژ کامل این گوشی هوشمند در حدود 1 ساعت و 25 دقیقه است، که نسبت به باتری حجیم آن و شارژر 25 واتی، مدت زمان خوبی محسوب میشود. لازم به ذکر است، که این گوشی درون جعبهی خود هیچ شارژری ندارد و کاربران باید خودشان شارژر مناسب Galaxy A53 را خریداری نمایند.

گوشی Xiaomi Redmi Note 11
شرکت «شیائومی Xiaomi» در آغاز فعالیت خود، گوشیهای هوشمندی که تولید میکرد را، فقط در کشور چین عرضه مینمود، اما پس از چند سال وارد بازار جهانی شد و با توجه به کیفیت محصولات و قیمتی که برای آنها در نظر میگرفت، افراد زیادی در سراسر جهان از محصولات این شرکت استقبال نمودند. اولین گوشی میانردهای که از شرکت شیائومی در این لیست بررسی میکنیم، گوشی هوشمند «Redmi Note 11» میباشد.
صفحه نمایش «6.43 اینچی» ردمی نوت 11 از نوع «AMOLED» است و با «Gorilla Glass 3» محافظت میگردد. بیشینهی نرخ تازهسازی صفحه نمایش این گوشی هوشمند «90 هرتز» است و دارای کیفیت 1080*2400 پیکسل میباشد.
در پنل پشتی ردمی نوت 11 چهار ماژول دوربین تعبیه شده است، که عبارتاند از:
- ماژول عریض 50 مگاپیکسلی
- ماژول فوق عریض 8 مگاپیکسلی
- ماژول ماکرو 2 مگاپیکسلی
- ماژول تعیین عمق 2 مگاپیکسلی
کیفیت عکسهای ثبت شده با دوربین این گوشی، در نور متعادل و طبیعی بسیار رضایتبخش است، اما در نور کم و در شب، آنچنان عملکرد فوقالعادهای ندارد و تصاویر دارای نویز میباشند. در پنل جلویی ردمی نوت 11 یک ماژول عریض 13 مگاپیکسلی وجود دارد که همانند ماژولهای پشتی، در نور متعادل عکسها را به خوبی ثبت و پردازش می نماید اما در نور کم، عملکردی حتی ضعیفتر از ماژولهای پشتی دارد. شایان ذکر است، که دوربینهای پشتی و سلفی Redmi Note 11، از فیلمبرداری 1080p با سرعت 30 فریم بر ثانیه پشتیبانی میکنند.
چیپست پردازندهی مورد استفاده در این گوشی میانرده اندرویدی، «Snapdragon 680» میباشد، که با معماری «5nm» توسط شرکت «Qualcomm» طراحی و تولید شده است؛ عملکرد این چیپست در استفادهی روزمره فوقالعاده میباشد و کاربران هیچگونه لگ یا کندی را، حین استفاده از آن مشاهده نخواهند کرد. پردازندهی گرافیکی که در ردمی نوت 11 تعبیه شده است، «Adreno 610» است، که کاربران به کمک این پردازندهی گرافیکی، قادر به اجرای بازیهای مختلف بر روی گوشی خود میباشند؛ شایان ذکر است، که در حین اجرای بازیهای سنگین، کاربران با افزایش دمای شدید گوشی هوشمند خود مواجه خواهند شد.
باتری مورد استفاده در Redmi Note 11 دارای حجم «5000 میلیآمپر ساعتی» میباشد، که با توجه به رابط کاربری سبک آن، کاربران قادرند یک روز کامل را بدون استرس از اتمام شارژ گوشی خود، از آن استفاده نمایند. شایان ذکر است، که این گوشی هوشمند از فناوری شارژ فوق سریع شیائومی پشتیبانی میکند و با شارژر «33 واتی» که به صورت استاندارد درون جعبهی آن قرار دارد، در حدود 1 ساعت، شارژ باتری آن از 0 به 100 میرسد.
گوشی میانردهی Redmi Note 11 در 4 نسخه با حافظههای داخلی و رم متفاوت عرضه شده است، که عبارتاند از:
- حافظه داخلی 64 گیگابایتی به همراه 4 گیگابایت رم.
- حافظه داخلی 64 گیگابایتی به همراه 6 گیگابایت رم.
- حافظه داخلی 128 گیگابایتی به همراه 4 گیگابایت رم.
- حافظه داخلی 128 گیگابایتی به همراه 6 گیگابایت رم.
همچنین باید به این نکته هم اشاره کنیم که این گوشی هوشمند، از کارت حافظهی جانبی نیز پشتیبانی مینماید.

گوشی Motorola Moto G Stylus 5G
یکی دیگر از گوشیهای میانرده و اقتصادی که در این لیست حضور دارد، گوشی هوشمند «Moto G Stylus» ساخت شرکت «Motorola» میباشد. این گوشی هوشمند با صفحه نمایش «6.8 اینچی» و قلم هوشمند، کاربران را یاد Galaxy S22 Ultra میاندازد؛ نوع صفحه نمایش این گوشی هوشمند «IPS LCD» است و دارای رزولوشن 1080*2400 پیکسل بیشینهی نرخ تازهسازی صفحه «120 هرتز» است.
این گوشی در پنل پشتی خود دارای 3 ماژول دوربین میباشد، که به کمک آنها تصاویر و ویدیوهایی با کیفیت قابل قبولی را، ثبت مینماید؛ این ماژولها عبارتاند از:
- ماژول عریض 50 مگاپیکسلی.
- ماژول فوق عریض 8 مگاپیکسلی.
- ماژول تعیین عمق 2 مگاپیکسلی.
این گوشی هوشمند از فیلمبرداری 1080p با سرعت 30 و 60 فریم بر ثانیه پشتیبانی مینماید، که نسبت رقبای خود، عملکرد ضعیفتری داشته است. در پنل جلویی موتو جی استایلوس، یک ماژول عریض «16 مگاپیکسلی» برای عکسبرداری و فیلمبرداری سلفی تعبیه شده است، که در نور روز عکسها را با کیفیت خوبی ثبت مینماید، اما در شب و نور کم، عکسهای ثبت شده دارای نویز بالایی میباشند.
گوشی میانردهی Moto G Stylus دارای یک باتری «5000 میلیآمپر ساعتی» است، که از فناوری شارژ «10 واتی» پشتیبانی مینماید؛ فناوری شارژ آن نسبت به رقبا بسیار ضعیفتر میباشد. مصرف باتری این گوشی هوشمند بسیار بهینه است و کاربران با یکبار شارژ کامل، در حدود 1 روز و نیم قادر به استفادهی روزمره از آن میباشند.
چیپست پردازندهی Moto G Stylus ساخت شرکت «کوالکام» است و «Snapdragon 695» میباشد، که با معماری «6nm» طراحی و تولید شده و با توجه بهینهسازیهایی که در رابط کاربری موتو جی استایلوس صورت گرفته است و همچنین با کمک پردازندهی گرافیکی «Adreno 619»، کاربران به راحتی قادر به اجرای بسیاری از بازیها و فعالیتهای سنگین – بدون هیچ گونه لگی – هستند. این گوشی میانرده، در دو نسخه با حافظهی داخلی و رم متفاوت برای کاربران در سراسر جهان عرضه شده است، که این دو نسخه عبارتاند از:
- نسخهی 128 گیگابایتی با 6 گیگابایت رم
- نسخهی 256 گیگابایتی با 8 گیگابایت رم
همچنین شایان ذکر است، که Moto G Stylus از کارت حافظهی جانبی نیز، پشتیبانی میکند.

گوشی Samsung Galaxy A33 5G
یکی دیگر از گوشیهای میانرده و اقتصادی که از شرکت سامسونگ در این لیست حضور دارد، گوشی هوشمند «Galaxy A33» میباشد؛ این گوشی هوشمند دارای صفحه نمایش «6.4 اینچی» از نوع «Super AMOLED» است، که با «Gorilla Glass 5» محافظت میگردد و کیفیت صفحه نمایش آن 1080*2400 پیکسل میباشد. بیشینهی نرخ تازهسازی صفحه نمایش Galaxy A33 «90 هرتز» است، که نسبت به قیمت این گوشی هوشمند، عدد بسیار خوبی محسوب میگردد.
این گوشی هوشمند در پنل پشتی خود دارای 4 ماژول دوربین است، که این ماژولها عبارتاند از:
- ماژول عریض 48 مگاپیکسلی
- ماژول فوق عریض 8 مگاپیکسلی
- ماژول ماکرو 5 مگاپیکسلی
- ماژول تعیین عمق 2 مگاپیکسلی
گوشی میانردهی Galaxy A33 از فیلمبرداری 4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه و همچنین فیلمبرداری 1080p با سرعت 30 فریم بر ثانیه پشتیبانی مینماید. در پنل جلویی این گوشی هوشمند یک ماژول عریض «13 مگاپیکسلی» وجود دارد، که برای ثبت عکسها و ویدیوهای سلفی کاربران، تعبیه شده است و همانند ماژولهای اصلی، از فیلمبرداری 4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه و فیلمبرداری 1080p با سرعت 30 فریم بر ثانیه، پشتیبانی میکند.
چیپست پردازندهای که در این گوشی هوشمند تعبیه شده است، «Exynos 1280» ساخت شرکت سامسونگ میباشد، اما فرکانس کاری آن از چیپستی که در Galaxy A53 به کار رفته است، پایینتر میباشد، همچنین شرکت سامسونگ از پردازندهی گرافیکی «Mali G68» در Galaxy A33 استفاده نموده است، که پردازندهی گرافیکی میانردهای به حساب میآید. این گوشی هوشمند در 4 نسخه با حافظههای داخلی و میزان رم متفاوت ،در اختیار کاربران قرار گرفته است؛ که این 4 نسخه عبارتاند از:
- حافظه داخلی 128 گیگابایتی با 4 گیگابایت رم.
- حافظه داخلی 128 گیگابایتی با 6 گیگابایت رم.
- حافظه داخلی 128 گیگابایتی با 8 گیگابایت رم.
- حافظه داخلی 256 گیگابایتی با 8 گیگابایت رم.
همچنین به این نکته هم باید اشاره کنیم که Galaxy A33 از کارت حافظهی جانبی نیز پشتیبانی مینماید.
باتری که برای تامین انرژی در این گوشی هوشمند تعبیه شده است، دارای ظرفیتی معادل «5000 میلیآمپر ساعت» میباشد، که با توجه به سختافزار نه چندان قوی این گوشی هوشمند و همچنین بهینهسازیهایی که از سوی شرکت سامسونگ، بر روی رابط کاربری آن صورت گرفته است، عمر بالایی دارد؛ کاربران با یکبار شارژ کامل آن، قادرند تا در حدود 2 روز از این گوشی هوشمند استفاده نمایند. فناوری شارژ Galaxy A33، شارژر سیمی 25 واتی است، که در حدود 1 ساعت و نیم طول میکشد تا میزان شارژ باتری را از 0 به 100 برساند.

گوشی OnePlus Nord N200
شرکت «OnePlus» پس از سالها تولید گوشیهای پرچمدار، دست به طراحی و تولید گوشیهای میانرده است و یکی از بهترین میانردههای آن، گوشی هوشمند «Nord N200» میباشد. این گوشی هوشمند از پردازندهی «Snapdragon 480» ساخت شرکت «Qualcomm» برخوردار است، که پردازندهای تقریبا ضعیف محسوب میگردد؛ اما جای نگرانی نیست، زیرا کاربران در استفادهی روزمره هیچگونه لگ و یا خطایی را در عملکرد آن مشاهده نخواهند کرد. پردازندهی گرافیکی که در Nord N200 مورد استفاده قرار گرفته است، «Adreno 619» میباشد.
شایان ذکر است، که این گوشی هوشمند بر خلاف رقبای خود، فقط در یک نسخه با حافظهی داخلی 64 گیگابایتی و 4 گیگابایت رم، برای کاربران سراسر دنیا عرضه شده است؛ اما نکتهی مثبت آن این است، که از کارت حافظهی جانبی پشتیبانی میکند و اگر کاربران با کمبود حافظه مواجه شدند، به سادگی قادر به استفاده از کارتهای حافظه جانبی هستند.
گوشی هوشمند OnePlus Nord N200 دارای صفحه نمایش «6.49 اینچی» از نوع «IPS LCD»، با بیشینهی نرخ تازهسازی «90 هرتز» میباشد؛ کیفیت و تولید رنگ آن به خوبی نمایشگرهای AMOLED نیست، اما با بهینهسازیهایی که از سوی شرکت وانپلاس صورت گرفته است، کیفیت صفحه نمایش بهتر از چیزی میباشد که انتظار داشتیم.
این گوشی میانرده از 3 ماژول دوربین اصلی در پشت گوشی و یک ماژول دوربین در جلوی گوشی، برخودار است که این ماژولها به عبارتاند از:
- ماژول عریض 13 مگاپیکسلی
- ماژول ماکرو 2 مگاپیکسلی
- ماژول تعیین عمق 2 مگاپیکسلی
- ماژول عریض سلفی 16 مگاپیکسلی
ماژولهای پشتی و سلفی این گوشی میانردهی اندرویدی، از قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 1080p و سرعت 30 فریم بر ثانیه پشتیبانی میکنند، که نسبت به رقبای خود که در این لیست حضور دارند، عملکرد ضعیفتری دارد.
در آخر به سراغ باتری Nord N200 میرویم؛ این گوشی هوشمند از یک باتری «5000 میلیآمپر ساعتی» بهره میبرد، که دارای فناوری شارژ سریع «18 واتی» میباشد و به لطف پردازنده ضعیف و رابط کاربری ساده و سبک وانپلاس، کاربران با یکبار شارژ کامل این گوشی هوشمند، تا 2 روز قادر به استفاده از آن میباشند، که رقمی فوقالعاده محسوب میگردد.
پیشنهاد آموزشی مرتبط:
- آموزش مقدماتی تعمیرات نرم افزاری موبایل – کلیک کنید.
- آموزش رایگان نصب ROM ها در موبایل – کلیک کنید.
- آموزش بازیابی اطلاعات موبایل با دکتر فون – ریکاوری گوشی با Wondershare Dr.Fone – کلیک کنید.

گوشی Xiaomi Poco X4 Pro 5G
آخرین گوشی میانرده و اقتصادی که در این مقاله آن را بررسی میکنیم، گوشی هوشمند «Poco X4 Pro» ساخت شرکت شیائومی، میباشد. این گوشی هوشمند دارای صفحه نمایش «6.67 اینچی» از نوع «Super AMOLED» است، که با «Gorilla Glass 5» محافظت میگردد. رزولوشن نمایشگر Poco X4 Pro برابر با 1080*2400 پیکسل است و بیشینهی نرخ تازهسازی آن «120 هرتز» میباشد، که برای یک گوشی میان رده، رقمی فوقالعاده محسوب میشود.
پنل پشتی این گوشی هوشمند، محل جایگیری 3 ماژول دوربین قدرتمند است، که عبارتاند از:
- ماژول عریض 108 مگاپیکسلی.
- ماژول فوق عریض 8 مگاپیکسلی.
- ماژول ماکرو 2 مگاپیکسلی.
شایان ذکر است، که ماژولهای دوربین Poco X4 Pro از فیلمبرداری 1080p با سرعت 30 فریم بر ثانیه پشتیبانی مینمایند. در پنل جلویی (یا همان صفحه نمایش) این گوشی هوشمند یک ماژول عریض «16 مگاپیکسلی» قرار دارد، که جهت ثبت عکسها و فیلمهای سلفی، برای کاربران تعبیه شده است. کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری Poco X4 Pro در نور متعادل روز، فوقالعاده بالا میباشد، اما در تاریکی شب و نور کم، نویزهایی در تصاویر ثبت شده – مخصوصا تصاویر سلفی – مشاهده میگردد.
قلب تپندهی این گوشی میانرده، چیپست پردازنده «Snapdragon 695» با معماری «6nm» ساخت شرکت کوالکام میباشد، که با توجه به بررسیها و تستهایی که تیم اندرویدزوم انجام داده است، هیچگونه مشکلی حین استفادهی روزمره و همچنین اجرای بازیها و برنامههای سنگین، در عملکرد Poco X4 Pro مشاهده نشد. پردازندهی گرافیکی که شرکت شیائومی در این گوشی تعبیه کرده است، «Adreno 619» میباشد، که عملکرد خوبی در اجرای انواع بازیهای سنگین از خود نشان داده است.
این گوشی میانردهی شرکت شیائومی، در 4 نسخهی مختلف برای کاربران در سراسر دنیا عرضه شده است، که عبارتاند از:
- حافظه داخلی 64 گیگابایتی با 6 گیگ رم.
- حافظه داخلی 128 گیگابایتی با 6 گیگ رم.
- حافظه داخلی 128 گیگابایتی با 8 گیگ رم.
- حافظه داخلی 256 گیگابایتی با 8 گیگ رم.
شایان ذکر است، که Poco X4 Pro از کارت حافظهی جانبی نیز پشتیبانی میکند.
در آخر، به سراغ باتری این گوشی هوشمند میرویم؛ گوشی Poco X4 Pro دارای یک باتری «5000 میلیآمپر ساعتی» میباشد، که از فناوری شارژ فوق سریع «67 واتی» شیائومی، بهره میبرد و در حدود 40 دقیقه، شارژ باتری از 0 به 100 میرسد. عمر باتری Poco X4 Pro به لطف بهینهسازیهای رابط کاربری و همچنین پردازندهی کم مصرف آن، بسیار خوب است و کاربران با یکبار شارژ این گوشی هوشمند، یک روز کامل قادر به استفاده از آن میباشند.

در جدول زیر، گوشیهایی که با هم بررسی کردیم، با یکدیگر مقایسه شدهاند:
Xiaomi
Poco X4 Pro 5G |
OnePlus
Nord N200 |
Samsung
Galaxy A33 5G |
Motorola
Moto G Stylus 5G |
Xiaomi
Redmi Note 11 |
Samsung
Galaxy A53 5G |
Google
Pixel 6a |
|
6.67 اینچ | 6.49 اینچ | 6.4 اینچ | 6.8 اینچ | 6.43 اینچ | 6.5 اینچ | 6.1 اینچ | ابعاد صفحه نمایش |
Super AMOLED | IPS LCD | Super AMOLED | IPS LCD | AMOLED | Super AMOLED | OLED | نوع صفحه نمایش |
Snapdragon 695 | Snapdragon 480 | Exynos 1280 | Snapdragon 695 | Snapdragon 680 | Exynos 1280 | Tensor | چیپست پردازنده |
Adreno 619 | Adreno 619 | Mali-G68 | Adreno 619 | Adreno 610 | Mali-G68 | Mali-G78 | پردازنده گرافیکی |
64 GB
128 GB 256 GB |
64 GB | 128 GB
256 GB |
128 GB
256 GB |
64 GB
128 GB |
128 GB
256 GB |
128 GB | حافظه داخلی |
6 GB
8 GB |
4 GB | 4 GB
6 GB 8 GB |
6 GB
8 GB |
4 GB
6 GB |
4 GB
6 GB 8GB |
6 GB | میزان رم |
ماژول عریض 108 مگاپیکسلی
ماژول فوق عریض 8 مگاپیکسلی ماژول ماکرو 2 مگاپیکسلی |
ماژول عریض 13 مگاپیکسلی
ماژول ماکرو 2 مگاپیکسلی ماژول تعیین عمق 2 مگاپیکسلی |
ماژول عریض 48 مگاپیکسلی
ماژول فوق عریض 8 مگاپیکسلی ماژول ماکرو 5 مگاپیکسلی ماژول تعیین عمق 2 مگاپیکسلی |
ماژول عریض 50 مگاپیکسلی
ماژول فوق عریض 8 مگاپیکسلی ماژول تعیین عمق 2 مگاپیکسلی |
ماژول عریض 50 مگاپیکسلی
ماژول فوق عریض 8 مگاپیکسلی ماژول ماکرو 2 مگاپیکسلی ماژول تعیین عمق 2 مگاپیکسلی |
ماژول عریض 64 مگاپیکسلی
ماژول فوق عریض 12 مگاپیکسلی ماژول ماکرو 5 مگاپیکسلی ماژول تعیین عمق 5 مگاپیکسلی |
ماژول عریض 12 مگاپیکسلی
ماژول فوق عریض 12 مگاپیکسلی |
دوربینهای اصلی |
ماژول عریض 16 مگاپیکسلی | ماژول عریض 16 مگاپیکسلی | ماژول عریض 13 مگاپیکسلی | ماژول عریض 16 مگاپیکسلی | ماژول عریض 13 مگاپیکسلی | ماژول عریض 32 مگاپیکسلی | ماژول عریض 8 مگاپیکسلی | دوربین سلفی |
5000 میلیآمپر ساعت | 5000 میلیآمپر ساعت | 5000 میلیآمپر ساعت | 5000 میلیآمپر ساعت | 5000 میلیآمپر ساعت | 5000 میلیآمپر ساعت | 4410 میلیآمپر ساعت | باتری |
سیمی 67 وات | سیمی 18 وات | سیمی 25 وات | سیمی 10 وات | سیمی 33 وات | سیمی 25 وات | سیمی 18 وات | فناوری شارژ |
لینک مقالات تکمیلی یا مشابه
- بررسی کامل گوشی گوگل پیکسل 7 + عکس های گوشی Google Pixel 7
- بررسی گوشی هوشمند ایسوس راگ فون 6 پرو + تصاویر گوشی ASUS ROG Phone 6 Pro
- بررسی کامل گوشی وان پلاس 10 پرو + عکس ها و امکانات OnePlus 10 Pro
- 15 بهترین نرم افزار های عکاسی برای اندروید + لینک دانلود
- 15 بهترین نرم افزار های اندرویدی ادیت عکس با گوشی + لینک دانلود
- بهترین موزیک پلیر های اندروید + معرفی 15 بهترین پخش کننده موسیقی اندروید
سخن پایانی درباره بهترین گوشی های میان رده اندرویدی
ضمن سپاسگزاری از شما بابت همراهی ما تا انتهای مقاله، امیدواریم که اطلاعات مفیدی را با مطالعهی این مقاله بدست آورده باشید و با استفاده از این اطلاعات، گوشی میانرده و اقتصادی خود را انتخاب نمایید. در آخر باید به این نکته اشاره کنیم که، بازنشر این مقاله در شبکههای اجتماعی و همچنین در میان دوستان خود، موجب خرسندی و افزایش انرژی ما برای ادامهی راه و تولید مقالات بیشتر، خواهد شد؛ پیروز و سربلند باشید.
قوانین بخش نظرات در اندرویدزوم