اگر توجه کرده باشید، طراحی بسیاری از گوشیهای هوشمند، شبیه یکدیگر شدهاند و رقابت شرکتها بر روی نرمافزار و سختافزار مورد استفاده در گوشیهای هوشمند متمرکز شده است؛ اما در چند سال اخیر، نوع جدیدی از گوشیهای هوشمند به بازار عرضه شدند، که گوشیهای «تا شو» یا «Foldable» نامیده میشوند. شاید برای شما سؤال پیش آمده باشد که، گوشی هوشمند تا شو چیست؟ یا بهترین گوشیهای هوشمند تا شو کدامند؟ در این مقاله از مجله اینترنتی اندروید زوم، قصد داریم تا به همراه شما، 5 تا از بهترین گوشیهای هوشمند تا شو یا همان Foldable را باهم بررسی کنیم؛ تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
گوشی هوشمند تا شو (Foldable) چیست؟
با پیشرفت تکنولوژیِ ساختِ صفحات نمایش، ابتدا پنلهای AMOLED با انحنای لبههای جانبی طراحی و ساخته شدند و اولین گوشی هوشمندی که از این پنلها در آن استفاده شد، گوشی هوشمندGalaxy Note 4 Edge بود؛ سپس شرکتهای دیگر نیز کم و بیش از این پنلهای انحنادار استفاده نموند؛ با تلاشهای فراوان و ایدهپردازیهای بلند پروازانه مهندسین، صفحات نمایشی طراحی شدند، که قابلیت خم شدن داشتند و «تا شو Foldable» نام گرفتند.
اولین گوشی هوشمندی که با طراحی «تا شو» تولید شد و به عرضهی جهانی رسید، گوشی هوشمند «Galaxy Fold» ساخت شرکت سامسونگ بود. این شرکت برای اولین بار در سال 2019، گوشی هوشمند تا شوی خود را به جهانیان معرفی کرد؛ در ابتدای امر، انتقادهای زیادی به طراحی، کیفیت ساخت و همچنین قابل اطمینان بودن آن وارد شد، اما شرکت سامسونگ با بهبود طراحی ظاهری و همچنین ارتقای نرمافزاری و سختافزاری، نسلهای بعدی این گوشی هوشمند Foldable را، بهتر از قبل طراحی و تولید نمود.
با توجه به امکانات و قابلیتهایی که گوشیهای Foldable دارند، شرکتهای دیگر هم کمکم تمایل خود را برای ورود به این بازار نو ظهور، نشان دادند و گوشیهایی با طراحیهای متفاوت و مکانیزمهای تا شوندهی گوناگونی، به بازار عرضه نمودند؛ در این مقاله، قصد داریم «5 تا از بهترین گوشیهای تا شوی اندرویدی» را به شما معرفی کنیم و سپس باهم آنها را مورد بررسی قرار دهیم.

گوشی های تا شو (Foldable) چه مزایا و معایبی دارند؟
امروزه بازار گوشیهای تا شو بسیار داغ است و طرفداران زیادی در بین کاربران بهدست آوردهاند؛ اما به نظر ما هنوز این تکنولوژی و فناوری به حد اعلای خود نرسیده است و جای پیشرفت بسیار زیادی دارد؛ در این بخش از مقاله، قصد داریم به بررسی مزایا و معایب این دسته از گوشیهای هوشمند بپردازیم، تا به پاسخ این سؤال که آیا خرید گوشیهای تا شو (Foldable) بهصرفه است، یا خیر؟
مزایای گوشی های هوشمند تا شو (Foldable)
در ابتدا بیایید لیست مزایای این دسته از گوشیهای هوشمند را باهم مرور کنیم و سپس به بررسی آنها بپردازیم:
- صفحهنمایش بزرگ
- بدنههای کوچکتر
- جذابیت در طراحی
- عکسبرداری سلفی بهتر
حال بیایید هر کدام از این مزیتها را باهم بررسی کنیم.

صفحه نمایش بزرگ
اولین و مهمترین مزیتی که گوشیهای هوشمند Foldable نسبت به دیگر گوشیهای هوشمند دارند، «صفحه نمایش» بزرگتر آنها میباشد؛ صفحه نمایش بزرگ گوشیهای تا شو به آنها این امکان را میدهد، که همانند تبلتهای کوچکی عمل کنند و کاربران فضای بیشتری برای انجام کارهای خود، در اختیار داشته باشند. قابلیت دیگری که بزرگ بودن این صفحات نمایش در اختیار کاربران میگذارد، بهرهوری بیشتر از قابلیت «چند وظیفگی Multi-Tasking» میباشد؛ کاربران با در اختیار داشتن یک صفحه نمایش بزرگ، قادر به باز کردن چند برنامه بهطور همزمان و استفاده از آنها میباشند، کاری که در گوشیهای هوشمند معمولی کمی دشوار میباشد.
پیشنهاد آموزشی مرتبط:
- آموزش فتوشاپ آنلاین فتوپی Photopea تحت وب و اندروید – کلیک کنید.
- آموزش استفاده از فیلترها در فتوشاپ (Photoshop) – کلیک کنید.
- مجموعه آموزش فتوشاپ (Photoshop) – کلیک کنید.
بدنه های کوچکتر
برخی از مدلهای گوشیهای هوشمند تا شو، از طراحی خاصی برخوردار هستند، که موجب کاهش سایز بدنهی آنها میگردد؛ به عنوان مثال، گوشیهای هوشمند Foldable طراحی شدهاند، که در حالت بسته، نصف گوشیهای معمولی حجم دارند و به راحتی در جیب پیراهن، جا میشوند. شایان ذکر است، که گوشیهای تا شو با توجه به سایز صفحه نمایشی که در اختیار کاربران میگذارند – به دلیل قابلیت Foldable – نسبت به رقبای معمولی خود، در حالت بسته بدنهی کوچکتری دارند.
جذابیت در طراحی
همانطور که پیشتر اشاره کردیم، طراحی گوشیهای هوشمند بسیار شبیه به یکدیگر شدهاند و ظهور گوشیهای هوشمند تا شو، انقلابی در طراحی تلفنهای همراه هوشمند محسوب میگردد و طراحی و مکانیزم آنها، برای بسیاری از کاربران، جذاب میباشد؛ در همین راستا، یکی دیگر از مزیتهای گوشیهای هوشمند Foldable را میتوان «جذابیت در طراحی» آنها بیان کرد.
عکس برداری سلفی بهتر
یکی دیگر از مزیتهای مهم گوشیهای هوشمند تا شو نسبت به دیگر گوشیهای هوشمند، «عکسبرداری سلفی بهتر» میباشد. تقریباً همهی ما قبول داریم که دوربینهای پشتی، همیشه بهتر از دوربین سلفی عمل میکنند و گوشیهای تا شو این قابلیت را دارند، که از دوربین پشتی خود، به عنوان دوربین سلفی استفاده نمایند؛ در همین راستا، گوشیهای Foldable به یکی از بهترین گزینهها برای عاشقان سلفی تبدیل شدهاند.
پیشنهاد آموزشی مرتبط:
- آموزش عکاسی حرفه ای با موبایل – کلیک کنید.
- آموزش ویرایش عکس با لایت روم در گوشی های هوشمند – کلیک کنید.
حال که با مزایای این دسته از تلفنهای همراه هوشمند آشنا شدیم، زمان آن فرا رسیده است که به بررسی معایب آنها نیز، بپردازیم.
معایب گوشی های هوشمند تا شو (Foldable)
هر محصولی که تا کنون تولید شده است، در کنار مزایای خود، دارای معایبی نیز میباشد؛ در این قسمت از مقاله، به بررسی معایب گوشیهای هوشمند تا شو (Foldable) میپردازیم:
- عدم مقاومت در برابر آب
- استهلاک بالا
- چین خوردگی صفحه نمایش
- بدنه ضخیم
- کیفیت پایین صفحات نمایش
- قیمت بالا
در ادامه به بررسی هر کدام از معایبی که بیان کردیم، میپردازیم.

عدم مقاومت در برابر آب
رتبهبندی گوشیهای هوشمند در بخش «مقاومت در برابر آب» به یکی از معیارهای اصلی در بین گوشیهای هوشمند تبدیل شده است، اما این معیار هنوز وارد حوزهی گوشیهای هوشمند Foldable نشده و بسیاری از این گوشیهای هوشمند، فاقد گواهینامهی IP میباشند؛ در بین گوشیهای تا شویی که تاکنون معرفی شدهاند، تنها دو گوشی هوشمند «Galaxy Z Fold 4» و «Galaxy Z Flip 4» دارای گواهینامهی «مقاومت در برابر آب» هستند و دیگر گوشیهای هوشمند Foldable فاقد این گواهینامه میباشند. این نکته میتواند یکی از معایبی باشد که کاربران هنگام انتخاب این دسته از گوشیهای هوشمند، باید به آن توجه نمایند.
استهلاک بالا
به دلیل فناوری و تکنولوژی بالایی که در طراحی و ساخت گوشیهای هوشمند تا شو به کار رفته است، در صورت خرابی هر کدام از بخشها و قطعات آن، کاربران باید هزینههای گزافی پرداخت کنند؛ مخصوصاً در بخش «صفحه نمایش» و «مکانیزم تا شونده» ، که دو بخش اصلی این گوشیهای هوشمند محسوب میگردند و بیش از باقی بخشها و قطعات، در معرض آسیب دیدگی قرار دارند.
چین خوردگی صفحه نمایش
یکی دیگر از معایبی که در طراحی و ساخت این دسته از تلفنهای همراه هوشمند وجود دارد، «چین خوردگی صفحه نمایش» است هنگامی که کاربران این گوشیهای Foldable را باز میکنند، با یک «موج» یا «چین خوردگی» در قسمتی که صفحه نمایش تا میشوند، برخورد میکنند که این عامل در طولانی مدت موجب اذیت شدن چشمان آنها میگردد و از جذابیت کار با این گوشیهای هوشمند میکاهد؛ تنها گوشی هوشمند تا شویی که این مشکل را حل کرده است، گوشی «Oppo Find N» میباشد. شایان ذکر است، که شرکتهای دیگر هم با توسعهی مکانیزمهای تا شوندهی موجود در گوشیهای هوشمند خود، سعی دارند تا این مشکل را بر طرف کنند و قاعدتاً در نسلهای بعدی گوشیهای Foldable این مشکل بهطور کامل بر طرف خواهد شد.
بدنه ضخیم
علی رغم بدنهی کوچکی که این گوشیها نسبت به سایز صفحه نمایش خود دارند، از «ضخامت» بالایی نسبت به دیگر گوشیهای هوشمند برخوردار هستند؛ این امر برای بسیاری از کاربران یک عیب بزرگ محسوب میگردد و برای برخی دیگر از آنها، مشکل بزرگی نیست و به راحتی با آن کنار میآیند. برای درک بیشتر از ضخامت بالای این گوشیهای هوشمند، بگذارید مثالی برای شما بزنیم؛ ضخامت گوشی هوشمند Samsung Galaxy S22 تنها 7.6 میلیمتر است، در حالی که ضخامت گوشی هوشمند «Samsung Galaxy Z Flip 4» در حالت بسته 15.9 میلیمتر میباشد.
کیفیت پایین صفحات نمایش
جنس صفحه نمایش گوشیهای Foldable از پلاستیک میباشد، زیرا به دلیل قابلیت تا شدن، نمیتوان آنها را از شیشه ساخت؛ این در حالی است، که جنس صفحه نمایش تمام گوشیهای هوشمند معمولی، از شیشه میباشد و به موجب همین امر، از کیفیت بالاتری نسبت به صفحات نمایش پلاستیکی گوشیهای تا شو، برخوردار هستند. شایان ذکر است، که کیفیت صفحه نمایش گوشیهای Foldable بسیار بالاست، اما نسبت به گوشیهای معمولی، پایینتر محسوب میگردد.
قیمت بالا
یکی دیگر از معایب گوشیهای هوشمند تا شو، «قیمت بالا»ی آنها میباشد؛ اگر بخواهیم قابلی تا شدن را کنار بگذاریم و این گوشیها را با رقبای هم قیمت خود بررسی کنیم، متوجه میشویم که در ازای پولی که کاربران برای خرید گوشیهای Foldable پرداخت میکنند، از سختافزار پایینتری بهرهمند میگردند؛ به بیان دیگر، کاربران میتوانند با پرداخت مبلغ مشابه، یک گوشی هوشمند معمولی با سختافزار بالاتر تهیه نمایند. البته امیدواریم که با پیشرفت تکنولوژی و فناوری ساخت گوشیهای هوشمند تا شو، قیمت آنها تا حدودی پایینتر بیایید و ارزش خرید آنها بیشتر شود.
حال که آشنایی کاملی با گوشیهای هوشمند تا شو (Foldable) بهدست آوردیم، زمان آن فرا رسیده است که به معرفی و بررسی 5 تا از بهترین گوشیهای هوشمند تا شو اندرویدی، بپردازیم؛ با ما همراه باشید.
5 تا از بهترین گوشی های اندرویدی تا شو (Foldable) کدامند؟
در این بخش از مقاله، قصد داریم تا 5 تا از بهترین و گوشیهای اندرویدی تا شو (Foldable) را به شما معرفی کنیم و سپس آنها را با هم مورد بررسی قرار میدهیم؛ این گوشیهای هوشمند تا شو عبارتاند از:
- Samsung Galaxy Z Fold 4
- Samsung Galaxy Z Flip 4
- Motorola Razr 5G
- Microsoft Surface Dou 2
- Oppo Find N2
در ادامه، هر کدام از این گوشیهای هوشمند فوقالعاده را باهم بررسی خواهیم کرد.

گوشی Samsung Galaxy Z Fold 4
اولین گوشی هوشمند تا شویی که در این مقاله به بررسی آن میپردازیم، گوشی هوشمند «Galaxy Z Fold 4» محصول شرکت سامسونگ میباشد. پردازندهی مورد استفاده در Galaxy Z Fold 4 «اسنپدارگون 8 پلاس نسل 1» است، که یکی از پردازندههای بسیار قوی محسوب میگردد. این گوشی هوشمند دارای 12 گیگابایت رم و بیشینهی فضای ذخیرهسازی 1 ترابایت است، که پاسخگوی تمامی نیازهای کاربران میباشد. باتری که شرکت سامسونگ در این گوشی تعبیه نموده، باتری دوگانه با ظرفیت 4400 میلیآمپر ساعت است، که با توجه به سایز صفحهنمایش 7.6 اینچی آن، میتوان گفت باتری ضعیفی محسوب میگردد و عمر آن چندان طولانی نیست. شایان ذکر است، که گوشی هوشمند Galaxy Z Fold 4 دارای دو نمایشگر میباشد؛ نمایشگر درونی آن که قابلیت تا شدن دارد، 7.6 اینچی Foldable Dynamic AMOLED 2X است و نمایشگر بیرونی آن 6.2 اینچی Dynamic AMOLED 2X میباشد. هر دو نمایشگر این گوشی اندرویدی تا شو، دارای بیشینهی نرخ تازهسازی 120 هرتز هستند و نمایشگر بیرونی آن با «Gorilla Glass Victus +» محافظت میگردد.
در قاب پشتی گوشی هوشمند Galaxy Z Fold 4 3 ماژول دوربین اصلی قرار گرفته است، که این 3 ماژول عبارتاند از:
- ماژول عریض 50 مگاپیکسلی
- ماژول تله فوتو 10 مگاپیکسلی
- ماژول فوق عریض 12 مگاپیکسلی
نمایشگر خارجی این گوشی هوشمند نیز، جایگاه یک دوربین سلفی 10 مگاپیکسلی میباشد و لازم به ذکر است، که نمایشگر درونی نیز، در زیر خود از یک دوربین سلفی 4 مگاپیکسلی بهره میبرد، که هر دوی این دوربینها، ماژولهای عریض هستند.
از دیگر ویژگیها و قابلیتهای این گوشی، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- حسگر اثر انگشت
- پشتیبانی از S Pen
- فناوری شارژ سیمی 25 وات و شارژ بیسیم 15 وات
- فناوری شارژ معکوس 4.5 وات
- گواهینامهی IPx8
- سیستم عامل اندروید نسخه 12
- بلندگوهای استریو
- پشتیبانی از Samsung DeX

پیشنهاد آموزشی مرتبط:
گوشی Samsung Galaxy Z Flip 4
یکی دیگر از گوشیهای اندرویدی تا شو که در این لیست قرار دارد، محصولی دیگر از شرکت سامسونگ میباشد، که «Galaxy Z Flip 4» نام دارد. این گوشی هوشمند، بر خلاف برادر بزرگتر خود، به صورت عمودی تا میشود و در حالت باز هماندازهی یک گوشی معمولی است و در حالت بسته، نصف دیگر گوشیهای هوشمند فضا اشغال میکند. صفحه نمایش 6.7 اینچی آن از جنس Foldable Dynamic AMOLED 2X میباشد که دارای بیشینهی نرخ تازهسازی 120 هرتز است.
نکتهی جالب توجه در طراحی این گوشی هوشمند، آن است که در پنل پشتی Galaxy Z Flip 4 یک نمایشگر کوچک 1.9 اینچی قرار دارد، که کاربران قادر به تنظیم کردن کاربرد آن میباشند، که برخی از آنها عبارتاند از:
- نمایش اعلانها
- عکسبرداری سلفی (با دوربین پشتی)
- نمایش ساعت
- نمایش تصاویر گرافیکی
- و…
گوشی هوشمند Galaxy Z Flip 4 از چیپست پردازندهی «Snapdragon 8+ Gen 1» قدرت میگیرد و حداکثر حافظهی داخلی آن 512 گیگابایت به همراه 8 گیگابایت رم، میباشد. این گوشی هوشمند در قاب پشتی خود علاوه بر صفحه نمایش دومی که بررسی کردیم، از دو ماژول دوربین نیز برخوردار است، که این ماژولها عبارتاند از:
- ماژول عریض 12 مگاپیکسلی
- ماژول فوق عریض 12 مگاپیکسلی
کاربران با کمک نمایشگر دومی که در پنل پشتی قرار دارد، قادر به ثبت عکسهای سلفی با ماژولهای دوربین اصلی این گوشی، میباشند؛ لازم به ذکر است، که بالای صفحه نمایش داخلی Galaxy Z Flip 4 نیز یک ماژول دوربین 10 مگاپیکسلی برای عکسبرداری سلفی، موجود میباشد.
باتری که شرکت سامسونگ در Galaxy Z Flip 4 مورد استفاده قرار داده است، دارای 3700 میلیآمپر ساعت حجم میباشد، که از فناوری شارژ سیمی 25 وات و شارژ بیسیم 15 وات پشتیبانی مینماید؛ لازم به ذکر است که، این گوشی هوشمند از فناوری شارژ معکوس 4.5 واتی نیز، برخوردار است و کاربران با استفاده از آن، قادر به شارژ ساعت هوشمند و یا هندزفریهای بلوتوث خود، میباشند. آخرین نکته پیرامون بررسی گوشی هوشمند Galaxy Z Flip 4 است که، دارای سیستم عامل اندروید نسخه 12 میباشد.

گوشی Motorola Razr 5G
سومین گوشی هوشمند اندرویدی که در لیست ما نام دارد، گوشی هوشمند «Razr 5G» ساخت شرکت Motorola است. این گوشی هوشمند، نسبت به دیگر رقبای خود که در این لیست حضور دارند، قدیمیتر است و از مشخصات سختافزاری ضعیفتری برخوردار میباشد، اما به دلیل قیمت اقتصادی که دارد، توانسته راه خود را به درون لیست ما باز کند. طراحی گوشی هوشمند Razr همانند گوشیهای تا شوی قدیمی است، با این تفاوت که وقتی کاربران آن را باز میکنند، با یک صفحه نمایش 6.2 اینچی Foldable P-OLED مواجه میشوند. شایان ذکر است، که یک نمایشگر 2.7 اینچی G-OLED نیز در قاب پشتی Motorola Razr 5G وجود دارد، که کاربران پس از بستن گوشی خود، قادر به استفاده از آن هستند و قابلیتهای این صفحه نمایش عبارتاند از:
- نمایش اعلانها
- کنترل موسیقی در حال پخش
- عکسبرداری سلفی با دوربین اصلی
- نمایش ساعت
- و…
چیپست پردازندهی تعبیه شده در Razr «اسنپدارگون 765» با معماری «7nm» میباشد؛ همچنین این گوشی هوشمند دارای حافظهی ذخیرهسازی داخلی 256 گیگابایتی با 8 گیگابایت رم است. بر خلاف دو گوشی هوشمندی که در قسمتهای قبل بررسی کردیم، Motorola Razr 5G در پنل پشتی خود از یک ماژول دوربین عریض 48 مگاپیکسلی بهره میبرد و در پنل جلویی نیز، دارای یک ماژول عریض 20 مگاپیکسلی برای عکسبرداری سلفی است. همانطور که پیشتر اشاره کردیم، کاربران پس از بستن گوشی خود، قادر به عکسبرداری سلفی با دوربین پشتی این گوشی هوشمند نیز، میباشند.
باتری که شرکت موتورولا برای تأمین انرژی مورد نیاز Razr 5G تعبیه نموده است، دارای حجم 2800 میلیآمپر ساعت میباشد و از فناوری شارژ سیمی 15 وات پشتیبانی میکند. حجم باتری آن نسبت به رقبا بسیار پایینتر است، اما به این نکته هم باید توجه داشته باشیم که پردازندهی تعبیه شده در آن نیز، نسبت به دیگر پردازندههایی که در این لیست حضور دارند، انرژی کمتری مصرف مینماید. نکته دیگری که پیرامون گوشی هوشمند Motorola Razr 5G باید به آن اشاره کنیم، این است که سیستم عامل آن اندروید نسخهی 10 میباشد.
لازم به ذکر است، که شرکت موتورولا نسخهی جدیدی از این گوشی نیز طراحی و تولید نموده است، که فقط در بازار چین عرضه شده و کاربران چینی قادر به خرید آن هستند؛ در همین راستا، آن را در این لیست قرار ندادیم.

گوشی Microsoft Surface Dou 2
شاید کمی برایتان عجیب باشد، ولی حقیقت امر این است که شرکت مایکروسافت نیز، دست به تولید گوشیهای هوشمند تا شو (Foldable) زده و دومین تلاش این شرکت برای طراحی و تولید گوشی هوشمند تا شو، «Surface Dou 2» نام دارد. بر خلاف دیگر گوشیهای هوشمندی که در این لیست بررسی کردیم، Microsoft Surface Dou 2 از صفحه نمایش تا شو برخوردار نیست، بلکه دو صفحه نمایش 5.8 اینچی درون آن تعبیه شدهاند؛ این نمایشگرها به کمک یک لولا با یکدیگر ارتباط دارند؛ شایان ذکر است، که این گوشی هوشمند، در قسمت بیرونی لولای خود، یک صفحه نمایش باریک دارد، که تنها کاربرد آن نمایش اعلانات به کاربران میباشد. از نظر طراحی ظاهری صفحه نمایش، مانند دیگر رقبای خود زیاد جالب نیست، اما نکتهی مثبت این طراحی، استفاده از شیشهی «Gorilla Glass Victus» جهت محافظت از صفحه نمایش، میباشد.
چیپست پردازندهی تعبیه شده در این گوشی هوشمند، «Snapdragon 888» با معماری «5nm» است، که چیپست قدرتمندی محسوب میگردد. بیشینهی حافظهی داخلی Surface Dou 2، 512 گیگابایت با 8 گیگابایت رم میباشد.
در پنل پشتی این گوشی اندرویدی تا شو، 3 ماژول دوربین توسط شرکت مایکروسافت تعبیه شده است، که این ماژولها عبارتاند از:
- ماژول عریض 12 مگاپیکسلی
- ماژول تله فوتو 12 مگاپیکسلی
- ماژول فوق عریض 16 مگاپیکسلی
بر خلاف گوشیهای تا شو قبلی که بررسی کردیم، کاربران قادر به ثبت تصاویر سلفی با دوربینهای اصلی این گوشی نیستند و باید به ماژول عریض 12 مگاپیکسلی که به عنوان دوربین سلفی در پنل جلویی (صفحه نمایش) Surface Dou 2 قرار دارد، بسنده کنند.
شرکت مایکروسافت از یک باتری 4449 میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از فناوری شارژ سیمی 23 واتی برای تأمین انرژی مورد نیاز گوشی هوشمند تا شوی خود، استفاده نموده است، که حجم قابل قبولی برای آن محسوب میگردد. در آخر باید به این نکته اشاره کنیم، که سیستم عامل گوشی هوشمند Microsoft Surface Dou 2 اندروید نسخهی 11 است.

پیشنهاد آموزشی مرتبط:
گوشی Oppo Find N2
رقیب اصلی شرکت سامسونگ در بین گوشیهای هوشمند تا شو را میتوان «Oppo Find N2» دانست؛ این گوشی هوشمند دارای یک صفحه نمایش 7.1 اینچی Foldable LTPO AMOLED با بیشینهی نرخ تازهسازی 120 هرتز در داخل و یک صفحه نمایش 5.54 اینچی AMOLED با بیشینهی نرخ تازهسازی 120 هرتز در قاب بیرونی خود میباشد. شرکت Oppo برای محافظت از صفحه نمایش بیرونی، از «Gorilla Glass Victus» استفاده کرده است، که یکی از بهترین محافظهای صفحه نمایش محسوب میگردد. مهمترین نکته پیرامون صفحه نمایش Foldable این گوشی هوشمند، آن است که هیچگونه «چین خوردگی» و یا «موج»ی در صفحه نمایش درونی آن به چشم نمیخورد؛ در واقع شرکت Oppo در این زمینه تمامی رقبای خود را پشت سر گذاشته است.
چیپست پردازندهای که در گوشی هوشمند Find N2 تعبیه شده است، «Snapdragon 8 plus Gen 1» میباشد؛ بیشینهی فضای ذخیرهسازی داخلی این گوشی هوشمند 512 گیگابایت به همراه 16 گیگابایت رم است، که عملکرد فوقالعادهای را برای کاربران به ارمغان میآورد.
در پنل پشتی گوشی هوشمند Oppo Find N2 3 ماژول دوربین قدرتمند تعبیه شده است، که این ماژولها عبارتاند از:
- ماژول عریض 50 مگاپیکسلی
- ماژول تله فوتو 32 مگاپیکسلی
- ماژول فوق عریض 48 مگاپیکسلی
باید به این نکته هم اشاره کنیم که این ماژولها، جزو بهترین دوربینهای عکاسی در بین گوشیهای هوشمند محسوب میگردند و از کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری بسیار بالایی برخوردار هستند. هر دو صفحه نمایش بیرونی و داخلی Find N2 دارای ماژول دوربین سلفی میباشند، که این ماژولها عبارتاند از:
- ماژول عریض 32 مگاپیکسلی (در صفحه نمایش بیرونی)
- ماژول عریض 32 مگاپیکسلی (در زیر صفحه نمایش درونی)

جدول مقایسه تخصصی بهترین گوشی های تاشو اندرویدی
در جدول زیر، مشخصات تمامی گوشیهایی که در این لیست باهم بررسی کردهایم را، برای شما جمعآوری نمودهایم، تا راحتتر به مقایسهی آنها با یکدیگر بپردازید:
Find N2 | Surface Dou 2 | Razr 5G | Galaxy Z Flip 4 | Galaxy Z Fold 4 | |
7.1 اینچی | دو صفحه نمایش
5.8 اینچی |
6.2 اینچی | 6.7 اینچی | 7.6 اینچی | صفحه نمایش تا شو |
5.54 اینچی | ندارد | 2.7 اینچی | 1.9 اینچی | 6.2 اینچی | صفحه نمایش بیرونی |
Snapdragon 8+ Gen 1 | Snapdragon 888 5G | Snapdragon 765G | Snapdragon 8+ Gen 1 | Snapdragon 8+ Gen 1 | چیپست پردازنده |
512GB 16GB RAM | 512GB 8GB RAM | 256GB 8GB RAM | 512GB 8GB RAM | 1TB 12GB RAM | بیشینه حافظه داخلی |
ماژول عریض 50 مگاپیکسلی
ماژول تله فوتو 32 مگاپیکسلی ماژول فوق عریض 48 مگاپیکسلی |
ماژول عریض 12 مگاپیکسلی
ماژول تله فوتو 12 مگاپیکسلی ماژول فوق عریض 16 مگاپیکسلی |
ماژول عریض 48 مگاپیکسلی | ماژول عریض 12 مگاپیکسلی
ماژول فوق عریض 12 مگاپیکسلی |
ماژول عریض 50 مگاپیکسلی
ماژول تله فوتو 10 مگاپیکسلی ماژول فوق عریض 12 مگاپیکسلی |
ماژول دوربین اصلی |
ماژول عریض 32 مگاپیکسلی (در صفحه نمایش بیرونی)
ماژول عریض 32 مگاپیکسلی (در زیر صفحه نمایش درونی) |
ماژول عریض 12 مگاپیکسلی | ماژول عریض 20 مگاپیکسلی | ماژول عریض 10 مگاپیکسلی | ماژول عریض 4 مگاپیکسلی | ماژول دوربین سلفی |
4520 mAh | 4449mAh | 2800 mAh | 3700 mAh | 4400 mAh | باتری |
Android 13 | Android 11 | Android 10 | Android 12 | Android 12 | نسخه اندروید |
لیست مقالات تکمیلی یا مشابه
- بررسی کامل گوشی گوگل پیکسل 7 + عکس های گوشی Google Pixel 7
- بررسی گوشی هوشمند ایسوس راگ فون 6 پرو + تصاویر گوشی ASUS ROG Phone 6 Pro
- بررسی کامل گوشی وان پلاس 10 پرو + عکس ها و امکانات OnePlus 10 Pro
- 15 بهترین نرم افزار های عکاسی برای اندروید + لینک دانلود
- 15 بهترین نرم افزار های اندرویدی ادیت عکس با گوشی + لینک دانلود
- بهترین موزیک پلیر های اندروید + معرفی 15 بهترین پخش کننده موسیقی اندروید
- 5 تا بهترین گوشی های اندرویدی برای عکاسی + به همراه عکس و بررسی تخصصی
- بررسی تخصصی گوشی Galaxy S22 Ultra سامسونگ + تصاویر این گوشی
- بهترین ساعت های هوشمند برای اندروید + معرفی و بررسی تخصصی به همراه عکس
- لیست محبوب ترین سری گوشی های شیائومی + جدول مقایسه تخصصی و عکس
سخن پایانی درباره بهترین گوشی های تاشو اندرویدی
امیدواریم که با مطالعهی این مقاله، پاسخ سؤالات درون ذهن خود پیرامون گوشیهای هوشمند تا شو و همچنین بهترین مدلهای تولید شدهی آنها، یافته باشید. در آخر باید به این نکته اشاره کنیم که، بازنشر این مقالات در شبکههای اجتماعی و همچنین در میان دوستان خود که علاقهمند به گوشیهای هوشمند هستند، موجب خرسندی ما خواهد شد.
قوانین بخش نظرات در اندرویدزوم