در بین شرکتهای مختلفی که گوشیهای هوشمند اندرویدی تولید میکنند، نام شرکت «سامسونگ» بیش از دیگر شرکتها به چشم میآید؛ آخرین پرچمدار این شرکت بزرگ، گوشی هوشمند «Galaxy S22 Ultra» میباشد. در این مقاله از مجله اینترنتی اندرویدزوم قصد داریم تا این پرچمدار اندرویدی را بهطور کامل مورد نقد و بررسی قرار دهیم؛ پس اگر علاقه دارید اطلاعات بیشتری در مورد بررسی تخصصی گوشی Galaxy S22 Ultra داشته باشید، از شما دعوت میکنیم که تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
معرفی گوشی Galaxy S22 Ultra
گوشی هوشمند Galaxy S22 Ultra آخرین پرچمدار شرکت کرهای سامسونگ میباشد؛ این گوشی هوشمند ترکیبی از سری Galaxy S و سری Galaxy Note است و میتوانیم بگوییم که سامسونگ به بهترین شکل ممکن، این دو سری را باهم ترکیب کرده است و نتیجهی کار، طراحی و تولید یکی از بهترین و قدرتمندترین گوشیهای اندرویدی میباشد.
گوشی Galaxy S22 Ultra همانطور که میدانیم، تحت عنوان سری S سامسونگ برای کاربران عرضه شده است، اما همانند سری Note – که دیگر تولید نمیشود – دارای قلم هوشمند S Pen میباشد؛ از لحاظ عملکردی و همچنین قابلیتها و امکانات موجود در گوشی، Galaxy S22 Ultra بالاتر از Galaxy S22 و Galaxy S22 Plus قرار میگیرد. با اطمینان میتوانیم بگوییم که Galaxy S22 Ultra برترین گوشی هوشمند اندرویدی است که تا کنون توسط شرکت سامسونگ طراحی و تولید شده است. هدف اصلی طراحی و تولید این پرچمدار اندرویدی، پیشی گرفتن شرکت سامسونگ از شرکت اپل میباشد و با توجه به مشخصات سختافزاری و بهینهسازیهای رابط کاربری و نرمافزار این گوشی، میتوانیم بگوییم که شرکت سامسونگ به هدف خود رسیده و گوشی هوشمند برتری نسبت به رقبای خود، طراحی و عرضه نموده است.
پیشنهاد آموزشی مرتبط:

یکی دیگر از ترفندهای شرکت سامسونگ برای جذب کاربران و کسب بیشترین درصد بازار هدف، ارائهی انواع مدلهای مختلف از این گوشی هوشمند میباشد؛ بهطوری که 28 ترکیب مختلف از رنگ و میزان حافظهی داخلی و رم، برای این گوشی هوشمند وجود دارد و کاربران میتوانند دقیقاً چیزی که مد نظرشان است را، انتخاب و خریداری کنند. شایان ذکر است، کاربرانی که گوشی Galaxy S22 Ultra را خریداری مینمایند، 4 ماه اشتراک ویژهی یوتیوب، کارت هدیهی 150 دلاری برای خرید لوازم جانبی این گوشی هوشمند و همچنین 100 گیگابایت فضای ذخیرهسازی OneDrive را به مدت 6 ماه – بهصورت رایگان – دریافت میکنند.
اما سؤالی که در این قسمت مطرح میشود، این است که آیا خرید این گوشی هوشمند ارزش پرداخت قیمت بالایی که برای آن تعیین شده است را دارد یا خیر؟ برای یافتن پاسخ این سؤال، باید به بررسی تخصصی این هیولای اندرویدی بپردازیم؛ با ما همراه باشید.
بررسی تخصصی طراحی گوشی Galaxy S22 Ultra
همانطور که در قسمت قبل اشاره کردیم، گوشی Galaxy S22 Ultra آخرین پرچمدار طراحی شدهی شرکت سامسونگ میباشد، اما به سختی میتوانیم بگوییم که از طراحی انقلابی برخوردار است؛ در واقع طراحی ظاهری گلکسی اس 22 الترا ترکیبی از طراحی پرچمدارهای قبلی این شرکت – یعنی Galaxy Note 20 Ultra و Galaxy S21 Ultra – میباشد، البته باید بگوییم که تغییراتی را در طراحی خود داشته است، اما آنچنان تغییرات بزرگی نیستند که موجب حیرت و شگفتی کاربران باشند.
واضحترین تفاوت در طراحی این گوشی هوشمند نسبت به نسلهای قبلی خود، چیدمان ماژولهای دوربین در پنل پشتی میباشد؛ جایی که در نسلهای قبلی پرچمدارهای سامسونگ، ماژولهای دوربین بهصورت یک پارچه با فریمی فلزی در بر گرفته میشدند، اما در Galaxy S22 Ultra ماژولهای دوربین جدای از یک دیگر قرار گرفتهاند، که این امر موجب از بین رفتن برآمدگیهای ناخوشایند ماژولهای دوربین در پنل پشتی میگردد. در پنل پشتی این پرچمدار اندرویدی که از جنس شیشهی Gorilla Glass Victus+ میباشد، 4 ماژول دوربین، فلش و یک سنسور تعیین عمق و نور، قرار گرفتهاند. پنل پشتی با روکشی مات پوشیده شده است، که از خط و خش جلوگیری مینماید و همچنین از بهجای ماندن اثر انگشت نیز، جلوگیری میکند.
اگر از پنل پشتی گذر کنیم، به قاب آلومینیومی این گوشی هوشمند میرسیم، که با رنگ پنل پشتی یکی میباشد؛ روکشی از رنگهای مات بر روی قاب آلومینیومی این پرچمدار قرار گرفته است، که از افتادن خط و خش بر روی آن جلوگیری مینماید و همچنین حس بسیار خوشایندی را هنگام لمس آن، به کاربران القا میکند.

اگر گلکسی اس 22 الترا را در دستان خود بگیرید، در سمت راست قاب آلومینیومی، دکمههای پاور و همچنین تنظیم صدا قرار گرفتهاند و در قسمت پایین قاب این گوشی، پورت USB Type-C، اسپیکر، خشاب سیمکارت، میکروفون و قلم هوشمند S Pen قرار دارند. صاف بودن لبههای پایینی و بالایی قاب آلومینیومی، موجب راحتی کاربران در هنگام استفاده از S22 Ultra میگردد و با توجه به روکش مات و لطیفی که قاب آلومینیومی دارد، حس خوبی از در دست گرفتن این پرچمدار اندرویدی، به کاربران القا میشود.
زمان آن رسیده است تا از قاب آلومینیومی گذر کنیم و به صفحه نمایش غول پیکر این پرچمدار اندرویدی برسیم. لبههای بالایی و پایین صفحه نمایش با قاب آلومینیومی تقریباً تیز – اما صیقل داده شده – احاطه شدهاند و لبههای سمت چپ و راست، با یک انحنای نرم و ظریف، به قاب آلومینیومی میرسند و با آن یکی میشوند. در قسمت بالای صفحه و وسط آن، ماژول دوربین سلفی قرار گرفته است.
صفحه نمایشی که در این گوشی هوشمند تعبیه شده است، یک صفحه نمایش 6.8 اینچی Dynamic AMOLED 2X با بیشینهی نرخ تازهسازی صفحه نمایش 120 هرتز میباشد؛ همچنین شایان ذکر است، که کیفیت رزولوشن این صفحه نمایش، 1440 * 3088 پیکسل و با قابلیت پشتیبانی از HDR10+ میباشد. شرکت سامسونگ برای محافظت از صفحه نمایش پرچمدار خود، از Gorilla Glass Victus+ استفاده نموده است، که بهترین محافظ موجود در بازار گوشیهای هوشمند محسوب میگردد.
حال که با طراحی Samsung Galaxy S22 Ultra آشنا شدیم، زمان آن رسیده است که بررسی تخصصی قسمتهای مختلف این گوشی هوشمند بپردازیم، که عبارتاند از صفحه نمایش، سختافزار، دوربین، نرمافزار و باتری؛ با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.
بررسی تخصصی صفحه نمایش گوشی Galaxy S22 Ultra
شرکت سامسونگ یکی از تولیدکنندههای اصلی صفحه نمایش گوشیهای هوشمند در دنیا میباشد و بسیاری از شرکتهایی که گوشیهای هوشمند تولید میکنند، صفحه نمایش مورد نیاز خود را از شرکت سامسونگ خریداری مینمایند. امروزه گوشیهای مختلفی با صفحه نمایشهای بزرگ طراحی و عرضه میشوند و شرکت سامسونگ برای اینکه پرچمدار خود را با صفحه نمایشی متفاوت و برتر از رقبا برای کاربران عرضه نماید، سخت تلاش کرده است و باید بگوییم که تلاشهای آن ثمر بخش بودهاند.
همانطور که در قسمت قبل اشاره کردیم، گوشی هوشمند Galaxy S22 Ultra دارای صفحه نمایش 6.8 اینچی Dynamic AMOLED+ با بیشینهی نرخ تازهسازی صفحه نمایش 120 هرتز میباشد، که نسبت به رقبای خود، از کنتراست، ترکیب رنگ، بیشینهی نور صفحه نمایش و همچنین کیفیت بهتری برخوردار است. بهصورت پیشفرض صفحه نمایش این پرچمدار اندرویدی بر روی کیفیت FHD+ و نرخ تازهسازی 120 هرتز قرار گرفته است، اما کاربران قادر به تغییر آن و انتخاب کیفیت QHD+ و نرخ تازهسازی 60 هرتز، میباشند تا در مصرف باتری گوشی خود صرفهجویی کنند؛ شایان ذکر است، که با تغییر حالت FHD+ به QHD+ تغییر محسوسی در نظر کاربران نمایان نمیشود، مگر در پیمایش منوها شاید کمی از آن حالت روان بودن کاسته شود، که باز هم آن چنان تغییر بزرگی محسوب نمیگردد.

ابعاد صفحه نمایش این گوشی هوشمند 19.3:9 است، که آن را به گوشی بلندی تبدیل کرده است و این امر موجب لذت بردن از پیمایش در صفحههای وب و شبکههای اجتماعی میگردد؛ همچنین باید به این نکته هم اشاره کنیم که بیشینهی نور این صفحه نمایش در بیرون از خانه و زیر نور مستقیم خورشید، 1750 nits میباشد، که عدد بسیار بالایی محسوب میگردد و کاربران در زیر نور مستقیم خورشید، صفحه نمایش این گوشی را بهتر و واضحتر از هر گوشی هوشمند دیگری، مشاهده مینمایند.
از دیگر ویژگیهای صفحه نمایش Galaxy S22 Ultra میتوانیم به سنسور اثر انگشت اشاره کنیم، که در زیر صفحه نمایش قرار گرفته است و با سرعت و دقتی باور نکردنی، اثر انگشت کاربران را اسکن مینماید و قفل گوشی را برای آنها باز میکند. برخی دیگر از قابلیتهایی که شرکت سامسونگ برای کاربران خود قرار داده است، تنظیمات پیشرفتهی صفحه نمایش میباشد؛ برخی از این تنظیمات عبارتاند از:
- فیلتر نور آبی
- تنظیم میزان اشباع رنگها
- تنظیم میزان حساسیت لمس صفحه نمایش
- تنظیم نرخ تازه سازی صفحه نمایش
- تنظیم کیفیت صفحه نمایش
- کنترل تعادل رنگ سفید
- و…
تمامی این تنظیمات و قابلیتها، موجب ارائهی یک تجربهی کاربری فوقالعاده برای کسانی که Galaxy S22 ultra را خریداری نمودهاند، میگردد.
اکنون که صفحه نمایش این پرچمدار اندرویدی را بهطور کامل بررسی کردهایم، وقت آن است که به سراغ بررسی سختافزار مورد استفاده در Galaxy S22 Ultra برویم و ببینیم که آیا سامسونگ در آنجا هم از تمامی پتانسیل خود برای تولید یک پرچمدار اندرویدی استفاده کرده است یا خیر؛ با ما همراه باشید.
بررسی تخصصی سخت افزار گوشی Galaxy S22 Ultra
گوشی هوشمند Galaxy S22 Ultra جزو اولین سری از گوشیهای هوشمندی است، که از پردازندهی Snapdragon 8 نسل 1 – ساخت شرکت Qualcomm – استفاده میکنند؛ البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که این گوشی هوشمند در اروپا با پردازندهی Exynos 2200 که ساخت شرکت سامسونگ میباشد، عرضه میگردد.
چیپست پردازندهی این گوشی هوشمند، در عملکرد روزانه هیچگونه لگ یا باگی را از خود نشان نمیدهد و برای طیف گستردهای از فعالیتهای عادی و روزمره کاملاً مناسب است و حتی در عملکرد چندگانهی نرمافزارهای مختلف نیز، بدون هیچ نقصی کار میکند؛ لازم به ذکر است، که عملکرد این چیپست پردازنده در اجرای برنامهها و بازیهای سنگین نیز، کاملاً بی عیب و نقص میباشد و کاربران بدون هیچ نگرانی قادر به استفاده از این پرچمدار اندرویدی هستند.
پردازندهی گرافیکی که شرکت سامسونگ در گلکسی اس 22 الترا به کار برده است، پردازندهی گرافیکی Adreno 730 میباشد؛ شایان ذکر است، که پردازندهی گرافیکی نسخههای اروپایی این گوشی هوشمند، Xclipse 920 میباشد، که از نظر عملکردی تفاوت چندانی با Adreno 730 ندارد.
این گوشی هوشمند در نسخههای گوناگونی با میزان حافظهی ذخیرهسازی و مقدار رم متفاوتی عرضه شده است، که این نسخهها عبارتاند از:
- حافظهی ذخیرهسازی داخلی 128 گیگابایتی با 8 گیگابایت رم.
- حافظهی ذخیرهسازی داخلی 256 گیگابایتی با 12 گیگابایت رم.
- حافظهی ذخیرهسازی داخلی 512 گیگابایتی با 12 گیگابایت رم.
- حافظهی ذخیرهسازی داخلی 1 ترابایتی با 12 گیگابایت رم.
از نظر ما حافظهی ذخیرهسازی داخلی 128 گیگابایتی که برای مدل پایه در نظر گرفته شده است، در دنیای پرچمدارهای اندرویدی، بسیار کم میباشد؛ اما سیاست شرکت سامسونگ در طراحی و عرضهی Galaxy S22 Ultra مهیا کردن گزینههای مختلف برای انتخاب کاربران بوده است. نکتهی دیگری که پیرامون فضای ذخیرهسازی داخلی باید به آن اشاره کنیم، این است که این پرچمدار اندرویدی از کارت حافظهی جانبی پشتیبانی نمیکند و کاربران اگر با مشکل کمبود حافظه مواجه شوند، باید از فضای ذخیرهسازی ابری استفاده نمایند.
یکی دیگر از بخشهایی که در قسمت بررسی سختافزار Galaxy S22 Ultra به آن میپردازیم، اسپیکرهای این گوشی هوشمند میباشد؛ مانند بسیاری دیگر از پرچمدارها، این گوشی هوشمند هم دارای بلندگوهای استریو است و همچنین از سیستم Dolby Atmos نیز پشتیبانی میکند. کیفیت صدای اسپیکرهای گلکسی اس 22 الترا همانند دیگر گوشیهای پرچمدار میباشد و اختلاف آنچنان زیادی با آنها ندارد.
آخرین موردی که در این بخش از مقاله به آن میپردازیم، قلم هوشمند S Pen میباشد؛ این قلم در قسمت زیرین قاب آلومینیومی Galaxy S22 Ultra قرار گرفته است و کاربران برای استفاده از آن، کافیست کمی انتهای قلم را به داخل فشار دهند، سپس این قلم هوشمند به کمک سیستمی که درون گوشی تعبیه شده است، به بیرون از قاب گوشی هدایت میگردد و کاربران به راحتی میتوانند آن را برداشته و از امکانات بینظیر آن بهره ببرند.
پیشنهاد آموزشی مرتبط:
- آموزش آشنایی با سخت افزار موبایل و تبلت و عیب یابی آن ها – کلیک کنید.
- آموزش رایگان آشنایی با تست جریان کشی برای عیب یابی موبایل – کلیک کنید.
- آموزش اصول شبکه های تلفن همراه – GSM, GPRS, EDGE – کلیک کنید.
- آموزش رایگان آشنایی با مخابرات، شبکه موبایل و عیب یابی آن ها – کلیک کنید.
- آموزش رایگان ارتباطات بی سیم دیجیتال در شبکه های تلفن همراه – کلیک کنید.

حال که تمامی بخشهای سختافزاری Galaxy S22 Ultra را مورد بررسی قرار دادیم، زمان آن فرا رسیده است، که به بررسی بخش فوقالعاده جذاب این پرچمدار اندرویدی – یعنی دوربین – بپردازیم؛ همراه ما باشید.
بررسی تخصصی دوربین گوشی Galaxy S22 Ultra
یکی از نقاط قوت پرچمدارهای شرکت سامسونگ، دوربین آنها میباشد، جایی که سامسونگ از هیچ فناوری دریغ نمیکند و همیشه سعی داشته است تا بهترین عملکرد دوربین را برای کاربران به ارمغان بیاورد؛ این سیاست شرکت سامسونگ در گوشی Galaxy S22 Ultra به حد اعلای خود رسیده است و ما شاهد یکی از بهترین و قویترین دوربینهای عکاسی در بین گوشیهای هوشمند هستیم.
در پنل پشتی این گوشی هوشمند، 4 ماژول دوربین قدرتمند با چیدمان منظمی در کنار هم قرار گرفتهاند، که این ماژولها عبارتاند از:
- ماژول عریض 108 مگاپیکسلی
- ماژول تله فوتو پریسکوپی 10 مگاپیکسلی
- ماژول تله فوتو 10 مگاپیکسلی
- ماژول فوق عریض 12 مگاپیکسلی
علاوه بر سختافزار قدرتمندی که برای بخش عکاسی و فیلمبرداری در این گوشی هوشمند تعبیه شده است، Galaxy S22 Ultra از چیپست پردازندهی خود نیز به نحو احسن در پردازش عکسها، کمک میگیرد؛ این گوشی هوشمند به کمک پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 1 و همچنین بهینهسازیهایی که بر روی نرمافزار عکاسی دریافت کرده است، قادر به ثبت عکسهایی با کیفیت و جزئیات بسیار بالا میباشد. بیایید کمی بیشتر با ماژولهای قدرتمند گلکسی اس 22 الترا آشنا شویم:
مشخصات فنی ماژول عریض 108 مگاپیکسلی
- لرزشگیر اپتیکال
- فوکوس لیزری
- فوکوس اتوماتیک
- دریچه دیافراگم f/1.8
- PDAF
مشخصات فنی ماژول تله فوتو پریسکوپی 10 مگاپیکسلی
- لرزشگیر اپتیکال
- زوم اپتیکال 10X
- فوکوس اتوماتیک
- دریچه دیافراگم f/4.9
- Dual Pixel PDAF
مشخصات ماژول تله فوتو 10 مگاپیکسلی
- لرزشگیر اپتیکال
- دریچه دیافراگم f/2.4
- زوم اپتیکال 3X
- Dual Pixel PDAF
مشخصات فنی ماژول فوق عریض 12 مگاپیکسلی
- لرزشگیر اپتیکال
- دریچه دیافراگم f/2.2
- Dual Pixel PDAF
- Super Steady Video
- فوکوس اتوماتیک
پیشنهاد آموزشی مرتبط:
- آموزش عکاسی حرفه ای با موبایل – کلیک کنید.
- آموزش ویرایش عکس با لایت روم در گوشی های هوشمند – کلیک کنید.

با توجه به مشخصات فنی ماژولهای دوربین گلکسی اس 22 الترا، میتوانیم انتظار عملکرد فوقالعاده را از آنها داشته باشیم؛ خوشبختانه شرکت سامسونگ بیش از آنچه که انتظار داشتهایم عمل کرده است و کاربران با استفاده از این پرچمدار اندرویدی، قادر به ثبت عکسهای فوقالعاده حرفهای خواهند بود. شرکت سامسونگ در قسمت نرمافزار عکاسی، قابلیت تنظیمات دستی و عکسبرداری حرفهای را برای کاربران خود فراهم نموده و همچنین، حالتهای عکسبرداری دیگری را نیز (مانند عکسبرداری در شب، عکاسی ورزشی و…) در اختیار کاربران خود قرار داده است. برخی از قابلیتهای فیلمبرداری این گوشی هوشمند نیز عبارتاند از:
- فیلمبرداری با کیفیت 8K و با سرعت 24 فریم بر ثانیه.
- فیلمبرداری با کیفیت 4K و با سرعت 30/60 فریم بر ثانیه.
- فیلمبرداری با کیفیت 1080P و با سرعت 30/60/240 فریم بر ثانیه.
- فیلمبرداری با کیفیت 720P و با سرعت 960 فریم بر ثانیه.
اگر از ماژولهای دوربین در پنل پشتی گذر کنیم، به ماژول دوربین سلفی این گوشی هوشمند میرسیم؛ در قسمت بالای پنل جلویی، ماژول عریض 40 مگاپیکسلی قرار گرفته است، که وظیفهی ثبت عکسها و ویدیوهای سلفی را بر عهده دارد. این ماژول دارای دریچه دیافراگم f/2.2 و همچنین لرزشگیر اپتیکال میباشد و قادر است ویدیوهایی با کیفیت 4K (و سرعت 30/60 فریم بر ثانیه) و 1080P (و سرعت 30 فریم بر ثانیه) را ضبط کند.
بررسی تخصصی نرم افزار گوشی Galaxy S22 Ultra
مهمترین اقدامی که شرکت سامسونگ برای پیشی گرفتن از رقبا در بخش نرمافزاری انجام داده است، پشتیبانی طولانی مدت 4 ساله از آپدیتهای اندروید و همچنین ارائهی آپدیتهای امنیتی تا 5 سال آینده برای گوشی Galaxy S22 Ultra میباشد؛ تا پیش از این، شرکت گوگل با ارائهی آپدیتهای اندروید تا 3 سال آینده و آپدیتهای امنیتی تا 4 سال آینده برای گوشیهای سری پیکسل خود، پرچمدار پشتیبانی نرمافزاری در بین شرکتهای تولید کنندهی گوشیهای اندرویدی محسوب میشد. در حال حاضر، این پرچمدار شرکت سامسونگ با اندروید نسخهی 12 و رابط کاربری UI ورژن 4.1 در بازار عرضه میشود، اما در آیندهای نزدیک اندروید 13 و رابط کاربری UI ورژن 5 نیز برای این گوشی هوشمند ارائه خواهد شد.
یکی دیگر از اقدامات شرکت سامسونگ در بهبود نرمافزار پرچمدار خود، بهینهسازیهای بیشماری میباشد که این شرکت در رابط کاربری UI انجام داده است و تقریباً بسیاری از امکاناتی که ضروری نبودند و کاربرد چندانی نداشتند را، از این رابط کاربری حذف کرده و همچنین آن را برای سختافزار قدرتمند Galaxy S22 Ultra بهینه نموده است.
قسمت جذاب ویژگیها و قابلیتهای نرمافزاری این گوشی هوشمند، به قلم S Pen آن مربوط میشود؛ کاربران کافی است قلم S Pen را بیرون بکشند، تا به سرعت صفحهای برای یادداشتبرداری باز شود و یا منویی کوچک در کنار صفحه به نمایش در بیاید و گزینههای مختلفی را برای استفاده از این قلم هوشمند در اختیار کاربران قرار دهد. یکی دیگر از ویژگیها و امکانات جذاب قلم S Pen قابلیت Air Command آن میباشد؛ کاربران برای استفاده از این ویژگی کافیست قلم S Pen را در نزدیکی صفحه نمایش نگهدارند و دکمهی روی قلم را فشار دهند، تا منویی شامل تمامی امکانات و قابلیتهای S Pen برای آنها به نمایش در بیاید. برخی از پیشرفتهای سختافزاری و نرمافزاری قلم S Pen عبارتاند از:
- پشتیبانی از 4 هزار سطح فشار متفاوت.
- کاهش زمان پاسخگویی قلم به 2.3 میلی ثانیه.
- حساسیت و دقت بالاتر.
با توجه به این پیشرفتهای سختافزاری و نرمافزاری در بخش قلم هوشمند، میتوانیم S Pen گوشی گلکسی اس 22 الترا را بهترین قلم هوشمند موجود در دنیای تلفنهای همراه، عنوان کنیم.
یکی دیگر از قابلیتهای نرمافزاری که در Galaxy S22 Ultra وجود دارد، ویژگی Samsung DeX است؛ کاربران با استفاده از این قابلیت، قادر به اجرای محیطی شبیه به دسکتاپ بر روی مانیتور یا کامپیوتر خود میباشند. به عبارت دیگر، ویژگی DeX گوشی گلکسی اس 22 الترا را به یک کامپیوتر قوی تبدیل میکند.
پیشنهاد آموزشی مرتبط:
- آموزش مقدماتی تعمیرات نرم افزاری موبایل – کلیک کنید.
- آموزش رایگان نصب ROM ها در موبایل – کلیک کنید.
- آموزش بازیابی اطلاعات موبایل با دکتر فون – ریکاوری گوشی با Wondershare Dr.Fone – کلیک کنید.
حال که آشنایی کاملی با بخش نرمافزاری این پرچمدار اندرویدی بهدست آوردیم، زمان آن فرا رسیده است، که به سراغ آخرین بخش این مقاله، یعنی بررسی باتری گوشی Galaxy S22 Ultra برویم؛ با ما همراه باشید.
بررسی تخصصی باتری گوشی Galaxy S22 Ultra
شرکت سامسونگ در بخش باتری هم برای Galaxy S22 Ultra سنگ تمام گذاشته است و از یک باتری 5000 میلیآمپر ساعتی جهت تأمین انرژی مورد نیاز این پرچمدار اندرویدی، استفاده مینماید. عوامل مختلفی در مدت زمان عمر باتری موثر هستند، عواملی مانند نور صفحه نمایش، میزان استفاده از اینترنت، میزان استفاده از CPU و GPU، نرخ تازهسازی صفحه نمایش و…؛ اما با توجه به بررسیهایی که تیم اندروید زوم انجام داده است، کاربران برای استفادهی روزمره، با یکبار شارژ کامل باتری Galaxy S22 Ultra قادر به استفاده از آن به مدت 1 روز کامل هستند.
این گوشی هوشمند از فناوری شارژ PPS Power Delivery USB بهره میبرد و قادر است با شارژر 45 واتی، در کمتر از 1 ساعت از 0 تا 100 شارژ شود، که با توجه به باتری 5000 میلیآمپر ساعتی که در آن تعبیه شده است، زمان بسیار خوبی برای شارژ کامل محسوب میگردد. متأسفانه شارژری در جعبهی Galaxy S22 Ultra وجود ندارد و کاربران باید خودشان شارژرهای 45 واتی استاندارد را تهیه کنند.

شایان ذکر است، که این گوشی هوشمند از فناوری شارژ بیسیم هم پشتیبانی میکند، اما متأسفانه فناوری آن به شارژر بیسیم 15 واتی محدود شده است، که برای باتری حجیم آن، عدد بسیار کمی محسوب میگردد و به کندی شارژ میشود و شارژ کامل این گوشی هوشمند با استفاده از شارژرهای بیسیم، تا حدود 2 ساعت ممکن است طول بکشد. از دیگر فناوریهایی که در بحث شارژ باید به آن اشاره کنیم، فناوری شارژ بیسیم معکوس 4.5 واتی است که در گلکسی اس 22 الترا از آن بهره میبرد و کاربران با استفاده از این قابلیت، قادر به شارژ هندزفریهای بلوتوث خود، میباشند.
در آخر، جدولی حاوی مشخصات کامل گوشی هوشمند Galaxy S22 Ultra برای شما تهیه کردهایم:
ابعاد | 163.3 x 77.9 x 8.9mm |
صفحه نمایش | 6.8 اینچ – Dynamic AMOLED – نرخ تازهسازی 120 هرتز |
پردازنده | اسنپدراگون 8 نسل 1
اگزینوس 2200 |
رم | 8 الی 12 گیگابایت |
حافظهی داخلی | 128 / 256 / 512 / 1024 گیگابایت |
دوربین پشت | ماژول عریض 108 مگاپیکسلی
ماژول تله فوتو پریسکوپی 10 مگاپیکسلی ماژول تله فوتو 10 مگاپیکسلی ماژول فوق عریض 12 مگاپیکسلی |
دوربین سلفی | ماژول عریض 40 مگاپیکسلی |
فیلمبرداری | کیفیت 8K با سرعت 24 فریم بر ثانیه
کیفیت 4K با سرعت 30/60 فریم بر ثانیه کیفیت 1080P با سرعت 30/60/240 فریم بر ثانیه کیفیت 720P با سرعت 960 فریم بر ثانیه |
خروجی صدا | اسپیکرهای استریو
پشتیبانی از Dolby Atmos |
فناوری ارتباطی | خطوط 5G
Wi-Fi 6E Bluetooth 5.2 NFC |
فناوری امنیتی | سنسور اثر انگشت در زیر صفحه نمایش |
جنس | پنل پشتی و جلویی: Gorilla Glass Victus+
قاب آلومینیومی |
گواهینامه | IP68 |
باتری | 5000 میلیآمپر ساعت
با فناوری شارژ سیمی 45 وات شارژ بیسیم 15 وات شارژ معکوس بیسیم 4.5 وات |
رنگ ها | Black Phantom
Phantom White Green Burgundy Graphite Sky Blue Red |
لینک مقالات تکمیلی یا مشابه
- بررسی کامل گوشی گوگل پیکسل 7 + عکس های گوشی Google Pixel 7
- بررسی گوشی هوشمند ایسوس راگ فون 6 پرو + تصاویر گوشی ASUS ROG Phone 6 Pro
- بررسی کامل گوشی وان پلاس 10 پرو + عکس ها و امکانات OnePlus 10 Pro
- 15 بهترین نرم افزار های عکاسی برای اندروید + لینک دانلود
- 15 بهترین نرم افزار های اندرویدی ادیت عکس با گوشی + لینک دانلود
- بهترین موزیک پلیر های اندروید + معرفی 15 بهترین پخش کننده موسیقی اندروید
- 5 تا بهترین گوشی های اندرویدی برای عکاسی + به همراه عکس و بررسی تخصصی
سخن پایانی در مورد بررسی تخصصی گوشی Galaxy S22 Ultra
گوشی هوشمند Galaxy S22 Ultra که توسط شرکت سامسونگ طراحی و ساخته شده است، پکیجی کامل از بهترین مواد ساخت، نرمافزار و سختافزار محسوب میگردد و میتوان آن را کاملترین گوشی اندرویدی موجود نامید؛ حال به سوالی که در ابتدای این مقاله بیان شد برمیگردیم، آیا گوشی Galaxy S22 Ultra ارزش مبلغ سنگینی که برایش تعیین شده است را دارد یا خیر؟ پاسخ نهایی این سوال بر عهدهی شما دوستان عزیز میباشد؛ در این مقاله ما سعی کردیم که اطلاعات کاملی را پیرامون این گوشی هوشمند در اختیار شما بگذاریم و امیدواریم که به هدفمان رسیده باشیم و به شما خرید این محصول فوقالعاده، کمک کرده باشیم.
در آخر باید به این نکته اشاره کنیم که، بازنشر این مقاله در شبکههای اجتماعی و همچنین در بین دوستان علاقهمند خود به حوزهی گوشیهای هوشمند، موجب خرسندی و افزایش انرژی ما برای ادامهی راه خواهید شد؛ پیروز و سربلند باشید.
قوانین بخش نظرات در اندرویدزوم